VitaminFit logo

VitaminFit reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VitaminFit reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4931
VitaminFit logo
Website
vitaminfit.eu
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VitaminFit

Staat gezonder gaan leven ook op jouw lijstje met goede voornemens? Het voornemen is er dan wel al, maar misschien vraag je je ook af hoe je dit nu daadwerkelijk in de praktijk kunt omzetten. Een druk leven en een gevoel van veel te weinig tijd staand ie gezonde levensstijl sneller dan je zou willen in de weg. Het gebruik van vitamines zal er echter voor zorgen dat je in geen tijd je energieniveau zo voelt stijgen en dat je algemene gezondheid er sterk op vooruitgaat. Als je wil weten hoe VitaminFit je daarbij kan helpen, kun je hier alle beoordelingen en ervaringen vinden die we voor je verzamelden. De producten van VitaminFit werden al door veel mensen uitvoerig getest en de meningen erover willen we je in geen geval onthouden. lees snel verder en ontdek of VitaminFit ook voor jou een goede keuze is.

Over VitaminFit

Het Nederlandse bedrijf VitaminFit, met zetel in 's Hertogenbosch, stelt zich al jaar en dag ten doel iedereen die dat wil te helpen bij het realiseren van een gezonde levensstijl. Het team gelooft hiervoor sterk in de kracht van volledig natuurlijke planten- en kruidenextracten die elk hun eigen positieve bijdrage leveren aan een betere algemene gezondheid. De passie voor voeding en gezondheid leidde doorheen de jaren tot een uitgebreid gamma aan vitamines, voedingssupplementen en superfoods die door iedereen, van jong tot oud, kunnen gebruikt worden. Een gezond en gelukkig leven door een goede balans in lichaam en geest, dat is de missie van VitaminFit. Omdat naast gezondheid klantentevredenheid centraal staat, kunnen klanten op heel wat voordelen rekenen zoals een gratis verzending vanaf 45 euro en een levering de volgende dag als de bestelling voor 22u geplaatst wordt.

Waarom kiezen voor VitaminFit?

Als je gaat kijken op de website van VitaminFit zie je onmiddellijk een handig overzicht met alle beschikbare producten. Voedingssupplementen, superfoods en handige accessoires zijn allemaal netjes ingedeeld en kunnen rekenen op het 100% plantaardig label. Vitamines, mineralen, kruiden- en plantenextracten en superfoods in poedervorm vormen de basis van de webshop. De producten kunnen door iedereen gebruikt worden, net omdat ze 100% plantaardig zijn; ook vegetariërs en veganisten kunnen dus zonder probleem alle producten gebruiken. Omdat veel mensen bepaalde allergieën ontwikkeld hebben, zijn alle verkrijgbare producten bovendien ook gluten- en lactosevrij. Wie helemaal goed van start wil gaan, kan ook de accessoires zoals lepels, glazen flesjes, keukenplankjes en pipetjes aankopen via de webshop. De vele blogs op de website tenslotte geven klanten een mooi aanbod aan interessante weetjes over gezond leven.

Is VitaminFit betrouwbaar?

Op de website van VitaminFit kun je meteen alle contactgegevens en de algemene voorwaarden terugvinden. Omdat het bedrijf erg transparant is en open communiceert, kun je je al een goed beeld vormen van de betrouwbaarheid. De vermelding van de Stichting Webshop Keurmerk en de reviews en beoordelingen op TrustPilot boezemen in elk geval ook vertrouwen in. De ruime mogelijkheden om contact op te nemen met het bedrijf tonen aan dat VitaminFit bereikbaar en aanspreekbaar wil zijn en dat is alvast een meerwaarde naar de klanten toe.

Klantenservice en klachten

Zoals al gezegd staat klantentevredenheid voor VitaminFit centraal en dat blijft niet enkel bij woorden. Zo staat er een team ter beschikking voor klanten die wel wat advies kunnen gebruiken over welke producten voor hen het meest geschikt zijn en beschikt de website tijdens de kantooruren over een chatbox. Het e-mailadres en de linken naar de social media bieden ruime mogelijkheden om contact op nemen in geval van vragen of problemen. De algemene voorwaarden geven een duidelijk beleid aan in geval van klachten en het is als klant meteen duidelijk wat je te doen staat als je niet helemaal tevreden bent over de dienstverlening of producten.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij al eerder bij VitaminFit bestelde, zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. Je helpt er anderen mee om uit te maken of VitaminFit ook hen kan helpen op weg naar een gezonde levensstijl en om uit te maken of het bedrijf ook echt staat voor wat ze beweren. Heb jij in het verleden al een bestelling geplaatst of ben je nog steeds trouwe klant bij VitaminFit? kruip dan snel in je pen en deel vandaag nog je ervaringen met ons en de andere lezers. Iedere beoordeling, iedere review en iedere gedeelde ervaring wordt door ons erg op prijs gesteld. Samen met jou kunnen anderen vervolgens ook dat gezond leven in de praktijk gaan omzetten.

Reviews over VitaminFit
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Muscle Vitamins logo
Muscle Vitamins
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over VitaminFit

VitaminFit is geverifieerd door ons expert team. De webshop VitaminFit bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VitaminFit lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VitaminFit. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VitaminFit is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van vitaminfit.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VitaminFit.

Geplaatst op: 06-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VitaminFit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Muscle Vitamins logo
Muscle Vitamins
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VitaminFit een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VitaminFit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VitaminFit actief?

VitaminFit is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VitaminFit reviews? Dan kun je naar de website van VitaminFit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie