River Woods logo

River Woods reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

River Woods reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3914
River Woods logo
Website
River Woods
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen River Woods

Kleding is en blijft een belangrijke spelen in het leven van veel mensen. Daarmee gepaard gaat shoppen, dat ook gewoon wordt gezien als een leuk uitje. Tegenwoordig is het natuurlijk wel zo dat mensen steeds vaker online dingen bestellen. De meeste merken of winkelketens hebben daarom tegenwoordig zowel een fysieke winkel, of meerdere, en een webshop. Dat geldt ook voor River Woods, een van de grootste winkelketens van België. Ben jij nou benieuwd naar dit merk en wil je meer weten over de reviews en beoordelingen van River Woods? Kijk dan niet verder. Wij hebben namelijk alle beoordelingen voor jou op een rijtje gezet. Daarmee kun je met een blik op deze website makkelijk bepalen of je wel of niet bij River Woods jouw kleding wil aanschaffen.

Over River Woods

River Woods is opgericht met de Amerikaanse lifestyle in het achterhoofd. De oprichter had hier al in zijn jonge jaren interesse in, mede doordat hij regelmatig in vakanties naar de States vertrok. In verschillende steden kwam hij hier in aanraking met bepaalde kledingstijlen. In 1995 heeft hij vervolgens River Woods opgericht. En met succes, want nu is het merk van een T-shirt collectie uitgegroeid tot een volledig lifestyle label. Er wordt een verhaal verteld van vriendschap, familie en van genieten van het leven. En dat allemaal door middel van kleding en leefstijl. De kleding is vooral een mix van Amerikaanse sportswear met Europese elegantie. In elke collectie komen met namen twee kenmerken naar voren, uitstekend vakmanschap gecombineerd met hoogwaardige materialen. River Woods is er voor zowel dames als heren, en ook voor kinderen. Inmiddels zijn er zelfs eigen labels met schoenen, zwemkleding en horloges. River Woods is door de strategie, de opgebouwde naam en de collecties actief in het hogere segment.

Waarom kiezen voor River Woods?

De eerste reden om voor dit bedrijf te kiezen is natuurlijk omdat je van kwaliteits kleding houdt en de stijl bij je past. Maar er is meer bij dit bedrijf. Het mooie van dit merk is dat het succes het resultaat is van teamwork. Er werken inmiddels meer dan duizend mensen voor River Woods. Zij werken samen aan kleding en andere collecties van de hoogste kwaliteit in combinatie met een uitmuntende klantenservice. Je kunt zowel online als fysiek bij River Woods shoppen. Er zijn inmiddels ruim 85 fysieke winkels in verschillende landen. Daarnaast hebben ze ook hoeken in bijvoorbeeld Lafayette in Parijs. De kleding van River Woods wordt daarnaast verkocht in 1500 andere verkooppunten. Je kunt dus overal terecht wanneer dit merk je aanspreekt. En dat je aanspreekt snappen, alles rondom dit bedrijf ademt kwaliteit en klasse.

Is River Woods betrouwbaar?

Een belangrijke factor waar we altijd naar kijken is de betrouwbaarheid van een bedrijf. Het eerste positieve teken hierbij is het feit dat River Woods al zo lang bestaat. Het bedrijf gaat al ruim 25 jaar mee en heeft in al die jaren een uitstekende naam weten op te bouwen. Zowel op het gebied van kleding als van service. Daarover dus niets dan goeds. Ook de recensies en reviews spreken boekdelen. River Woods kan rekenen op bijna louter positieve commentaren. Ook het feit dat ze in zoveel winkels en galerijen een verkooppunt hebben is een positief punt. Dit laat zien dat andere merken graag met River Woods samen werken en hiermee ook geassocieerd willen worden. Al met al kunnen we daarom stellen dat het met de betrouwbaarheid van River Woods goed zit.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is natuurlijk ook altijd van groot belang, en dit heeft nauw verband met de betrouwbaarheid. Ook de afhandeling van eventuele klachten is hierbij van belang. Allereerst kijken we naar de bereikbaarheid van de klantenservice. Het bedrijf heeft ontzettend veel fysieke punten waar je naartoe kan, wat de bereikbaarheid al heel goed maakt. Daarnaast kan je River Woods bereiken via mail en telefoon. Dit kan wel alleen doordeweeks. Over de afhandeling van klachten kunnen we niet heel veel zeggen, omdat hierover weinig te vinden is. Dat is natuurlijk wel een goed teken, dit lijkt niet vaak voor te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens kleding gekocht bij River Woods of ben je op een andere manier in aanraking gekomen met het merk? Dan zouden we het waarderen als je een review wil achterlaten. Op deze manier kunnen we elkaar helpen om zo goed mogelijke keuzes te maken. Hoe meer reviews we hebben, hoe makkelijker de keuze wordt!

Reviews over River Woods

Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10
6,7
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over River Woods

River Woods is geverifieerd door ons expert team. De webshop River Woods bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is River Woods lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via River Woods. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van River Woods is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van River Woods te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van River Woods.

Geplaatst op: 06-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer arrogante verkoopsters die je wat beloven en dan niet nakomen.

Ik kwam in de outletwinkel in Roosendaal. Toen ik 3 truien in de maat xxxl kocht voor mijn collega had ik van te voren gevraagd of ik dit dat terug mocht brengen want anders neem ik het niet mee. En dit was geen probleem. Dit bleek een week later wel het geval te zijn. Ik werd voor leugenaar uitgemaakt en ik voel mij enorm belazerd. Wat een arrogantie. Een cursus klantvriendelijkheid en hoe behoud ik mijn klanten zouden ze hier goed kunnen gebruiken.

Geplaatst op: 04-02-2023
Laatst bewerkt op: 04-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Arrogante verkoopster

Wij waren vandaag in river woods Waregem. Er was een verkoopster( gerante?) heel de tijd arrogant aan het praten tegen een collega. Als klant voelden wij ons daar heel ongemakkelijk bij. Het was de 2 de keer dat we in die winkel waren en de eerste keer was ze ook al zo bezig tegen een andere collega. Moest ik die collega zijn, ik trap het af! Die ( gerante ) moet dringend op cursus hoe je personeel benadert!!! Of moet haar zelf eens bezig horen op een filmpje. Wij zijn geërgerd buiten gestapt!

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 04-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vriendelijk en behulpzaam

Ik ga regelmatig naar River Woods Diest. Beide dames zijn super vriendelijk een heel behulpzaam bij het vinden van de juiste outfit dat bij je past. Een aanrader.

Geplaatst op: 17-12-2022
Laatst bewerkt op: 17-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden Nadia

Ik was vorige keer langs geweest en was erg tevreden over Nadia ze heeft me zo zorgvuldig geholpen. Ik was voorheen vaker geweest en nooit zo goed was ik geholpen, ze heeft me met aandacht geholpen en ook nog eens koffie aangeboden.
Het gaat om river woods dat in Bergse dorpstraat 34A ligt.

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
1

ik ben op 26 juni naar Oostende River woods geweest amai zo'n slechte service bij de kassa stond er heel oude blonde madame ze was heel brutaal tegen de klanten ze wist duidelijk niet hoe die met de klanten moest omgaan ik vraag me af hoe de baas van River woods zulke brutale en onvriendelijke verkoopster kan aannemen amai ik zal nooit naar die winkel meer terugkomen ik denk die mevrouw heeft psychische probleem amai !

Geplaatst op: 26-06-2022
Laatst bewerkt op: 26-06-2022
Geschreven door: Kevin C.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Misleidende reclame

Het kortingspercentage met hun gekleurde bollen is zeer misleidend!! En dit is niet de eerste keer dat we aan de kassa komen en dan blijkt het kortingspercentage minder te zijn! De verkoopster is zelf 2 X moeten gaan controleren hoe het nu elkaar zat

Geplaatst op: 19-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over River Woods


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is River Woods een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over River Woods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is River Woods actief?

River Woods is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de River Woods reviews? Dan kun je naar de website van River Woods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie