Senioren tablet logo

Senioren tablet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Senioren tablet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3990
Senioren tablet logo
Website
seniorentablet.nl
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Senioren tablet

Op zoek naar een tablet voor jouw vader of moeder? De Senioren tablet is speciaal ontworpen voor ouderen en beschikt onder andere over grote iconen, een groot lettertype en eigen homepage. Doordat de tablet eenvoudig in gebruik is, hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk wat verwijdert. Senioren tablet begrijpt dat er soms vragen zijn omtrent de technologie. Er is dan ook een helpdesk met geduldige medewerkers die hulp op afstand bieden speciaal voor ouderen. Naast tablets zijn er ook telefoons en smartphones die zijn ontwikkeld met de behoeften van ouderen op het oog. Wil jij graag meer weten over de beoordelingen van Senioren tablet om er achter te komen of dit apparaat aan jouw wensen voldoet? Wij hebben de reviews van Senioren tablet op een rij gezet zodat je een weloverwogen beslissing neemt om bij Senioren tablet te kopen.

Over Senioren tablet

Senioren tablet is een merk van SeniorenTAB. Dit Nederlandse bedrijf helpt ouderen op weg in de digitale wereld. Dit doen ze door gebruiksvriendelijke senioren tablets, senioren smartphones en hybride seniorentelefoons te ontwerpen en verkopen. De apparaten zijn voorzien van grote iconen en een versimpelde navigatie. De meest geduldige helpdesk van Nederland is beschikbaar bij vragen en opmerkingen. Het bedrijf is opgericht in 2017 en de praktische seniorentoestellen zijn voortgekomen uit een inventarisatie van de behoeften van ouderen doordat Senioren tablet al computercursussen aan ouderen gaf.

Waarom kiezen voor Senioren tablet

De Senioren tablet is een handige, vereenvoudigde tablet van goede kwaliteit. Veel ouderen vinden swipen moeilijk. Met de Senioren tablet is dit niet nodig. Veel opties zijn uitgezet en er valt niets te verwijderen van de homepage, waardoor je alle opties die je nodig hebt binnen handbereik hebt. De tablet heeft geen overbodige extra's, maar beschikt wel over Whatsapp, beeldbellen, e-mail, foto's en internettoegang. Ook zorg op afstand en medicatie apps zijn instelbaar. Ouderen kunnen er zelf voor kiezen om spelletjes of bijvoorbeeld de krant te installeren op de tablet. Senioren tablet levert een uitgeprinte handleiding mee, zodat iedere oudere de basis gemakkelijk onder de knie krijgt. De tablets zijn op basis van Android. Eigen apps kunnen dus worden gedownload in de Play Store.

Is Senioren tablet betrouwbaar?

Het productportfolio is continue in ontwikkeling. Naast senioren tablets biedt SeniorenTAB ook senioren smartphones en een hybride seniorentelefoon. De in eigen beheer ontwikkelde software zorgt voor een stabiele werking van alle apparaten. Een uitstekende manier om er achter te komen of een Senioren tablet wat voor jou of je ouder is, is door de beoordelingen van anderen te lezen. Daarnaast is SeniorenTAB actief op Facebook, Instagram en Twitter.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Senioren tablet staat altijd klaar om te helpen. Je kunt de medewerkers bereiken via e-mail of telefonisch. Ook is het mogelijk om een terugbel-verzoek achter te laten op de website. Er neemt dan zo spoedig mogelijk iemand contact met je op.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer jij ervaring hebt met de Senioren tablet, horen wij dat graag. Je kunt jouw review over Senioren tablet achterlaten op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld over het gebruiksgemak van het apparaat, wat je vindt van de aanwezige apps, of de handleiding duidelijk is en hoe je te woord wordt gestaan door de medewerkers van de helpdesk. Zou je anderen aanraden om een Senioren tablet aan te schaffen?

Reviews over Senioren tablet

Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Senioren tablet

Het bedrijf Senioren tablet is geverifieerd door ons. De webshop seniorentablet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Senioren tablet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Senioren tablet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van seniorentablet.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van seniorentablet.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Laffe dropshipping praktijken, profiteren van de onwettenheid van ouderen

Zie titel

Geplaatst op: 11-08-2023
Laatst bewerkt op: 11-08-2023
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Senioren tablet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
EaseUS logo
EaseUS
3 beoordelingen
6,7
the Times logo
the Times
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Senioren tablet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Senioren tablet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Senioren tablet actief?

Senioren tablet is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Senioren tablet reviews? Dan kun je naar de website van Senioren tablet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie