Screen With Envy logo

Screen With Envy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Screen With Envy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Screen With Envy logo
Website
screenwithenvy.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Screen With Envy

De tuin is zonder twijfel het verlengstuk van je woning en hierdoor is het erg belangrijk dat de buitenruimte zo fijn mogelijk aanvoelt. Het is de plek waar je geniet van een heerlijke lunch op die ene zonnige dag, de plek waar je tot in de late uurtjes borrelt met vrienden of de plek waar je kindje de eerste stapjes gaat zetten. Om er zeker van te zijn dat de tuin tot in de puntjes verzorgd is, doet het je zeker goed om een keer de producten van Screen With Envy te bekijken. Op deze pagina lees je diverse reviews over de producten van Screen With Envy en de belangrijkste informatie over Screen With Envy is op een rijtje gezet.

Over Screen With Envy

Screen With Envy is van oorsprong een klein familiebedrijf uit de Britse stad London. Het team van dit merk heeft een enorm grote passie als het aankomt op prachtige privacy schermen en hekken / trellissen die ook nog eens erg makkelijk in het onderhoud zijn. Vandaag de dag heeft het merk ook een eigen magazijn in Nederland, waardoor het verzenden van de bestellingen vele malen makkelijker gaat. Dit betekent ook dat je je pakket sneller in huis kunt verwachten. De privacy schermen en hekken / trellissen zijn te bestellen in tal van soorten stijlen en ook op het gebied van kleur is er meer dan genoeg keuze. Naar wat voor soort design voor in de tuin gaat je voorkeur op dit moment uit?

Waarom kiezen voor Screen With Envy

Om het zoeken naar de perfecte decoratie net even wat makkelijker te maken, heeft het team van Screen With Envy ervoor gekozen om gebruik te maken van diverse zoekfilters op de website. Het aanbod vandaag de dag is immers zo groot, dat het volkomen begrijpelijk is dat je anders door de bomen het bos niet meer zou zien. Filter bijvoorbeeld op de kleur van het product of juist op het type afmeting waar je voorkeur naar uit gaat en stel op deze manier eenvoudig en snel de bestelling van je dromen samen.

Is Screen With Envy betrouwbaar?

Het uitzoeken van een van de privacy schermen en hekken / trellissen kan soms een flinke uitdaging zijn. Want hoe weet je nu zeker dat de kleur helemaal naar wens is of dat dat ene leuke printje wel past bij de rest van de stijl van de tuin? In de webshop van Screen With Envy kun je er altijd voor kiezen om vrijblijvend een staal aan te vragen. Je bestelling betaal je eenvoudig en snel met de meest gebruikte betaalmethoden, waaronder iDEAL, MasterCard en Visa. Ook kun je je bestelling snel in huis verwachten en de producten uit de collectie van Screen With Envy voldoen altijd aan de hoogste standaarden. Het resultaat? Een stijlvolle tuin waar je voor een onwijs lange tijd veel plezier aan gaat beleven.

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment meer weten over een van de privacy schermen en hekken / trellissen uit de collectie van Screen With Envy? Kun je hulp gebruiken bij de installatie? Of heb je vragen over de levertijd van je bestelling? Neem in alle gevallen contact op met de klantenservice van Screen With Envy. Je stelt je vragen door een e-mail te sturen naar het team van Screen With Envy of door even te bellen. Je kunt altijd vertrouwen op een eerlijk en professioneel advies van het team van Screen With Envy.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs die ene loungehoek, of de volledige lengte van de tuin verrijkt met een van de producten van Screen With Envy? Door je review over jouw bestelling achter te laten op deze pagina, geef je andere consumenten direct een beter beeld over de producten van Screen With Envy.

Reviews over Screen With Envy

Gerelateerde bedrijven

Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
Plantenwinkel.nl logo
Plantenwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,2
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Screen With Envy

Het bedrijf Screen With Envy is geverifieerd door ons. De webshop screenwithenvy.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Screen With Envy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Screen With Envy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van screenwithenvy.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van screenwithenvy.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Screen With Envy.

Geplaatst op: 05-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie hekken

Ik heb hier een mooi Atracietgrijs hek gekocht afgelopen week. De levering was uitstekend. Mocht ik nog eens een mooi hek nodig hebben zal ik zeker aankloppen bij screen with envy.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 10-11-2021
Geschreven door: Willem V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtig scherm

Het scherm is echt prachtig. Hij is ook erg goed gedetailleerd bij de uitgesneden gedeeltes. De kleur is ook erg mooi en alles was zat ook stevig verpakt. Hij kwam in perfecte conditie aan!

Geplaatst op: 07-11-2021
Laatst bewerkt op: 13-11-2021
Geschreven door: Sara L.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijk behulpzaam personeel

Vriendelijk behulpzaam personeel. Ik ontdekte het scherm met jaloezie en ik heb mijn huis bijgewerkt met trellis en schermen. Ze hebben mijn tuin en front verbazingwekkend getransformeerd.

Geplaatst op: 13-11-2021
Laatst bewerkt op: 13-11-2021
Geschreven door: Jasper H.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bij slecht weer

Erg blij met het product, had echt slecht weer. Je zou het niet kunnen zeggen. Helemaal geen problemen mee gehad. Georgië is tijdens het hele proces meer dan behulpzaam geweest.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 13-11-2021
Geschreven door: Quinn S.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bouwpakketten van chinese kwaliteit

Hier afgelopen najaar 2 x een tuinpoort besteld. We hebben een compleet bouwpakket ontvangen met allemaal losse onderdelen. Niet alleen moeten we de poort zelf monteren, ook de losse planken moeten dus zelf op maat gezaagd worden. Een onduidelijke chinese handleiding is bijgesloten waar je helaas niets uit wijs kunt maken. Nergens staat vermeld op de site dat het hier gaat om een bouwpakket welke zelf op maat gezaagd moet worden. Uiteraard gelijk gemeld bij Envy.... tuurlijk mochten we het hele pakket retour sturen, moesten we wel zelf even de retourkosten van het versturen van een pallet naar Engeland betalen.... Dus let op, je ontvangt totaal iets anders dan vermeld op de site!

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 01-12-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Screen With Envy


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
Plantenwinkel.nl logo
Plantenwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Screen With Envy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Screen With Envy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Screen With Envy actief?

Screen With Envy is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Screen With Envy reviews? Dan kun je naar de website van Screen With Envy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie