Schoonheidsschool logo

Schoonheidsschool reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Schoonheidsschool reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Schoonheidsschool

Schoonheidsschool is geverifieerd door ons expert team. De webshop Schoonheidsschool bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Schoonheidsschool lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Schoonheidsschool. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Schoonheidsschool is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Schoonheidsschool te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

Ik ben begin afgelopen schooljaar begonnen met mijn opleiding. Ik ben altijd goed geholpen door de leraren van de opleiding en heb nooit lang hoeven wachten op een antwoord op mijn vraag.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Levi H.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Schoonheidsschool


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Laudius logo
Laudius
1 beoordeling
10
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
2 beoordelingen
9
Esoterra logo
Esoterra
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schoonheidsschool een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Schoonheidsschool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schoonheidsschool actief?

Schoonheidsschool is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Schoonheidsschool reviews? Dan kun je naar de website van Schoonheidsschool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie