Skihal.com logo

Skihal.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Skihal.com reviews, ervaringen en beoordelingen
2238
Skihal.com logo
Website
Skihal.com
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Skihal.com

Niet iedereen zal het met je eens zijn, maar volgens jou is ieder seizoen een skiseizoen. Bij Skihal.com staan ze in ieder geval aan jouw kant, want zij geven onze bevolking de mogelijkheid om ieder moment van het jaar een ticket te boeken voor een skihal. Als je op zoek bent naar de meest recente ervaringen met Skihal.com dan kunnen wij aan dit verzoek voldoen. Lees de reviews van onze gebruikers eens goed door en neem dan een weloverwogen beslissing over het gebruik van tickets bij Skihal.com. Ben je tevreden over de beoordelingen die je mede bezoekers hebben achter gelaten, twijfel dan niet om een ticket te boeken bij een van de vele locaties van Skihal.com, want des te eerder je op die skilatten staat, des te sneller de Apres Ski kan beginnen!

Over Skihal.com

Tuurlijk kun je 365 dagen per jaar sneeuw zien! Die mogelijkheid geeft Skihal.com jou, door je een platform aan te bieden waar de beste skihallen van Nederland en Duitsland in een overzicht te vinden zijn. De missie en visie van Skihal.com zijn duidelijk, ze willen iedereen de kans geven om een unieke ervaring mee te maken in een van de aangesloten skihallen. Ruim 18 jaar geleden is een enthousiast team begonnen vanuit Deventer om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om te gaan skiën. Vandaag de dag is Skihal.com uitgegroeid tot een van de marktleiders in Europa met ondertussen meer dan 1 miljoen verkochte tickets.

Waarom kiezen voor Skihal.com

Ervaringen leren dat Skihal.com een ontzettend breed aanbod heeft aan de allerbeste skihallen van Nederland en Duitsland. Je vind hier een overzicht van verschillende acties, de goedkoopste ticketprijzen, arrangementen en meerdere groepevents. De tickets zijn ontzettend eenvoudig, binnen 3 klikken, te bestellen en komen direct in je mailbox binnen. Twijfel je over skilessen of heb je een vraag over een arrangement, dan staat het enthousiaste team van Skihal.com iedere dag voor je klaar via de chat, mail of telefonisch. Ze geven je daarbij een deskundig en persoonlijk advies, waarna jij je zoektocht kan voortzetten naar de ultieme ski-trip.

Is Skihal.com betrouwbaar

De uitmuntende service en de makkelijkheid waarmee men tickets kan bestellen bij Skihal.com, geven eigenlijk al antwoord op bovenstaande vraag. De betrouwbaarheid spat van je scherm af als je de website bezoekt en deze neemt alleen maar toe als je de site gaat uitpluizen. Overal staat duidelijk beschreven hoe je snel & goedkoop een entreeticket kunt bestellen voor een bekende skihal in Nederland of Duitsland. Is het boekingsproces je duidelijk maar heb je vragen over je allereerste keer skiën? Dan geeft de sectie veelgestelde vragen al mega veel betrouwbare informatie en daarbij kun je de klantenservice ook nog eens makkelijk bereiken! Reviews van vorige bezoekers zijn louter positief over de vriendelijkheid en betrouwbaarheid van Skihal.com

Klantenservice en klachten

Er hoeft niet veel meer over de klantenservice van Skihal.com gezegd te worden. De loftrompet is in de vorige alinea's al meerdere malen gestoken over de voortreffelijke ervaringen met de klantenservice. Toch gaan we er nog heel even dieper op in, want dat klein beetje extra kan jou net over de streep trekken om een ski trip te boeken. Op de homepagina van Skihal.com kun je met één druk op de knop je ervaringen delen met de Facebook Messenger App. Hier ontvang je razendsnel een reactie van een expert, die ook nog telefonisch bereikbaar is indien je hier behoefte aan hebt. Heb je dan toch een klacht over de website of het boekingsproces, dan kun je via de homepagina een mail sturen. De klacht wordt vervolgens adequaat opgepakt en opgelost zodat beide partijen tevreden naar huis, of een skihal, kunnen gaan.

Wil je ook beoordelen?

Hierbij een oproep aan allen die het boekingsproces van Skihal.com doorlopen hebben om een ticket te boeken bij een van Nederlands, of Duitse, skihallen. Deel je ervaringen en laat een review achter, hiermee help je andere bezoekers van deze website in het maken van hun keuze. Gun jezelf maar ook een ander een leuke tijd, want je weet zelf hoe plezierig het skiën kan zijn!

Reviews over Skihal.com
Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
PurityLabs logo
PurityLabs
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super leuke dag gehad

Voordat we met zijn alle weer op ski vakantie gingen wilde we nog even oefenen in een skihal en dat hebben we hier makkelijk kunnen vinden en we hebben echt een top dag gehad!

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars S.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Skihal.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
PurityLabs logo
PurityLabs
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skihal.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Skihal.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skihal.com actief?

Skihal.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skihal.com reviews? Dan kun je naar de website van Skihal.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie