Sanidirect logo

Sanidirect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sanidirect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1897
Sanidirect logo
Website
sanidirect.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sanidirect.nl

Een nieuwe badkamer koop je misschien maar eens in je leven. Een hoge kwaliteit van de badkamer staat daarom ongetwijfeld bij je centraal, maar een goede prijs is natuurlijk minstens zo belangrijk. De kans is groot dat je dan de badkamer van je dromen kunt vinden bij Sanidirect.nl. Helemaal niet zo gek, want duizenden consumenten gingen je ook al voor. Benieuwd naar de meningen van andere consumenten? Je leest diverse reviews op deze pagina.

Over Sanidirect.nl

Sanidirect.nl is de hardst groeiende winkel op het gebied van sanitair producten van Nederland met een webshop en ook nog eens 25 showrooms. Het team van dit bedrijf vindt het altijd erg belangrijk dat consumenten direct het juiste soort sanitair vinden waarnaar zij naar op zoek zijn, en dat voor een erg scherpe prijs. Of men nu op zoek is naar los sanitair of juist naar een complete badkamer waar je niets meer aan hoeft te doen, bij Sanidirect helpen zij graag bij het maken van de juiste keuze. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur uit? Je kans is groot dat je het gaat vinden in de webshop of in een van de showrooms van deze keten.

Waarom kiezen voor Sanidirect.nl

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de kans groot dat je direct gaat vinden wat je zoekt. Echter profiteer je nog van veel meer voordelen zodra je ervoor kiest om je badkamer uit te gaan zoeken bij Sanidirect.nl. Denk hierbij aan direct de laagste prijs, zodat je niet langer meer hoeft te onderhandelen over de offerte. Het complete aanbod is daarnaast ook nog eens direct uit voorraad leverbaar en je hebt de keuze uit alleen A-merken.

Is Sanidirect.nl betrouwbaar?

Sanidirect.nl is zonder twijfel een erg betrouwbare keten om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Je hebt de keuze uit enkel de beste producten, maar je kunt wel profiteren van kortingen, scherpe prijzen en exclusieve online acties. Wat voor stijl je ook hebt, je gaat altijd een passende badkamer vinden in de showroom of online in de webshop.

Klantenservice en klachten

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer doe je niet iedere dag. Het is daarom volkomen normaal dat je graag de nodige vragen stelt, voordat je het sanitair en de tegels in huis haalt? Hoeveel vierkante meter tegel heb je bijvoorbeeld nodig? Welke accessoires heb je allemaal nodig om het sanitair goed aan te sluiten? En hoe kun je de ruimte optimaal gebruiken? Wat je vraag ook is, de specialisten van Sanidirect.nl helpen je altijd graag verder. Breng een bezoek aan een van de showrooms in het land, stuur een e-mail of bel met de klantenservice van Sanidirect.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs je badkamer van Sanidirect.nl laten installeren in huis en ben je erg te spreken over de kwaliteit van de tegels, het sanitair en het wastafelmeubel? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je ook andere woningbezitters overtuigen om eens een keer een bezoek te brengen aan de showroom van deze keten. Wellicht heb je nog een handige tip om het installeren van de badkamer vlekkeloos te laten verlopen!

Reviews over Sanidirect

Gerelateerde bedrijven

Saniweb.nl logo
Saniweb.nl
7 beoordelingen
6,3
SaniHeat logo
SaniHeat
2 beoordelingen
9,5
Sanexo logo
Sanexo
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7,3
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Sanidirect

Ons team van experts heeft Sanidirect geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sanidirect bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sanidirect is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sanidirect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sanidirect.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sanidirect.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beloven koeien met gouden oren in werkelijkheid is het heel anders

Na het eerste gesprek een goed gevoel, een tweede gesprek was dramatisch, na contact een derde gesprek met dezelfde verkoper was weer goed. En uiteindelijk toch besteld. Maar toen de ellende ,levertijd werd ineens 4 weken doorgeschoven. Tegels niet leverbaar, deellevering afgesproken. En daarna de betaling voor het hele bedrag. Na contact een bedrag doorgekregen men kon of wilde niet een factuur hiervoor sturen, neem maar contact op met de winkel. Dit gedaan en zou teruggebeld worden. Helaas weer niet gebeld, maar weer door de planning toen was het bedrag eeneens 1000 euro
hoger. Kort gezegd de klant kan de boom in. Sanidirect denkt keizer te zijn ipv klant is koning.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Keurig en goed geholpen met de badkamer echt super blij mee!

Tot nu toe echt super blij met de genomen beslissingen, en de prijs was ook goed! Bedankt 😉

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mart V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurgesteld

Na diverse afspraken voor offerte afgezegd te hebben komt er eindelijk iemand langs. Helaas weken op offerte gewacht en niks gehoord 3 mailtjes gestuurd en gebeld. maar geen reactie. Dan blijkt persoon niet meer te werken bij het bedrijf. Zelf contact gezocht voor vervanger. Dan binnen een week offerte voor een wc die echt nergens op slaat. voor dat bedrag heb ik een complete badkamer laten afbreken en opnieuw opbouwen. Dus men heeft er geen zin in. Helaas na paar maanden geen aannemer maar wel de spullen. Terwijl bij de koop we expliciet hebben gevraagd voor een installateur.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos mbt gemaakte afspraken, en echt niet goedkoop

Verkoper was heel aardig maar we hebben een expliciete levertijd afgesproken, en zonder enig bericht geen wastafelonderkast op de afgesproken datum ontvangen. Ze verstoppen zich achter: er kan altijd iets misgaan, maar geen tegemoetkoming in de kosten dat de aannemer hierdoor 1 dag extra terug moet komen etc. Hebben geen weet van de rechten en verplichtingen zoals in Burgerlijk Wetboek staan vermeld en willen geenszins tegemoet komen.
Klantenservice? Klanten leegplukkers zul je bedoelen. Mij zie je nooit meer bij dit veel te dure en onnoemelijk starre bedrijf.

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg vriendelijke behandeling

Erg klantvriendelijke behandeling. Ook goed advies gekregen over het aanschaffen van de producten. De afhandelingen was erg correct en de assistentie was ook heel goed voor het vinden van een nieuwe installateur.

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Meike V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sanidirect


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Saniweb.nl logo
Saniweb.nl
7 beoordelingen
6,3
SaniHeat logo
SaniHeat
2 beoordelingen
9,5
Sanexo logo
Sanexo
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sanidirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Sanidirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sanidirect actief?

Sanidirect is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sanidirect reviews? Dan kun je naar de website van Sanidirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie