Verlichting-en-lampen-online.nl logo

Verlichting-en-lampen-online.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Verlichting-en-lampen-online.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4913
Verlichting-en-lampen-online.nl logo
Website
verlichting-en-lampen-online.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Verlichting-en-lampen-online.nl

In en rond een huis zijn er ontzettend veel lampen die je nodig hebt. Er zijn plafondlampen, spots, vloerlampen, buitenlampen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ben jij op zoek naar nieuwe lampen? Of moet er eentje vervangen worden? Dan kan je terecht bij Verlichting-en-lampen-online.nl. Reviews over dit bedrijf kan je hier terugvinden. Zo kan jij je baseren op de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Verlichting-en-lampen-online.nl. Op die manier start je jouw zoektocht met een streepje kennis voor.

Over Verlichting-en-lampen-online.nl

Verlichting-en-lampen-online.nl is de online tak van een fysieke winkel en showroom gelegen te Naaldwijk. Het is een op en top Nederlands bedrijf dat, zoals de naam al zou kunnen verraden, gespecialiseerd is in de verkoop van alles wat met verlichting te maken heeft. De sterke punten van Verlichting-en-lampen-online.nl zijn een scherpe prijs, een goede service en een uitstekende knowhow over de producten uit het assortiment. Ook leuk is dat je in de showroom van ruim 1000 vierkante meter altijd even de producten kan komen bekijken of testen. Op deze meeste producten uit het assortiment ontvang je bovendien een mooie garantie. Heb je graag meer informatie over de voorwaarden of over het assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantendienst van Verlichting-en-lampen-online.nl.

Waarom kiezen voor Verlichting-en-lampen-online.nl?

Bij Verlichting-en-lampen-online.nl kan je een ruim assortiment aan lampen en meubelen voor in huis op de kop tikken. Het assortiment is onderverdeeld in categorieën als hanglampen, plafondlampen, spots, tafellampen, vloerlampen, wandlampen, lampenkappen, buitenlampen, lichtbronnen, meubelen en nog veel meer. Op de webshop van Verlichting-en-lampen-online.nl vind je ook een handige zoekbalk om op zoekterm goed terecht te komen. Heb je de lamp van jouw dromen gevonden? Dan kan je absoluut je tijd nemen om tot een beslissing te komen. Niet alleen geniet je van tot dertig dagen bedenktijd maar bovendien is levering in de regel reeds de dag na de ontvangst van betaling. Sommige producten kunnen tot maximaal vier dagen op zich laten wachten. Op jouw bestelling betaal je geen verzendkosten vanaf een bestelbedrag van vijftig euro. Bestellingen kan je plaatsen vanuit Nederland, België en ook Duitsland.

Is Verlichting-en-lampen-online.nl betrouwbaar?

Verlichting-en-lampen-online.nl is niet alleen een webwinkel maar eerst en vooral ook een fysieke winkel. Je kunt dus altijd zelf ter plekke de kwaliteit van de producten uit gaan testen of zelf verhaal gaan halen. Het bedrijf beschikt over een eigen klantendienst en ook op de website van Verlichting-en-lampen-online.nl vind je heel wat informatie terug. Zo kan je er een duidelijk privacybeleid en sluitende algemene voorwaarden lezen. Je vindt er ook contactgegevens terug en het adres van de hoofdzetel. Goed om te weten is dat de verbinding met de webshop van Verlichting-en-lampen-online.nl beveiligd is met een SSL-certificaat en je veilig kunt betalen bij bestellingen. Die betalingen kan je uitvoeren via onder andere iDeal, PayPal, Bancontact, Sofort, Visa, Maestro, Mastercard en ga zo maar door. Jouw data en bankgegevens zijn bij Verlichting-en-lampen-online.nl dan ook volkomen veilig.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je bij elk product een uitgebreide beschrijving van de opties en een duidelijke handleiding. Heb je toch nog vragen of zit je met de handen in het haar? Dan kan je best even contact opnemen met de klantenservice van Verlichting-en-lampen-online.nl. Dat kan gelukkig op heel wat manieren. Zo kan je even bellen naar de hoofdzetel. Ook kan je een brief sturen richting de klantenservice van Verlichting-en-lampen-online.nl. Je kunt fysiek langskomen in de showroom of het contactformulier op de website invullen. Ten slotte kan je ook per mail een berichtje laten aan de klantendienst. Een antwoord op jouw vraag mag je binnen de werkdag verwachten. Heb je een klacht? Dan kan je die bij voorkeur per mail sturen naar de klantendienst van Verlichting-en-lampen-online.nl. Stuur meteen ook alle relevante informatie over jouw klacht mee. Denk hierbij aan zaken zoals bestelnummer, foto’s en meer. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Weet jij waar de lamp hangt? Heb jij ervaring met shoppen bij Verlichting-en-lampen-online.nl? Dan zouden wij en onze bezoekers graag hebben dat je even je licht laat schijnen over de kwaliteit van deze webwinkel. Vind je voldoende soorten lampen in het assortiment? Is er wel echt knowhow aanwezig? Hoe zou jij de snelheid van levering beoordelen? Is de kwaliteit van de lampen wel goed? Schrijf jouw review over Verlichting-en-lampen-online.nl op deze pagina en help een ander!

Reviews over Verlichting-en-lampen-online.nl

Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Light Matters logo
Light Matters
1 beoordeling
10
LED24 logo
LED24
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Verlichting-en-lampen-online.nl

Het bedrijf Verlichting-en-lampen-online.nl is geverifieerd door ons. De webshop verlichting-en-lampen-online.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Verlichting-en-lampen-online.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Verlichting-en-lampen-online.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Verlichting-en-lampen-online.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van verlichting-en-lampen-online.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Verlichting-en-lampen-online.nl.

Geplaatst op: 22-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Verlichting-en-lampen-online.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Budget Home Store logo
Budget Home Store
5 beoordelingen
7,8
Light Matters logo
Light Matters
1 beoordeling
10
LED24 logo
LED24
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verlichting-en-lampen-online.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Verlichting-en-lampen-online.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verlichting-en-lampen-online.nl actief?

Verlichting-en-lampen-online.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verlichting-en-lampen-online.nl reviews? Dan kun je naar de website van Verlichting-en-lampen-online.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie