Valmano logo

Valmano reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Valmano reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3234
Valmano logo
Website
Valmano
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Valmano

Niet alleen kleren maken de man, maar ook mooie accessoires zoals sieraden dragen een belangrijk steentje bij aan de volledigheid van een outfit. Daar staan ze bij Valmano volledig achter. Je bent hier dan ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar sieraden voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. Of het nu gaat om horloges of misschien wel mooie kettingen, je kunt ze hier allemaal vinden. Maar is de website wel betrouwbaar en zou je er zelf ook wat kopen? Om hier antwoord op te geven, verzamelen we hier allerlei reviews en ervaringen van mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van Valmano en hun producten op deze website hebben gekocht. Door deze reviews en ervaringen krijg je een duidelijk beeld over wat de website inhoudt en in hoeverre het de geschikte plek is om er je sieraden te kopen.

Valmano

Valmano is een sieradenwinkel dat een grote waarde hecht aan een oog voor detail. In alle sieraden die ze verkopen is dit ook goed terug te zien. De sieraden die je bij deze webwinkel kunt kopen, behoren bij de grootste namen ter wereld als het gaat om fashion en sieraden. Je kunt hierbij denken aan merken zoals Adidas, Calvin Klein, BMW en Lacoste. Het mooiste aan deze collectie is dat je de sieraden tegen een lage prijs kunt kopen. Vaak tegen een lagere prijs dan dat je ergens anders kunt vinden. Doordat je kunt profiteren van ideale prijzen, heb je meer geld om uit te geven aan wellicht nog wat andere accessoires die je erbij kunt nemen.

Waarom kiezen voor Valmano

Valmano heeft een zeer overzichtelijke website. De website is zo opgebouwd dat je alle producten makkelijk en snel terug kunt vinden. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op soorten sieraden om vervolgens te sorteren op prijs of kleur. Daarnaast zijn er ook tal van mensen die een voorkeur hebben voor een bepaald merk. Dan is het ook mogelijk om door het complete rijtje aan merken te scrollen om te zoeken naar de producten behorende bij je favoriete merk. Daarnaast kun je ook rekenen op een snelle en zorgvuldige levering. Je maakt een account aan op de website waarna je bestellingen makkelijk en snel kunt plaatsen. Daar volg je ook je bestellingen en krijgt inzicht op wanneer deze geleverd worden. Dit is natuurlijk ideaal, omdat je zo ook niet meer naar een fysieke winkel hoeft te gaan om je favoriete sieraden te kiezen.

Is Valmano betrouwbaar?

Valmano is een betrouwbare webshop. Het heeft een Trusted Shops Guarantee kenmerk gekregen en daarnaast bestellen er jaarlijks duizenden mensen op deze website. Je hebt verschillende mogelijkheden om op deze website te betalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bankoverschrijving, betalen door middel van je VISA kaart en is het zelfs mogelijk om te betalen via PayPal. De website is overigens niet alleen in het Nederlands te bekijken. Er is rekening gehouden met internationale klanten, waardoor je de website bijvoorbeeld ook kunt bekijken in het Frans, Duits en Zweeds. Doordat dit een vrije grote website is, heeft het ook in deze landen klanten. En dit heeft de naam Valmano alleen maar doen groeien. Dat is ook de reden waarom de webwinkel een aanbieder is van sieraden behorende bij zoveel grote bekende namen. Het is ook een vrij transparante website en bedrijf. Zo is het bijvoorbeeld ook te bekijken via Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

De Klantenservice van Valmano is makkelijk en snel te bereiken via het contactformulier of via het mailadres van de Klantenservice. Zelfs via Facebook Messenger kun je contact opnemen met het bedrijf. Ook wanneer je klachten hebt dan kun je dit op dezelfde manieren kenbaar maken. De Klantenservice zal dan snel contact met je opnemen om je zo goed ogelijk van dienst te zijn. Met betrekking tot het retourneren van artikelen is er een apart mailadres beschikbaar. Zo komt je mail uit bij de betreffende afdeling zodat het retourproces zo snel mogelijk wordt opgestart.

Wil jij ook beoordelen?

Nu is het ook jouw kans om deze webwinkel te reviewen. Laat een zo duidelijk mogelijke review achter zodat je anderen helpt bij het maken van hun keuze om wel of geen gebruik te maken van de diensten van deze webwinkel. Ook als je negatieve ervaringen hebt dan is het gewoon mogelijk om dit op te schrijven. Het helpt juist door een zo duidelijk en eerlijke review achter te laten!

Reviews over Valmano

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Buddha to Buddha logo
Buddha to Buddha
2 beoordelingen
10
Van Amstel Diamant logo
Van Amstel Diamant
5 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Valmano

Valmano is geverifieerd door ons expert team. De webshop Valmano bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Valmano lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Valmano. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Valmano is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Valmano te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Valmano


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Buddha to Buddha logo
Buddha to Buddha
2 beoordelingen
10
Van Amstel Diamant logo
Van Amstel Diamant
5 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Valmano een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Valmano. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Valmano actief?

Valmano is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Valmano reviews? Dan kun je naar de website van Valmano gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie