Valmano logo

Valmano reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Valmano reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Valmano

Valmano is geverifieerd door ons expert team. De webshop Valmano bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Valmano lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Valmano. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Valmano is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Valmano te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Valmano


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

House Of Nutrition logo
House Of Nutrition
2 beoordelingen
9,5
Horloge Leverancier.nl logo
Horloge Leverancier.nl
2 beoordelingen
9
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Valmano een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Valmano. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Valmano actief?

Valmano is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Valmano reviews? Dan kun je naar de website van Valmano gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie