Tafeldesign.nl logo

Tafeldesign.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tafeldesign.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2240
Tafeldesign.nl logo
Website
Tafeldesign.nl
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Tafeldesign.nl

Het interieur wordt vandaag de dag steeds persoonlijker. Er zijn steeds vaker unieke designs te vinden die je persoonlijkheid extra kunnen benadrukken. In de webshop van Tafeldesign.nl heb je de keuze uit een breed scala aan designs waarmee je zeker weet dat je een echt statement in huis kunt maken. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat tientallen consumenten je al voor zijn gegaan. Benieuwd geraakt? Je leest verschillende reviews over Tafeldesign.nl op deze pagina.

Over Tafeldesign.nl

Dit bedrijf is een aantal jaar geleden opgericht door de Rotterdamse Anouk Bedeaux. Vandaag de dag is de webshop uitgegroeid tot een groot platform waar nieuwe designers de kans krijgen hun stukken te exposeren en te kunnen verkopen. Je haalt hierdoor altijd trendy designs in huis die je ongetwijfeld niet zo snel terug ziet komen in een ander interieur. De collectie in de webshop is altijd te herkennen aan het gebruik van heldere lijnen en symmetrie. Daarnaast staat bij ieder design uit de webshop ook gebruiksgemak en duurzaamheid centraal.

Waarom kiezen voor Tafeldesign.nl

De kans is erg groot dat je in de webshop een geschikt item gaat vinden voor in jouw interieur. Je hebt namelijk de keuze uit tal van tafels, tuintafels, salon / bijzettafels, stoelen, krukken, poefen en eetbanken. Daarnaast zijn verschillende eyecatchers uit de collectie ook regelmatig extra scherp geprijsd in de sale categorie. Wil je graag meer weten over de collectie of over hoe je het meubilair uit het assortiment het beste kunt onderhouden? In de webshop van Tafeldesign.nl lees je ook verschillende inspirerende blogs.

Is Tafeldesign.nl betrouwbaar?

In de webshop kun je eenvoudig en snel meubilair voor je interieur shoppen. Je rekent je bestelling veilig af met iDEAL en naast dat je een bestelling kunt plaatsen in de webshop, ben je ook van harte welkom om een keer een bezoek te brengen aan de showroom. Hier staan alle items die in de webshop af worden gebeeld, in het echt. Bekijk ook gerust eens de ”˜’kijkje bij de klant’’ categorie. Hier zie je direct wat voor designs al met erg veel plezier worden gebruikt.

Klantenservice en klachten

Het kan zomaar zo zijn dat je eens in je leven je inboedel uit gaat zoeken. Daarom wil je zeker zijn van meubilair in de perfecte afmeting en het design moet perfect passen in de ruimte. Voor meer informatie over de collectie, staat het kundige team van Tafeldesign.nl graag voor je klaar. Stel je vragen door een bezoek te brengen aan de winkel, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail. Het team van Tafeldesign.nl denkt altijd graag met je mee en voorziet je van advies op maat voor jouw interieur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je op dit moment al een of meerdere meubelstukken uit de collectie van Tafeldesign.nl in huis? Deel je mening met andere liefhebbers van fraai design in huis en laat je review achter op deze pagina.

Gerelateerde bedrijven

Fonteyn logo
Fonteyn
89 beoordelingen
4,2
Game Hero logo
Game Hero
1 beoordeling
10
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tafeldesign.nl

Het bedrijf Tafeldesign.nl is geverifieerd door ons. De webshop Tafeldesign.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tafeldesign.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tafeldesign.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tafeldesign.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Tafeldesign.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tafeldesign.nl.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige tafels

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe tafel maar in de winkels hadden we telkens geen geluk. Daarna ben ik online gaan kijken en kwam ik al snel hier uit. Top winkel!

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noah B.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tafeldesign.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fonteyn logo
Fonteyn
89 beoordelingen
4,2
Game Hero logo
Game Hero
1 beoordeling
10
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tafeldesign.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tafeldesign.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tafeldesign.nl actief?

Tafeldesign.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst en meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tafeldesign.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tafeldesign.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie