Totalbodyshop logo

Totalbodyshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Totalbodyshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1975
Totalbodyshop logo
Website
totalbodyshop.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Totalbodyshop

Bij Totalbodyshop kun je terecht voor tal van sportsupplementen. Wil je graag een bestelling plaatsen bij Totalbodyshop, maar wil je eerst weten of dit bedrijf betrouwbaar is? Bekijk dan de onderstaande reviews en ervaringen en kom meer te weten over dit bedrijf. Door de ervaringen van andere te lezen, en door meer over het bedrijf te weten te komen, kun je vervolgens zelf eenvoudig een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij deze onderneming een bestelling te plaatsten.

Over Totalbodyshop

Totalbodyshop is een bedrijf dat zich richt tot fanatieke sporters. Het bedrijf biedt diverse soorten voedingssupplementen voor een zo optimaal mogelijke sportprestatie en gezondheid. Naast de online webwinkel heeft de onderneming ook een fysieke winkel in Emmen en heeft het bedrijf vele online klanten over grote delen van Europa. Het bedrijf staat voor kwaliteit en biedt dan ook hoogstaande supplementen die je lichaam optimaal ondersteunen tijdens en na het sporten.

Waarom kiezen voor Totalbodyshop?

Totalbodyshop heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten supplementen. Als sporter kun je bij de webwinkel terecht voor diverse pre-workouts, proteïne producten, post-workouts, vitamines, mineralen en tal van andere supplementen. Het bedrijf biedt verschillende soorten bekende sport en supplement merken en heeft voor elke sporter het juiste supplement te bieden. Daarnaast heeft het merk ook diverse toebehoren, zoals massagepistolen, shakers en lifiting strips. Kort om, alle producten die van pas komen bij het verbeteren bij je sportprestaties.

Is Totalbodyshop betrouwbaar?

Gezien Totalbodyshop een fysieke winkel heeft, het bedrijf reeds vele tevreden klanten heeft en het bedrijf samenwerkt met tal van bekende merken, is het bedrijf zeker te vertrouwen. Totalbodyshop is daarnaast ingeschreven bij de kamer van koophandel en heeft diverse sociale mediakanalen. Ook biedt het bedrijf tal van voordelige voorwaarden aan, waardoor je met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen bij het bedrijf. Zo worden de producten, indien voor 16.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden en kun je bij het bedrijf veilig en op verschillende manieren betalen.

Klantenservice en klachten

Indien je een vraag of klacht hebt kun je telefonisch of via mail bij Totalbodyshop terecht. Je krijgt doorgaans snel antwoord en wordt snel geholpen. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om producten te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Echter kan dit alleen als de producten nog niet opengemaakt zijn. Indien je een klacht hebt na openen van de producten kun je hiervoor de klantenservice benaderen.

Wil je ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij Totalbodyshop en wil je andere graag laten weten hoe dit is bevallen? Schrijf dan een beoordeling over jouw aankoop en laat andere sporters weten hoe jouw aankoop bij het bedrijf is verlopen. Schrijf bijvoorbeeld of de service van het bedrijf je is bevallen en of je snel geholpen werd door de klantenservice indien je deze hebt benaderd. Daarnaast kun je ook schrijven of je Totalbodyshop wellicht aan andere sporters zou aanraden of niet. Door jouw beoordeling help je andere potentiele kopers een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet bij het bedrijf een aankoop te doen.

Reviews over Totalbodyshop

Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
Power Supplements logo
Power Supplements
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Totalbodyshop

Het bedrijf Totalbodyshop is geverifieerd door ons. De webshop totalbodyshop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Totalbodyshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Totalbodyshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van totalbodyshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van totalbodyshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Totalbodyshop.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bij total bodyshop letterlijk totally geflest

Bij Total bodyschop 2 flessen Stacker2 Amino Liquid besteld en tot mijn grote spijt 1 fles geleverd gekregen. Ik heb 4 gemaild en 2 keer hun contactformulier op de site ingevuld. Reageren nergens op. Ook 4 keer gebeld maar niemand neemt op. Kortom totally geflest. Duurste fles aminozuren ooit (46 euro). Ze zeggen aangesloten te zijn bij Trusted shops. Maar ik twijfel daar ernstig aan. Mijn bestelling staat op niet op de website van trusted shops waardoor ik geen review kan achterlaten. Ik heb sterk de indruk dat de reviews dan ook fake zijn. Zeer spijtig dat ze zo met hun klanten omgaan.

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: Richard H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Snelle levering, uitstekende producten en bij elke aankoop verdienen we punten! We kijken ernaar uit om binnenkort een aantal van onze punten te gebruiken.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merel V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Totalbodyshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
Power Supplements logo
Power Supplements
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Totalbodyshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Totalbodyshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Totalbodyshop actief?

Totalbodyshop is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Totalbodyshop reviews? Dan kun je naar de website van Totalbodyshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie