UltimateEars logo

UltimateEars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

UltimateEars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3074
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over UltimateEars

UltimateEars is geverifieerd door ons expert team. De webshop UltimateEars bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is UltimateEars lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via UltimateEars. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van UltimateEars is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van UltimateEars te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van UltimateEars.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne boxen

Ik heb al 2 boxen gekocht van dit bedrijf en ze doen het echt schitterend. Ik ben super blij met de kwaliteit van de producten en ze gaan ook echt lang mee. Ze behouden ook alle functionaliteiten en worden niet slechter door de tijd heen.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: David P.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over UltimateEars


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
4 beoordelingen
9,8
Daisycon logo
Daisycon
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UltimateEars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over UltimateEars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UltimateEars actief?

UltimateEars is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UltimateEars reviews? Dan kun je naar de website van UltimateEars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie