Perfecthealth.nl logo

Perfecthealth.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Perfecthealth.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1362
Perfecthealth.nl logo
Website
perfecthealth.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Perfecthealth.nl

Gezondheid is het belangrijkste goed dat we hebben. Het is een cliché van formaat, maar ook een waarheid als een koe. Ben je op zoek naar iets om jouw gezondheid te boosten of op peil te houden? Dan is Perfecthealth.nl een website die je vroeg of laat tegen het lijf loopt. Maar zijn de supplementen en van Perfecthealth.nl wel betrouwbaar? Aan de hand van reviews, ervaringen en beoordelingen van echte klanten kan je tenminste een deel van die vraag al beantwoorden. Op deze pagina vind je dan ook de reviews van echte klanten van Perfecthealth.nl. Wat zijn hun ervaringen? Hoe luidt hun beoordeling?

Over Perfecthealth.nl

Perfecthealth.nl is een leverancier van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Mischa Kremer en heeft een ontzettend simpele mission statement: gezondheid primeert. Om de gezondheid van de klanten optimaal te houden worden alle producten van Perfecthealth.nl klinisch getest. De producten zelf zijn geproduceerd conform strikte kwaliteitsnormen en natuurlijk van oorsprong. Omdat je als klant natuurlijk exact wilt weten wat je in jouw lijft stopt voeren ze een strikte politiek van clean labelling bij Perfecthealth.nl. Dat betekent dat je precies weet welke elementen in jouw voedingssupplementen terug te vinden zijn en wat hun functie is. Op de website kan je daarenboven ook een snelle gratis health check uitvoeren. Zo krijg je een beter inzicht in hoe gezond jouw lichaam eigenlijk is. Daarnaast is er ook heel wat aandacht voor die natuur. Dat is dan ook de reden dat zo goed als alle voedingssupplementen van Perfecthealth.nl vegan friendly zijn.

Waarom kiezen voor Perfecthealth.nl?

Perfecthealth.nl heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen verdeeld in enkele grote categorieën. Deze zijn weerstand/basis, hart en vaten, bewegingsapparaat en specifieke formules. Zo heb je supplementen gericht op antioxidanten, op de hersenen, op het hart, op de gewrichten en ga zo maar door. Niet voor niets is Perfecthealth.nl de leverancier voor heel wat zorgprofessionals en privéklinieken. Een branche die tot voor kort overigens de enige was voor Perfecthealth.nl. Vanuit het idee dat gezondheid voor iedereen toegankelijk moet zijn werd het aanbod uitgebreid naar particulieren toe. Naast voedingssupplementen vind je op de webshop ook immuniteitsprogramma’s terug. Dat zijn eigenlijk pakketten van supplementen zorgvuldig samengesteld om de immuniteit te boosten. Ten slotte kan je op de website ook een premium health check bestellen. Dat bestaat uit een compleet bloedonderzoek en persoonlijk advies en supplementen op basis van de resultaten. Perfecthealth.nl biedt gratis verzending aan vanaf een bestelling van 20 euro en als je voor 20:00 jouw bestelling hebt geplaatst heb je het morgen al in huis!

Is Perfecthealth.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een website stel je vast door na te gaan of er gewerkt wordt met veilig betalen en een beveiligde verbinding. Daarnaast is het ook belangrijk dat alle belangrijke bedrijfsinformatie zoals adres van de hoofdzetel en het KvK-nummer vlot terug te vinden zijn op de website. Bij Perfecthealth.nl is dat absoluut het geval. Bovendien zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice, zijn er duidelijke richtlijnen neergepend bij klachten en retourneren en publiceert Perfecthealth.nl ook reviews en ervaringen van klanten op hun website. Ten slotte is de webshop ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Perfecthealth.nl is dus zonder enige twijfel een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Gezondheid is iets delicaat en het is dan ook goed mogelijk dat je met vragen zit. Bij vragen of klachten kan je de klantenservice van Perfecthealth.nl contacteren. Bekijk wel eerst even de antwoorden op de veelgestelde vragen. Hielp dat je niet verder? Dan kan je contact opnemen aan de hand van het reactiefomulier op de website, aan de hand van het telefoonnummer op de website of per mail. Daarnaast heeft Perfecthealth.nl ook een eigen Instagrampagina en een Facebookpagina. Heb je een klacht overgebracht naar Perfecthealth.nl en ga je niet akkoord met de voorgestelde oplossing? Dan kan je contact opnemen met het keurmerk Webshop Keurmerk. Als gecertificeerd lid zijn ze onderworpen aan het gezag van de geschillencommissie van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bezig met gezondheid en ken je het assortiment van Perfecthealth.nl van binnen en van buiten? Of heb je eens in een opwelling één van de voedingssupplementen in huis gehaald? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw review. Was het een goede ervaring met Perfecthealth.nl? Zou je hen als betrouwbaar beoordelen en eventueel opnieuw iets bestellen? Door jouw review hier neer te pennen help je iedereen vooruit die op zoek is naar meer informatie over Perfecthealth.nl!

Reviews over Perfecthealth.nl
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Yfood logo
Yfood
2 beoordelingen
8,5
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Perfecthealth.nl

Ons team van experts heeft Perfecthealth.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Perfecthealth.nl bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Perfecthealth.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Perfecthealth.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van perfecthealth.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kwalitatieve producten

Kwalitatief hoogwaardige producten met een snelle levering. De voedingssupplementen zijn erg gezond. Ze bieden ook deskundig advies over de producten die ze verkopen.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin B.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Perfecthealth.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Yfood logo
Yfood
2 beoordelingen
8,5
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Perfecthealth.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Perfecthealth.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Perfecthealth.nl actief?

Perfecthealth.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Perfecthealth.nl reviews? Dan kun je naar de website van Perfecthealth.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie