Red Letter Days logo

Red Letter Days reviews, ervaringen en beoordelingen

Red Letter Days reviews, ervaringen en beoordelingen
2494
Red Letter Days logo
Website
Red Letter Days
Categorie
Overige

Reviews en ervaringen Red Letter Days

Het is een cliché dat je ongetwijfeld al vaak hebt gehoord: je moet in ervaringen investeren en niet in dingen. Het is echter ook een cliché dat absoluut een grond van waarheid bevat. Een ervaring cadeau geven is iets dat de ontvanger voor de rest van zijn/haar leven niet meer zal vergeten. Dat is het idee achter Red Letter Days. Maar wie of wat is Red Letter Days? Zijn die ervaringen wel echt leuk en hun geld waard? Hoe beoordelen de klanten van Red Letter Days deze onderneming en zijn producten? Voor reviews over Red Letter Days zit je hier goed! Zo weet jij exact wat te verwachten.

Over Red Letter Days

Red Letter Days is een onderneming die gespecialiseerd is in het aanbieden van ervaringen. Je vindt op de website dan ook een breed aanbod aan producten en diensten die een onvergetelijke tijd beloven. Er zijn natuurlijk nog wel meer van dit soort websites online te vinden. Red Letter Days is echter misschien wel de pionier binnen de sector. De onderneming bestaat al sinds 1989 en heeft dan ook ruim dertig jaar ervaring binnen de sector. Dat vertaalt zich in een indrukwekkend aanbod, een zeer uitgebreid netwerk aan contacten en heel wat specialistische kennis. Weet je echt niet naar wat je exact op zoek bent om cadeau te geven? Dan kan je voor inspiratie altijd op de website terecht of kan je voor advies altijd de klantenservice even contacteren. Naast allerhande ervaringen voor particulieren kan je ook als bedrijf bij Red Letter Days terecht voor bijvoorbeeld teambuildings. Blijf je graag op de hoogte van nieuws van Red Letter Days of aanbiedingen? Dan kan je je abonneren op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Red Letter Days?

Red Letter Days biedt in de eerste plaats een enorm divers aanbod aan ervaringen aan voor zo goed als elk budget. Op de website kan je bijvoorbeeld de volgende categorieën terugvinden: kerstmis, ervaringen, rijden, gelegenheid, ontvanger, locatie, verjaardagscadeaus, geschenkdozen, vouchers en speciale aanbiedingen. Ben je op zoek naar een specifieke ervaring of locatie? Dan kan je gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan ontvang je bij een fysiek product jouw pakketje binnen enkele werkdagen thuis of bij een voucher jouw E-voucher meteen in de mailbox. Ook goed om te weten is dat er bij Red Letter Days heel wat aandacht is voor duurzaam ondernemen. Dat betekent dat ze Co²-neutraal werken en zich ook inzetten voor goede arbeidsomstandigheden over de wereld heen.

Is Red Letter Days betrouwbaar?

Red Letter Days is een onderneming die al sinds 1989 bestaat en een uitstekende reputatie binnen de sector geniet. Bovendien kan je bij vragen of als je een probleem hebt altijd bij de klantenservice van Red Letter Days terecht. Ook is het zo dat je ze op sociale media op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube terug kunt vinden. Wil je op de website een voucher of een product aankopen? Dan hoef je je geen zorgen te maken. De verbinding met de website zelf is SSL-secuur en je kunt veilig betalen via Visa, Mastercard, American Express en PayPal. Kortom: Red Letter Days is een betrouwbare onderneming!

Klantenservice en klachten

De sectie veelgestelde vragen bij Red Letter Days is enorm uitgebreid. Je vindt er honderden vragen en hun antwoorden. Zit je toch nog met een ander probleem of een andere vraag? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van Red Letter Days. Dat kan in de eerste plaats door een mail te sturen naar de klantenservice. Alternatief kan je via één van de sociale media kanalen van het bedrijf een berichtje sturen. In normale omstandigheden ontvang je binnen enkele uren een antwoord op werkdagen. Heb je een klacht? Dan kan je die best vergezeld van een gedetailleerde uitleg en het bestelnummer per mail aan de klantenservice doorsturen.

Wil jij ook beoordelen?

Red Letter Days geeft ervaringen cadeau. En wij zijn vooral benieuwd naar jouw ervaringen met deze onderneming. Wat heb je cadeau gekregen of voor jezelf gekocht? Was dit de moeite waard? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitsverhouding? Is het aanbod aan ervaringen op de website groot genoeg? Is de website gemakkelijk in gebruik? Hoe zou je het optreden van de klantenservice van Red Letter Days beoordelen? Op basis van onder andere jouw review beslissen onze bezoekers of ze al dan niet klant worden bij Red Letter Days.

Reviews over Red Letter Days
Gerelateerde bedrijven
COS logo
COS
2 beoordelingen
6
Studio Everlasting logo
Studio Everlasting
2 beoordelingen
9,5
Vakantieparkmolenwaard logo
Vakantieparkmolenwaard
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Red Letter Days

Red Letter Days is geverifieerd door ons expert team. De webshop Red Letter Days bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Red Letter Days lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Red Letter Days. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Red Letter Days is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Red Letter Days. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Red Letter Days.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij mee

Ik wil de manager bedanken die me heeft geholpen om mijn bestelling te voltooien. Het cadeau maakte een indruk die ik had verwacht en daar ben ik erg blij mee.

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten Z.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Red Letter Days
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
COS logo
COS
2 beoordelingen
6
Studio Everlasting logo
Studio Everlasting
2 beoordelingen
9,5
Vakantieparkmolenwaard logo
Vakantieparkmolenwaard
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Red Letter Days een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Red Letter Days. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Red Letter Days actief?

Red Letter Days is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Red Letter Days reviews? Dan kun je naar de website van Red Letter Days gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie