Tuinmeubelshop logo

Tuinmeubelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tuinmeubelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tuinmeubelshop logo
Website
tuinmeubelshop.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tuinmeubelshop

Al vrij snel na de jaarwisseling richten we toch al weer de aandacht richting de zomer. Daarbij is de wens nadrukkelijk de vader van de gedachte. Wil jij optimaal kunnen genieten in de tuin tijdens de heerlijke zomermaanden, dan kun je een beroep doen op een specialist als Tuinmeubelshop. Om zelf een weloverwogen beslissing te kunnen nemen of jij ook zaken gaat doen met deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen voor je op een rij gezet en kort en bondig samengevat. Aan de hand van de uitkomst beslis je uiteraard zelf of ook jij jouw nieuwe tuinset gaat halen bij Tuinmeubelshop.

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is wat met recht een ervaren aanbieder van tuinmeubels genoemd mag worden. Het familiebedrijf is namelijk al vanaf 1956 actief. Met de jaren is (Van der Garde) Tuinmeubelshop uitgegroeid tot een specialist met ondertussen tien showrooms. Het is daarmee een van de grootste aanbieders op het gebied van tuinmeubels. Behalve het enorme aanbod dat Tuinmeubelshop je kan bieden, wordt een perfecte service nagestreefd en kun je bij deze specialist rekenen op steeds het beste advies. Behalve dat je de producten van deze aanbieder online aanschaft, kun je ook een bezoek brengen aan de megastores in Bergen op Zoom, Criquius, Den Bosch, Eindhoven, Gouda, Kesteren, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal en Zaanstad.

Waarom kiezen voor Tuinmeubelshop?

Bij Tuinmeubelshop vind je plus 350 verschillende tuinsets. Daarmee is echter nog maar een fractie van het aanbod genoemd, want ook voor tuinaccessoires, tuinhuizen, ligbedden, vuurtafels, parasols, loungesets, tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels ben je er aan het juiste adres. Daarnaast geldt de service en het deskundige advies als uniek en betaal je nooit een euro teveel voor de tuinmeubels bij Tuinmeubelshop. Sterker nog, de specialist hanteert altijd een prijs die 10 procent onder de laagste prijs ligt. Verder is de snelle levering een sterk punt van deze veelzijdige aanbieder, net als de gratis verzending en het gratis retourneren.

Is Tuinmeubelshop betrouwbaar?

Ja, in Tuinmeubelshop tref je een betrouwbare partner. Zo is de onderneming aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, iets dat niet voor elke onderneming is weggelegd. Ook het feit dat Tuinmeubelshop van de klanten het cijfer 9,2 krijgt spreekt wat dat betreft boekdelen. Ook vanuit de reviews en ervaringen komt nadrukkelijk een beeld van een zeer betrouwbaar bedrijf naar boven.

Klantenservice en klachten

Zoals het een goed bedrijf betaamt, biedt Tuinmeubelshop via de website al heel erg veel informatie. Mocht je daarna nog vragen hebben of een klacht hebben over het aanbod of de dienstverlening, dan zijn er voldoende mogelijkheden om contact op te nemen met deze specialist. Zo kun je gewoon bellen, maar even goed WhatsAppen met Tuinmeubelshop. Verder bestaat nog de mogelijkheid een e-mail te sturen en kun je live chatten met een van de medewerkers van Tuinmeubelshop. Daarna laat Tuinmeubelshop zich ook wat dit betreft echt van de beste kant zien.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan mensen die al zaken deden met Tuinmeubelshop heb je hier een goede indruk kunnen krijgen van het bedrijf. Daardoor kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Als jij voortaan ook een beoordeling achterlaat, help jij voortaan ook andere mensen met het maken van de beste keuzes.

Reviews over Tuinmeubelshop

Gerelateerde bedrijven

Comforttrends logo
Comforttrends
2 beoordelingen
9,5
MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Haxo.nl logo
Haxo.nl
2 beoordelingen
9,5
8,1
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Tuinmeubelshop

Ons team van experts heeft Tuinmeubelshop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tuinmeubelshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tuinmeubelshop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tuinmeubelshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van tuinmeubelshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tuinmeubelshop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Het duurt allemaal in en uit voordat alles in topconditie er is!

Mijn ervaring is helaas niet positief! Hoewel in de verpakking, tóch kapotte spullen gekregen m.n. stoelen en tafel. Wél vriendelijke servicemensen die gewoon hu spullen komen leveren.
Tip! Pak ze uit en constateer samen dat het wél of niet goed is, en dan pas betalen!
Vorige onvoldoende review is niet geplaatst en men is ook niet in gesprek gegaan, daar we al vaak emailverkeer hebben gehad. Zit nog steeds op verwisseling van de tafel te wachten...in april alles besteld...nu nog steeds niet alles in goede staat naar wens geleverd. Ben benieuwd hoelang ik hier nog op moet wachten. Zit er over na te denken, verdere stappen in de media te nemen...

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 22-09-2021
Geschreven door: Rudy E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze aftersalesservice.

Lounge set besteld. Werd na enkele dagen zoals afgesproken, geleverd. Bestond uit meerdere dozen. In 1 doos geen bevestigingsmateriaal! In een andere niet passend bevestigingsmateriaal! Direct gebeld. Reactie, stuur maar een mail. Er zou direct een set schroeven opgestuurd worden.... na 3 dagen nog niets binnen en volgens track en tracé mogen we blij zijn als t er na 1 week is. Maar, wel gelijk t volle bedrag af moeten rekenen bij levering.

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 28-08-2021
Geschreven door: Ingrid W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nette service

Toen we een aantal spullen hadden besteld was er tijdens de bestelling iets fout gegaan. Hiervoor hadden we contact opgenomen en we werden super netjes geholpen!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Casper W.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke site

We hebben hier afgelopen zomer een mooie launch set gekocht voor ons nieuwe tuinhuis en we zijn er super blij mee. De kwaliteit is best goed voor een super goede prijs!

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Elin L.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze aftersalesservice.

Lounge set besteld. Werd na enkele dagen zoals afgesproken, geleverd. Bestond uit meerdere dozen. In 1 doos geen bevestigingsmateriaal! In een andere niet passend bevestigingsmateriaal! Direct gebeld. Reactie, stuur maar een mail. Er zou direct een set schroeven opgestuurd worden.... na 3 dagen nog niets binnen en volgens track en tracé mogen we blij zijn als t er na 1 week is. Maar, wel gelijk t volle bedrag af moeten rekenen bij levering.

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 28-08-2021
Geschreven door: Ingrid W.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Op 17 april hebben wij bij tuinmeubelshop in den bosch 1 tafel en 6 stoelen besteld. De tafel was op voorraad, de stoelen niet dus deze moesten besteld worden. We wilden de meubels graag in  1 levering en er werd ons verteld dat alles in mei geleverd zou worden. Half mei nog niks ontvangen waarop ik de klantenservice heb gebeld. Ze vertelden mij dat de levering eind mei zou plaatsvinden. 31 mei opnieuw gebeld, ze gaven aan dat de stoelen in de haven waren aangekomen en het nog 2 weken zou duren voor we ze in huis hadden. Op 14 juni stond ik smorgens op het punt om naar mijn werk te gaan, staat er ineens (onaangekondigd) een chauffeur voor de deur met een levering van tuinmeubelshop. Wat denk je, 6 stoelen worden uit de vrachtwagen gehaald maar geen tafel te bekennen. Ik de klantenservice weer geprobeerd te bellen waarop ik na een half uur in de wacht gestaan te hebben heb opgehangen. Toen via de chat geprobeerd in contact te komen waarna ik na lang wachten eindelijk mijn verhaal kwijt kon bij iemand. Ze ging het nakijken waarop ze vertelde dat de vervoerder aangaf dat het niet door hen was geladen en dat de levering opnieuw ingepland moest worden. Ze boden ons sierkussens omdat we zoveel pech hadden met de levering. Ik zei dat we graag korting wilden ter compensatie, uiteindelijk 50 euro korting gekregen op de tafel maar de sierkussens heb ik nooit gezien. Afijn, de levering werd ingepland voor dinsdag 22 juni. Een dag van tevoren zou ik worden ingelicht hoelaat de tafel ongeveer zou komen. Je raad het al, ik kreeg geen bericht waarop ik maar weer ging chatten met Marlize. We zouden te maken hebben met de wet van Murphy, de levering was verzet naar donderdag i.p.v. Dinsdag. Waarop ik heb gezegd dat ik graag de baas wilde spreken als het niet lukte om dinsdag te leveren. Ze zou gaan bellen waarna ze vertelde de levering toch wel de volgende dag zou komen. Ik vroeg hoelaat maar hier zouden we nog bericht van krijgen. De dag van de levering om half 9 's morgens pas bericht gekregen hoelaat de tafel zou komen wat ik ook een beetje laat vond. Al met al, wil je binnen 2 maanden en zonder gezeik je bestelling binnen hebben zou ik hier niet bestellen. Ons zullen ze hier nooit meer zien.

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Renske S.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht, aftersales/service is een ramp

Na bezoek winkel Den Bosch div artikelen merk Presto besteld. Tot zover alles OK. Na aflevering (25-08) en uitpakken bleek slechte afwerking en vele beschadigingen. Dan begint het!! Ik met 1 stoel en hocker naar de winkel om het te laten zien, reactie wij zijn alleen verkooppunt en je wordt verwezen naar mail-adres. Dan maar mailen , na 3 dagen nog steeds geen reaktie, dan maar bellen. Zelf retourneren kan maar dan alleen in originele verpakking, dat wordt lastig als het al is uitgepakt. Om een lang verhaal kort te maken, 3 september bus gehuurd (kosten 87 euro) en de spullen teruggebracht naar Kesteren. Aankoopsom zou binnen 2 weken worden gerestitueerd, gisteren na opnieuw div. contacten bedrag ontvangen. Ook hier de nodige fouten, retourformulier/afgiftebewijs Kesteren zoek geraakt, administratie met vakantie, ja, ja. Misschien moeten ze eens in de leer gaan qua service bij van der Garde te Opheusden!! Wel wil ik Tom van Tuinmeubelshop complimenteren, was altijd vriendelijk en behulpzaam. Waarschijnlijk ook voor hem vechten tegen de interne bierkaai.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 29-09-2021
Geschreven door: Peter L.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Tuinmeubelshop


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Comforttrends logo
Comforttrends
2 beoordelingen
9,5
MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Haxo.nl logo
Haxo.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinmeubelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Tuinmeubelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,1 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinmeubelshop actief?

Tuinmeubelshop is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinmeubelshop reviews? Dan kun je naar de website van Tuinmeubelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie