Walter Wallet logo

Walter Wallet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Walter Wallet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2905
Walter Wallet logo
Website
Walter Wallet
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Walter Wallet

Je zoekt een handige portemonnee voor vooral je pasjes? Dan zou je zomaar eens heel goed uit de voeten kunnen met Walter Wallet. Of dat nou ook echt zo is, proberen we je hier duidelijk te maken. We hebben de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je gelezen en samengevat. Met die extra informatie kun je vervolgens besluiten om ook te kiezen voor Walter Wallet.

Over Walter Wallet

Walter Wallet is een Amsterdamse onderneming. De onderneming doet ook alleen of in elk geval zoveel mogelijk zaken met andere Amsterdamse bedrijven. Wekelijks ontmoeten ze andere Amsterdamse ondernemers om elkaar beter te maken en om samen te werken. Walter Wallet begint in 2016 met het op de markt brengen van een bijzondere portemonnee. De portemonnee biedt ruimte aan zeven passen, die je met een simpele handeling omhoog kunnen en vervolgens trapsgewijs omlaag vallen. Op dit ”˜stack and slide’ systeem heeft Walter Wallet patent aangevraagd en gekregen. Nog steeds lanceert Walter Wallet elk jaar een aantal nieuwe portemonnees.

Waarom kiezen voor Walter Wallet?

Omdat er steeds minder contant geld in omloop is, vraagt dat ook om een ander portemonnee. Er moet meer ruimte zijn voor passen, er hoeft minder rekening gehouden te worden met papier- en muntgeld. Het gepatenteerde ”˜stack and slide’ systeem is ongekend gemakkelijk om pasjes snel p te brengen en te pakken. Er is plaats voor zeker zeven pasjes. Ondertussen zijn er heel veel verschillende portemonnees beschikbaar. Nog een reden is dat de portemonnees zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt. Nog een reden om voor Walter Wallet te kiezen is dat je echt veel te kiezen hebt bij Walter Wallet. En dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijven, want bij Walter Wallet is men nog lang niet klaar.

Is Walter Wallet betrouwbaar?

Ja, Walter Wallet is betrouwbaar. Je bergt je passen niet alleen gemakkelijk op, maar ook nog eens veilig. Niet voor niets balen de zakkenrollers van het verdwijnen van de ouderwetse portemonnee in de wetenschap dat ze een Walter Wallet moeilijker kunt ontvreemden. De materialen die gebruikt worden zijn zeer duurzaam, de portemonnees worden snel geleverd en het mooie is dat Walter Wallet ook nog eens zaken doet met andere, betrouwbare Amsterdamse ondernemers.

Klantenservice en klachten

Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben over een portemonnee of een dienst van Walter Wallet, dan kun je prima een klacht indienen. Je kunt dit schriftelijk doen, omdat je het adres gewoon op de website van Walter Wallet vindt. Je vindt op de website eveneens een e-mail adres. Ook die kun je gebruiken om een klacht kenbaar te maken. Je kunt daarnaast ook via de social media kanalen Instagram, Twitter en Facebook contact zoeken met de aanbieder van bijzo9ndere portemonnees.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen zijn bijzonder waardevol als je een keuze moet maken voor een bepaald product of dienst. Ze bieden je onafhankelijke informatie die je helpt bij het maken van de juiste keuzes. Daarom vragen we jou om in het vervolg ook ene beoordeling achter te laten. Jij wilt andere mensen toch ook helpen bij het kiezen van het juiste product?

Reviews over Walter Wallet

Gerelateerde bedrijven

Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
2 beoordelingen
9,5
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Walter Wallet

Het bedrijf Walter Wallet is geverifieerd door ons. De webshop Walter Wallet is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Walter Wallet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Walter Wallet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Walter Wallet is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Walter Wallet. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Walter Wallet.

Geplaatst op: 22-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top producten

De producten die ze verkopen zijn erg modern en zien er mooi uit. Ik heb zelf de aluminium wallet gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er super tevreden mee. Erg makkelijk in gebruik.

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Imke S.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Walter Wallet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeker Gemak logo
Zeker Gemak
2 beoordelingen
9,5
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Walter Wallet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Walter Wallet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Walter Wallet actief?

Walter Wallet is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Walter Wallet reviews? Dan kun je naar de website van Walter Wallet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie