Roots Hockey logo

Roots Hockey reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Roots Hockey reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1889
Roots Hockey logo
Website
roots-hockey.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Roots Hockey

Zit hockey je in het bloed? Dan maakt het niet uit of je op professioneel niveau bezig bent of gewoon lekker voor de fun gaat trainen: je hebt het juiste materiaal nodig. Bij Roots Hockey vind je alles wat je nodig hebt om strak gekleed en met de juiste stick op het veld te staan. Maar is Roots Hockey daarom de beste keuze? Om dat te bepalen is het wel goed bekeken om eerst even de reviews over Roots Hockey erop na te lezen. Op deze pagina vind je beoordelingen van en ervaringen met Roots Hockey terug. Zo sla jij de bal nooit mis.

Over Roots Hockey

Roots Hockey is een Nederlandse hockeymerk dat vrij recent werd opgericht. Het bedrijf legt de focus op kwaliteit, uitstraling en passie en mikt op zowel de professionele atleet als de recreatieve amateur. Dat het menens is wat betreft de professionaliteit van het bedrijf mag blijken uit de ambassadrices die het merk in de rangen heeft. Met onder andere Pleun Van Der Plas en Fiona Morgenstern heeft Roots Hockey absoluut toppers in de sport in zijn rangen. De producten van Roots Hockey zijn dan ook ontwikkeld in samenspraak met professionele atleten van het hoogste niveau. Ontworpen door hockeyers en voor hockeyers. Er is dan ook veel knowhow en advies op maat aanwezig in het team. Aarzel dan ook niet om bij twijfel even de klantendienst aan te schrijven. Blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen? Dan kan je de Instagram- en Facebookpagina’s van Roots Hockey volgen!

Waarom kiezen voor Roots Hockey?

Op de website van Roots Hockey vind je alles wat je nodig hebt om op het veld uit te blinken. De website is onderverdeeld in categorieën dames, heren, accessoires en onze sticks. Je vindt er tracksuits, leggings, pants, crewnecks, hoodies, shorts en ga zo maar door. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan je ook altijd gebruik maken van de zoekbalk op de website. Heb je wel iets naar wens gevonden? Dan kan je jouw aankoop naar alle EU-landen laten verzenden. De levertijd hangt af van product tot product. Alle verzonden bestellingen krijgen wel een track & trace code mee zodat je perfect kunt volgen waar jouw pakketje zich bevindt. Heb je na de aankoop het product in kwestie plots toch niet meer nodig? Dan kan je tot 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen.

Is Roots Hockey betrouwbaar?

Roots Hockey is een vrij recente speler op de markt. Het is echter ook een onderneming die heel wat bekende ambassadeurs en ambassadrices zo ver heeft gekregen om hun naam aan het merk te verbinden. De reputatie van het bedrijf is dan ook zeer goed binnen de sector. Daarnaast kan je dankzij de SSL-verbinding met de website veilig betalen bij Roots Hockey. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, een overschrijving vooraf en ook GiroPay. Ook is het zo dat Roots Hockey over een eigen klantenservice beschikt die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen en dat je de belangrijkste bedrijfsinformatie gewoon op de startpagina terug kunt vinden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: Roots Hockey is absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je bepaalde vragen over de producten van Roots Hockey die je op de website niet beantwoord ziet? Of heb je misschien advies nodig? Is er eventueel een probleem? In al deze gevallen kan je met de klantendienst van Roots Hockey contact opnemen. Dat kan op diverse manieren. Je kunt heerlijk ouderwets een brief naar het bedrijf sturen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Je kunt een mail sturen en ten slotte vind je op de website ook een contactformulier terug. Meestal krijg je van de klantendienst binnen een werkdag een antwoord terug. Heb je een klacht? Dat stuur je die bij voorkeur per mail of via het contactformulier op richting Roots Hockey. Bij klachten ontvang je altijd een bevestiging. In normale omstandigheden ontvang je enkele werkdagen, tot maximaal 14 dagen, later een antwoord terug van de klantendienst.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een echte hockeyer? En heb je in het verleden ooit iets gekocht bij Roots Hockey? Dan heb je ongetwijfeld een mening over de kwaliteit van de producten en van de service van dit bedrijf. Schrijf jouw ervaringen neer in een review op deze pagina en help toekomstige bezoekers de juiste beslissing maken. Hoe zou je bijvoorbeeld het aanbod beoordelen? Zit de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Zou je er opnieuw kopen of toch een alternatief zoeken?

Reviews over Roots Hockey

Gerelateerde bedrijven

Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
2 beoordelingen
9
Raven.nl logo
Raven.nl
2 beoordelingen
9,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Roots Hockey

Roots Hockey is geverifieerd door ons expert team. De webshop Roots Hockey bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Roots Hockey lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Roots Hockey. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van roots-hockey.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van roots-hockey.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Roots Hockey.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne spullen

Erg fijne spullen van alle bekende merken. Ik heb zelf een hockey stick van adidas gekocht en ik ben er super tevreden mee. Hij speelt erg goed en gaat niet snel kapot.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisanne V.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Roots Hockey


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
2 beoordelingen
9
Raven.nl logo
Raven.nl
2 beoordelingen
9,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Roots Hockey een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Roots Hockey. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Roots Hockey actief?

Roots Hockey is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Roots Hockey reviews? Dan kun je naar de website van Roots Hockey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie