simply_fishing_tackle logo

simply_fishing_tackle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

simply_fishing_tackle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2674
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over simply_fishing_tackle

simply_fishing_tackle is geverifieerd door ons expert team. De webshop simply_fishing_tackle bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is simply_fishing_tackle lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via simply_fishing_tackle. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van simply_fishing_tackle is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van simply_fishing_tackle. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van simply_fishing_tackle.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk vis spul

Ik heb hier al meerdere spullen gekocht voor het vissen en ik ben met alle spullen super blij want ze werken heel erg goed. De levering is ook altijd heel snel en dat is erg fijn voor iemand die erg ongeduldig is.

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sofie A.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over simply_fishing_tackle


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
My Home Climate logo
My Home Climate
1 beoordeling
10
GANT logo
GANT
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is simply_fishing_tackle een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over simply_fishing_tackle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is simply_fishing_tackle actief?

simply_fishing_tackle is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de simply_fishing_tackle reviews? Dan kun je naar de website van simply_fishing_tackle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie