PS Home Shopping logo

PS Home Shopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
PS Home Shopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4721
PS Home Shopping logo
Website
ps-homeshopping.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen PS Home Shopping

PS Home Shopping is en internetwinkel die zich richt op decoratie en praktische producten voor in- en om het huis. Een soort digitaal warenhuis waar vanuit je stoel op zoek gaat naar allerhande producten. Wil je meer te weten komen over PS Home Shopping, dan hebben we hier reviews over het bedrijf op een rij gezet. Lees ze rustig door en bepaal of jij binnenkort ook een kijkje komt nemen bij de webshop van PS Home Shopping.

Over PS Home Shopping

PS Home Shopping is een internetwinkel met een ruim assortiment non food artikelen. De eigenaar is de winkel begonnen vanuit de gedachte dat er te weinig online winkels beschikbar zijn waarin de klant en de klantbeleving centraal staat.

Waarom kiezen voor PS Home Shopping

Bij PS Home Shopping is er keuze uit duizenden artikelen uit de retail branche. Je zoekt ze door eerst de juiste categorie te kiezen. Hierbij is er keuze uit: mooi en gezond, baby en kind, sport, outdoor en reizen, dier, tuin en klussen, kantoor en school, wonen, koken en huishouden en erotiek. Alle categorieën zijn gesplitst in subcategorieën om nog gerichter te zoeken. Daarnaast kan je gericht zoeken via een zoekopdracht. Schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief, dan krijg je bij je bestelling 10% kassakorting. Bestellingen worden tijdens werkdagen binnen 48 uur geleverd, behalve als er een andere leverdatum vermeld staat.

Is PS Home Shopping betrouwbaar?

S Home Shopping is gevestigd in Almere. Het is een internetwinkel zonder vast bezoekadres en is sinds 2020 aangesloten bij de de Stichting WebwinkelKeur. Hier heeft het bedrijf een manifest ondertekend met betrekking op eerlijk verzamelen van reviews, houden aan commerciële e-regels en duidelijke communicatie. Het bedrijf heeft geen eigen webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice vermeld op de website en er zijn geen keurmerken of awards zichtbaar.

Klantenservice en klachten

Als klein bedrijf heeft PS Home Shopping geen eigen klantenservice en verloopt het contact via e-mail of telefoon. Producten kunnen tijdens transport soms beschadigen. Als klant heb je twee maanden de tijd om gebreken bij het bedrijf aan te melden. Is er sprake van schade die valt onder garantie, dan zal het bedrijf het artikel repareren of vervangen. Komt het bedrijf er met de klant niet uit, dan kan de klant zijn klacht deponeren bij de Stichting WebwinkelKeur die onafhankelijk de klacht beoordelen. De laatste stap is het ODR-platform van de Europese Commissie. Hier behandelen ze klachten op het gebied van e-commerce, zonder tussenkomst van de rechter.

Wil jij ook beoordelen?

Als je een nieuwe webwinkel bezoekt, dan wil je graag weten of je te maken hebt met een goed en betrouwbaar bedrijf. Ben jij klant bij PS Home Shopping, en heb jij ervaring met het bedrijf. Help de andere lezers om een goed beeld over PS Home Shopping te krijgen door hier een review over achter te laten. Hierdoor lezen anderen snel wat ze kunnen verwachten en of het een webwinkel is om ook bestellingen bij te plaatsen. Reviews over PS Home Shopping

Gerelateerde bedrijven

Foto op dibond logo
Foto op dibond
2 beoordelingen
9
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Leen Bakker logo
Leen Bakker
27 beoordelingen
4,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over PS Home Shopping

PS Home Shopping is geverifieerd door ons expert team. De webshop PS Home Shopping bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is PS Home Shopping lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via PS Home Shopping. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

PS Home Shopping is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van ps-homeshopping.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van PS Home Shopping.

Geplaatst op: 18-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over PS Home Shopping


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foto op dibond logo
Foto op dibond
2 beoordelingen
9
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Leen Bakker logo
Leen Bakker
27 beoordelingen
4,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is PS Home Shopping een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over PS Home Shopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is PS Home Shopping actief?

PS Home Shopping is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst , meubels , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de PS Home Shopping reviews? Dan kun je naar de website van PS Home Shopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie