Tier1Water logo

Tier1Water reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tier1Water reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3958
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Tier1Water

Het bedrijf Tier1Water is geverifieerd door ons. De webshop Tier1Water is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tier1Water is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tier1Water maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tier1Water is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Tier1Water. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tier1Water.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tier1Water


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tier1Water een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tier1Water. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tier1Water actief?

Tier1Water is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tier1Water reviews? Dan kun je naar de website van Tier1Water gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie