River Woods logo

River Woods reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

River Woods reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
River Woods logo
Website
River Woods
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen River Woods

Kleding is en blijft een belangrijke spelen in het leven van veel mensen. Daarmee gepaard gaat shoppen, dat ook gewoon wordt gezien als een leuk uitje. Tegenwoordig is het natuurlijk wel zo dat mensen steeds vaker online dingen bestellen. De meeste merken of winkelketens hebben daarom tegenwoordig zowel een fysieke winkel, of meerdere, en een webshop. Dat geldt ook voor River Woods, een van de grootste winkelketens van België. Ben jij nou benieuwd naar dit merk en wil je meer weten over de reviews en beoordelingen van River Woods? Kijk dan niet verder. Wij hebben namelijk alle beoordelingen voor jou op een rijtje gezet. Daarmee kun je met een blik op deze website makkelijk bepalen of je wel of niet bij River Woods jouw kleding wil aanschaffen.

Over River Woods

River Woods is opgericht met de Amerikaanse lifestyle in het achterhoofd. De oprichter had hier al in zijn jonge jaren interesse in, mede doordat hij regelmatig in vakanties naar de States vertrok. In verschillende steden kwam hij hier in aanraking met bepaalde kledingstijlen. In 1995 heeft hij vervolgens River Woods opgericht. En met succes, want nu is het merk van een T-shirt collectie uitgegroeid tot een volledig lifestyle label. Er wordt een verhaal verteld van vriendschap, familie en van genieten van het leven. En dat allemaal door middel van kleding en leefstijl. De kleding is vooral een mix van Amerikaanse sportswear met Europese elegantie. In elke collectie komen met namen twee kenmerken naar voren, uitstekend vakmanschap gecombineerd met hoogwaardige materialen. River Woods is er voor zowel dames als heren, en ook voor kinderen. Inmiddels zijn er zelfs eigen labels met schoenen, zwemkleding en horloges. River Woods is door de strategie, de opgebouwde naam en de collecties actief in het hogere segment.

Waarom kiezen voor River Woods?

De eerste reden om voor dit bedrijf te kiezen is natuurlijk omdat je van kwaliteits kleding houdt en de stijl bij je past. Maar er is meer bij dit bedrijf. Het mooie van dit merk is dat het succes het resultaat is van teamwork. Er werken inmiddels meer dan duizend mensen voor River Woods. Zij werken samen aan kleding en andere collecties van de hoogste kwaliteit in combinatie met een uitmuntende klantenservice. Je kunt zowel online als fysiek bij River Woods shoppen. Er zijn inmiddels ruim 85 fysieke winkels in verschillende landen. Daarnaast hebben ze ook hoeken in bijvoorbeeld Lafayette in Parijs. De kleding van River Woods wordt daarnaast verkocht in 1500 andere verkooppunten. Je kunt dus overal terecht wanneer dit merk je aanspreekt. En dat je aanspreekt snappen, alles rondom dit bedrijf ademt kwaliteit en klasse.

Is River Woods betrouwbaar?

Een belangrijke factor waar we altijd naar kijken is de betrouwbaarheid van een bedrijf. Het eerste positieve teken hierbij is het feit dat River Woods al zo lang bestaat. Het bedrijf gaat al ruim 25 jaar mee en heeft in al die jaren een uitstekende naam weten op te bouwen. Zowel op het gebied van kleding als van service. Daarover dus niets dan goeds. Ook de recensies en reviews spreken boekdelen. River Woods kan rekenen op bijna louter positieve commentaren. Ook het feit dat ze in zoveel winkels en galerijen een verkooppunt hebben is een positief punt. Dit laat zien dat andere merken graag met River Woods samen werken en hiermee ook geassocieerd willen worden. Al met al kunnen we daarom stellen dat het met de betrouwbaarheid van River Woods goed zit.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is natuurlijk ook altijd van groot belang, en dit heeft nauw verband met de betrouwbaarheid. Ook de afhandeling van eventuele klachten is hierbij van belang. Allereerst kijken we naar de bereikbaarheid van de klantenservice. Het bedrijf heeft ontzettend veel fysieke punten waar je naartoe kan, wat de bereikbaarheid al heel goed maakt. Daarnaast kan je River Woods bereiken via mail en telefoon. Dit kan wel alleen doordeweeks. Over de afhandeling van klachten kunnen we niet heel veel zeggen, omdat hierover weinig te vinden is. Dat is natuurlijk wel een goed teken, dit lijkt niet vaak voor te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens kleding gekocht bij River Woods of ben je op een andere manier in aanraking gekomen met het merk? Dan zouden we het waarderen als je een review wil achterlaten. Op deze manier kunnen we elkaar helpen om zo goed mogelijke keuzes te maken. Hoe meer reviews we hebben, hoe makkelijker de keuze wordt!

Reviews over River Woods

Gerelateerde bedrijven

Typhone logo
Typhone
16 beoordelingen
7,8
UPC logo
UPC
8 beoordelingen
4,8
VidaXL logo
VidaXL
66 beoordelingen
7,9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over River Woods

River Woods is geverifieerd door ons expert team. De webshop River Woods bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is River Woods lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via River Woods. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van River Woods is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van River Woods te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van River Woods.

Geplaatst op: 06-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over River Woods


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Typhone logo
Typhone
16 beoordelingen
7,8
UPC logo
UPC
8 beoordelingen
4,8
VidaXL logo
VidaXL
66 beoordelingen
7,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is River Woods een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over River Woods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is River Woods actief?

River Woods is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de River Woods reviews? Dan kun je naar de website van River Woods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie