Prominent.nu logo

Prominent.nu reviews, ervaringen en beoordelingen

Prominent.nu reviews, ervaringen en beoordelingen
1871
Prominent.nu logo
Website
Prominent.nu
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Prominent.nu

Prominent.nu is de rgootste aanbieder op het gebied van zitcomfort in Nederland. Ben je op zoek naar een innovatieve, comfortabele en stijlvolle stoel of bank en overweeg je om deze aan te schaffen bij Prominent.nu? Op deze pagina lees je de reviews en ervaringen van mensen die je voorgingen. Lees wat de beoordelingen zijn van anderen over hun aankopen bij deze winkel, zodat je een welbewuste keuze kunt maken. Prominent.nu heeft meer dan 40 vestigingen in ons land en verkoopt haar producten daarnaast tijdens thuisdemonstraties. In de reviews lees je hoe anderen de service en kwaliteit van Prominent.nu hebben ervaren en hoe de meubels bevallen.

Over Prominent.nu

Prominent.nu is in 1999 opgericht door de broers Geertjan en Michiel van Olst uit Nunspeet. Zij werden al snel succesvol met hun vernieuwende zitconcepten. Hun missie is om mensen ultiem te laten ontspannen in een stoel of op de bank. Inmiddels zijn de broers specialist op het gebied van lekker en comfortabel zitten. Zij leveren meubels van de hoogste kwaliteit die worden ontwikkeld in samenwerking met ergotherapeuten.

Prominent.nu biedt klanten voor iedere interieurstijl een passende stoel of bank. Het merk werkt daarvoor samen met Nederlandse ontwerpers als Mart Visser, Sheila de Vries, Humberto Tan en Stefan Steenkist. Hierdoor zijn de meubels niet alleen vernieuwend en comfortabel, maar ook stijlvol en elegant en helemaal naar de smaak van de klant. Daarbij combineert het bedrijf verschillende innovatieve technieken voor een optimaal zitcomfort.

Waarom kiezen voor Prominent.nu?

Prominent.nu maakt slimme en hoogwaardige zitmeubels met een hoge mate van ondersteuning en comfort. Het bedrijf biedt klanten een royale en veelzijdige collectie sta-op stoelen, relaxstoelen en banken. De stoelen zijn ontwikkeld in verschillende series die zich onderscheiden in stijl en uitstraling. De stoelen en banken zijn helemaal zelf samen te stellen op basis van je smaak en wensen. Voor de banken kun je kiezen uit uiteenlopende maten, van tweezitsbank tot vierzitsbank en van loungebank tot hoekbank. Qua materialen kun je bijvoorbeeld denken aan stof of leer. Verder verkoopt het bedrijf ook sets van stoelen en banken die goed bij elkaar passen.

Prominent.nu garandeert voor alle meubels dat ze écht goed zitten. De producten kunnen dan ook helemaal op maat gemaakt worden, van de rugleuning tot aan de comfortfuncties. Om dit te realiseren doet Prominent.nu van tevoren een uitgebreide zitanalyse. Zo kunnen zij precies zien wat de perfecte stoel of bank is voor klanten. Vervolgens kiezen klanten de functionaliteiten die ze fijn vinden en de bekleding. Prominent.nu werkt alleen met de beste materialen. Dit geldt zowel voor het maken van de binnen- als de buitenkant van de meubels. Daarnaast hecht het bedrijf eraan dat er gewerkt wordt met oog voor de toekomst. De stoelen en banken worden daarom zoveel mogelijk samengesteld uit gerecyclede materialen.

Is Prominent.nu betrouwbaar?

Prominent.nu laat klanten al ruim 20 jaar ervaren wat ultiem zitcomfort is. Bij dit bedrijf draait alles om lekker zitten van top tot teen, op een bank of in een stoel die speciaal voor jou als klant is gemaakt. De meubels bieden je een optimale mate van ondersteuning. Prominent.nu is marktleider in comfortzitmeubelen. De producten zijn voorzien van de modernste technieken, betrouwbaar en toekomstbestendig. Voor de reguliere collectie meubelen geldt dat klanten 100 dagen omruilgarantie krijgen. Mocht de stoel niet lekker zitten of niet de gewenste ondersteuning geven, dan kan de stoel zonder kosten worden omgeruild. Prominent.nu heeft als doel dat alle klanten volledig tevreden zijn. Het bedrijf vindt dat iedereen na een relaxmoment fitter en energieker uit zijn stoel zou moeten kunnen komen. Veel klanten geven aan tevreden te zijn over de professionele, prettige en empatische werkwijze van Prominent.nu.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Prominent.nu is op veel verschillende manier te bereiken, namelijk per telefoon, per Whatsapp, per mail, per brief en via Facebook. Daarnaast kun je op de website een contactformulier invullen met je vraag of klacht, het bedrijf neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Op de website staat per onderdeel vermeld hoe lang de gemiddelde wachttijd is voor je een reactie krijgt. De klantenservice is telefonisch van maandag tot en met zaterdag 24 uur per dag bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Recensies van anderen zijn voor potentiële kopers misschien wel het meest waardevol als zij onderzoek doen naar de betrouwbaarheid van een winkel. We moedigen je dan ook van harte aan om jouw beoordeling hier achter te laten als je ervaring hebt met Prominent.nu. Werd je goed begeleid in je zitwensen of had je juist een vervelende ervaring met een verkoper? Schrijf het op in een review en help zo anderen om een goede keuze te maken.

Gerelateerde bedrijven
Rozenkelim.nl logo
Rozenkelim.nl
2 beoordelingen
9,5
DeubaXXL logo
DeubaXXL
16 beoordelingen
4,9
De Handelloods logo
De Handelloods
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Prominent.nu

Prominent.nu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Prominent.nu bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Prominent.nu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Prominent.nu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Prominent.nu is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Prominent.nu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Prominent.nu.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet het gekochte product geleverd.

Wij hebben twee erg dure stoelen gekocht waarvan er 1 de verkeerde maat is. De rugleuning is zo laag dat het kussentje eraf valt. Er was afgesproken dat de rugleuning een maat groter zou zijn dan de rest van de stoel. Bij klagen in de winkel kreeg ik te horen: Dat is al zo lang geleden, dat weet ik niet meer. Uiteindelijk - na dreigen dat de verkoper niet meer met me zou spreken - kreeg ik een kleine vergoeding en een ander hoofdkussentje. Dan mocht ik daarna niet meer een probleem melden. Schande!

Geplaatst op: 02-01-2024
Laatst bewerkt op: 02-01-2024
Geschreven door: Johanna

7 / 10
5/5 2/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!! Slechte serbice

Je koopt een dure stoel...na 1 jaar gaat de bekleding kapot. Je krijgt wel iets terug voor deze stoel, maar moet veel bij betalen voor een nieuwe.
Na ruim een jaar zakt zitgedeelte in en na contact met Prominent krijg je als antwoord:
Zitgedeelte is niet op te vullen !!!!
Dus je koopt een dure stoel voor 1 jaar? Wat een slechte kwaliteit wordt er dus verkocht.
Dus bedenk, dat je misschien 1 jaar lol hebt van je dure nieuwe stoel. NOOIT MEER Prominent

Geplaatst op: 18-03-2023
Laatst bewerkt op: 18-03-2023
Geschreven door: F V.

6 / 10
3/5 3/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Offerte na afzeggen omgezet door verkoper in bestelling.

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven want die verdienen ze.
Na bezoek op vrijdag 25 nov 22 om een Relax stoel uit te proberen en de mogelijkheden die te nemen en na een offerte wordt in nu doorlopend lastig gevallen door het bedrijf.
Ik heb de mondelinge afspraak gemaakt om maandag 28 november 2022 telefonisch aan Chris va de Poel te laten weten of ik er op in zou gaan of niet. Maandag 28 november heb ik direct laten weten dat ik niet zou gaan bestellen omdat ik ruim €5000,- voor het stoelen te duur vond. Vervolgens werd ik doorlopend gebeld en kreeg ik mailtjes omdat de stoelen op maat gemaakte zijn de bestelling niet geannuleerd kon worden. 1.Ik heb geen bestelling gedaan en binnen de afgesproken termijn laten weten niet op de offerte in te gaan. 2. Blijkbaar het Chris vd Poel de offerte zelf doorgezet naar een bestelling waar ik niet om gevraagd heb of van op de hoogte ben gesteld. 3. Na alle keren dat er contact is geweest het ik steeds opnieuw dat aangeven dat ik volgens de afspraak binnen drie dagen mijn keuze heb doorgegeven en niet langer in dit gaan op hun mailtjes. Nu ontving ik gisteren opnieuw een mailtje dat de verwachte leverdatum in week 8 zal zijn.
Ik wil dat dit dwingende gedrag en als mailtjes stoppen.
Gewenste oplossing
Ik wil dat ze stoppen met dit ongelofelijk vervelende dreigende gedrag en accepteren dat ik geen bestelling heb gedaan en ik niet op hun offerte ben ingegaan. Ik ben lastig gevallen op een hele vervelende manier met dreigend dwingend gedrag in een periode dat mijn dochter op de IC lag.
Schandalig, jullie moeten je gaan schamen met deze verkoop tactieken.

Geplaatst op: 04-02-2023
Laatst bewerkt op: 04-02-2023
Geschreven door: Louise V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beloftes nagekomen

Mijn bestelling is netjes binnen een week geleverd en voor dat deze geleverd werd kreeg ik ook nog een melding. De stoel werd netjes geplaats en alles werd goed opgeruimd. De uitleg was ook erg duidelijk.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Janne R.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Prominent.nu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Rozenkelim.nl logo
Rozenkelim.nl
2 beoordelingen
9,5
DeubaXXL logo
DeubaXXL
16 beoordelingen
4,9
De Handelloods logo
De Handelloods
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prominent.nu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Prominent.nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prominent.nu actief?

Prominent.nu is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prominent.nu reviews? Dan kun je naar de website van Prominent.nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie