VerlichtingNL logo

VerlichtingNL reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VerlichtingNL reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4935
VerlichtingNL logo
Website
verlichtingnl.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VerlichtingNL

De juiste verlichting kan de sfeer in een ruimte breken of net maken. Bovendien heb je voor overal in huis wel een bepaald type verlichting nodig. Er zijn lampen voor buiten, voor binnen, voor elke kamer, voor het plafond en ga zo maar door. Ben jij op zoek naar verlichting? Dan kan je altijd bestellen bij VerlichtingNL. Maar is VerlichtingNL voor jou de beste keuze? Een goede tool om die vraag te beantwoorden is het lezen van reviews en beoordelingen op deze pagina. Hier vind je de ongezouten mening en de echte ervaringen van klanten van VerlichtingNL. Handig toch?

Over VerlichtingNL

VerlichtingNL is een groothandel in verlichting die zich de grootste binnen de Benelux mag noemen. Je kunt er terecht als groot bedrijf maar ook particuliere klanten kunnen kopen bij VerlichtingNL. Het bedrijf bestaat uit de online tak via de website maar beschikt ook over een adviesruimte, een showroom en een magazijn te Enschede. De sterke punten van VerlichtingNL zijn dan ook een enorm assortiment en advies op maat. Tijdens de kantooruren kan je bijvoorbeeld altijd een gesprekje aangaan met de professionele adviseurs van VerlichtingNL. Goed om te weten is dat de groothandel een merkonafhankelijke specialist is. Je zult dus niet in een bepaalde richting van een bepaald merk gestuurd worden. Bovendien is het zo dat je ook voor verlichting op maat bij de webshop terecht kunt. Hiervoor ontvang je altijd een offerte zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent.

Waarom kiezen voor VerlichtingNL?

VerlichtingNL is in de eerste plaats een indrukwekkende groothandel met een even indrukwekkend assortiment. Met meer dan 100 000 producten in voorraad hoef je er niet aan te twijfelen dat je hier vindt wat je zoekt. Om maar even een greep te nemen uit de vele categorieën op de website: lampen, armaturen, toepassingen, slimme verlichtingen, accessoires, ventilators en meer. Qua merken vind je alle grote spelers van Dalber tot INNR tot Eglo tot Lightronics terug in het assortiment. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is er gratis verzending bij bestellingen boven de honderd euro. De meeste producten zijn direct op voorraad leverbaar en ontvang je vaak reeds de volgende dag. Ook leuk om te weten is dat je reparaties bij VerlichtingNL kunt laten uitvoeren en elke aankoop met zijn eigen garantie komt. Wil je een aankoop retour sturen? Dan krijg je hiervoor twee weken de tijd!

Is VerlichtingNL betrouwbaar?

VerlichtingNL is één van de grootste spelers binnen de Benelux en heeft dan ook een enorme bekendheid binnen de sector. Bovendien vind je op de website heel wat belangrijke informatie over het bedrijf terug. Het btw nummer, het nummer van de Kamer van Koophandel tot zelfs het bankrekeningnummer toe. Bovendien is VerlichtingNL ook een bedrijf dat een eigen magazijn en een showroom heeft waar je fysiek terecht kunt bij vragen of problemen. Online kan je dan weer rekenen op een uitstekende klantendienst. Betalen kan bij VerlichtingNL veilig via de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank. Enkele van de betalingsopties bijVerlichtingNL zijn iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, Sofort en Bancontact. Ten slotte is VerlichtingNL ook aangesloten bij het online keurmerk Webshop Keurmerk. Kortom: VerlichtingNL is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Vind je tussen de informatie op de website zelf geen antwoord op jouw prangende vraag? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst van VerlichtingNL. Dat kan op heel wat manieren. Zo kan je het contactformulier op de website invullen of je kunt een mailtje sturen. Ook telefonisch kan je even contact opnemen of je kunt ervoor kiezen om een brief te sturen richting de hoofdzetel. Heb je een klacht? Dan raden we je aan om per mail even de klantenservice te contacteren. Je kunt ook altijd terecht bij de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. In de regel ontvang je van de klantendienst binnen de werkdag een antwoord. Bij klachten kan het enkele dagen langer op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij standaard jouw lampen bij VerlichtingNL? Of heb je er ooit eens iets gekocht en was dat meteen de laatste keer? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal en jouw ervaringen over en met VerlichtingNL. Schrijf jouw review geef jouw eerlijke mening. Zou je VerlichtingNL aanraden aan vrienden of familie of net niet? Is de website overzichtelijk? Is het assortiment effectief zo uitgebreid als beschreven? Hoe zat het met de levering? Zou je er opnieuw kopen?

Reviews over VerlichtingNL
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
24 beoordelingen
7,2
Caliber smart light logo
Caliber smart light
2 beoordelingen
9
123ledspots logo
123ledspots
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met VerlichtingNL

Het bedrijf VerlichtingNL is geverifieerd door ons. De webshop verlichtingnl.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VerlichtingNL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VerlichtingNL maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van verlichtingnl.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van verlichtingnl.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VerlichtingNL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
24 beoordelingen
7,2
Caliber smart light logo
Caliber smart light
2 beoordelingen
9
123ledspots logo
123ledspots
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VerlichtingNL een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VerlichtingNL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VerlichtingNL actief?

VerlichtingNL is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VerlichtingNL reviews? Dan kun je naar de website van VerlichtingNL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie