Timfit logo

Timfit reviews, ervaringen en beoordelingen

Timfit reviews, ervaringen en beoordelingen
1328
Timfit logo
Website
Timfit

Reviews en Ervaringen Timfit

Voor wie op een gezonde en effectieve manier wilt afvallen, maakt Timfit hoogwaardige afslankshakes. Wil jij gewicht verliezen en ben je benieuwd naar de beoordelingen over Timfit? Wij hebben de reviews van Timfit voor je op een rij gezet. Jij leest wat anderen vinden van Timfit, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken om wel of geen gebruik te maken van deze producten. Je hebt de keuze uit verschillende smaken, waardoor er altijd wel een smaak bij zit die je lekker vindt. Dankzij de vrijblijvende begeleiding door een consulent ondersteunt Timfit je bij het behalen van de beste resultaten.

Over Timfit

Timfit biedt maaltijdvervangers aan die je helpen om af te vallen. Je nuttigt 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag, waarvan je het ontbijt en de lunch vervangt door de speciaal ontworpen shakes. Deze maaltijdshakes bestaan uit een optimale dosering van micro- en macronutriënten, om een hongergevoel tegen te gaan en je lichaam te geven wat het nodig heeft. Timfit wilt het je zo gemakkelijk mogelijk maken om je ideale gewicht te bereiken. De maaltijden zijn niet alleen voedzaam en eenvoudig te bereiden, maar je kunt zelfs geld besparen door gebruik te maken van het pakket. Daarnaast smaken de shakes erg lekker en heb je de keuze uit verschillende smaken.

Waarom kiezen voor Timfit

Je kunt kiezen uit vijf verschillende smaken shakes: aardbei, banaan, vanille, chocolade en cappuccino. In tegenstelling tot andere maaltijdvervangers bevatten de shakes weinig suikers, tot drie keer zoveel vezels en twee keer zo veel eiwitten. Hierdoor krijg je alle gezonde voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Ook is het prettig dat de maaltijdvervangers vrij zijn van e-nummers en kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Als je af wilt vallen is het vaak nodig om veranderingen aan te brengen in je leefstijl. Om er voor te zorgen dat jij ook na de afslankkuur van Timfit op gewicht blijft, kun je gebruikmaken van vrijblijvende ondersteuning van afslankcoaches. Wil jij het jezelf extra gemakkelijk maken? Dan kies je voor een van de complete afslankpakketten.

Is Timfit betrouwbaar?

Je kunt er zelf achter komen of de Timfit producten iets voor jou zijn. Zo kun je voor een klein prijsje een proefpakket bestellen bestaande uit 10 maaltijden, een shakebeker, gezonde recepten en persoonlijke begeleiding. Jij kunt hiermee direct een start maken om lekker en verantwoord af te vallen en kunt direct alle smaken uitproberen. Lees ook zeker de ervaring van anderen met Timfit om er achter te komen of deze manier van afslanken bij jou past.

Klantenservice en klachten

Op de Timfit website is zeer veel informatie te vinden over de producten, de ingrediënten en het gebruik van de afslankshakes. Als je met vragen blijft zitten, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. TimFit is het snelst te bereiken via de chatfunctie op de site. De chatfunctie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00. Buiten deze kantoortijden is het verstandig om een e-mail te sturen of om het contactformulier op de website in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Timfit of heb je wel eens een afslankkuur gedaan via dit bedrijf? Laat dan jouw Timfit review achter om anderen te helpen bij het maken van hun keuze. Wij stellen het zeer op prijs als jij je mening achterlaat. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de smaken van de shakes, hoeveel je bent afgevallen en of je naderhand ook goed op gewicht bent gebleven.

Reviews over Timfit
Gerelateerde bedrijven
PerfectBody.nl logo
PerfectBody.nl
2 beoordelingen
9
Yfood logo
Yfood
2 beoordelingen
8,5
Patser logo
Patser
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Timfit

Het bedrijf Timfit is geverifieerd door ons. De webshop Timfit is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Timfit is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Timfit maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Timfit is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Timfit te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Timfit.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede producten

Erg goede producten. Ik ben uitstekend begeleid dor de klantenservice van de site. Mijn complimenten hiervoor. Super handig dat de maaltijden per zakje verpakt zitten. Hierdoor kan ik het gemakkelijk mee naar mijn werk nemen.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dani H.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Timfit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
PerfectBody.nl logo
PerfectBody.nl
2 beoordelingen
9
Yfood logo
Yfood
2 beoordelingen
8,5
Patser logo
Patser
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Timfit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Timfit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Timfit actief?

Timfit is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Timfit reviews? Dan kun je naar de website van Timfit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie