Partydeco.nl logo

Partydeco.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Partydeco.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4035
Partydeco.nl logo
Website
partydeco.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Partydeco.nl

Heb jij binnenkort een feestje gepland? Dan is het interessant om Partydeco.nl te bezoeken. In deze webshop vind je namelijk de allerleukste decoratieartikelen voor elke gelegenheid. Bekijk voordien de Partydeco.nl ervaringen van klanten op onze site, zodat je goed op de hoogte bent van de voor- en nadelen van dit bedrijf!

Over Partydeco.nl

Partydeco.nl maakt onderdeel uit van We Love Deco BV, een bedrijf dat in 2013 opgericht werd door Nick en Tineke. Het pas getrouwde koppel zag op Pinterest prachtige decoratieartikelen die ze in geen enkele webshop konden terugvinden. Daarom besloten ze om zelf drie webwinkels op te richten met unieke feestartikelen, waaronder Partydeco.nl. Het bedrijf begon met een minimagazijn in huis, maar breidde zich al snel uit tot een groot bedrijfspand in Dordrecht waar ondertussen zo'n dertig tal mensen werken.

We Love Deco BV heeft in totaal dus drie webshops met elk hun eigen specialisatie. Partydeco.nl richt zich vooral op de verkoop van decoratieartikelen voor verjaardagsfeestjes, babyshowers en kraamborrels. Het doel van dit bedrijf is om klanten te inspireren en ze op die manier enthousiast te maken om een feestje te plannen/ Partydeco.nl vindt het daarnaast belangrijk om te zorgen voor de beste kwaliteit en een goede webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice.

Waarom kiezen voor Partydeco.nl

Bij een bijzondere dag hoort een leuk feestje. Als jij dus iets te vieren hebt, is Partydeco.nl een goede webwinkel om te bezoeken. Want daar vind je unieke decoratieartikelen die ervoor zorgen dat je feestje niet meer stuk kan. In het assortiment zijn er slingers, ballonnen en nog tal van andere partyartikelen in diverse kleuren en modellen.

Door het grote aanbod vind je er dus zeker wat je zoekt. Partydeco.nl is wel vooral gespecialiseerd in feestartikelen voor babyshowers, verjaardagsfeesten en kraamborrels, maar in de partner webshops zijn er ook feestartikelen voor alle andere gelegenheden. Je geniet er bovendien van dezelfde voordelen: gratis verzending bij aankopen vanaf vijftig euro, goede klantenservice, uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Is Partydeco.nl betrouwbaar?

Dat Partydeco.nl betrouwbaar is, merk je aan de positieve beoordelingen. Daarnaast heeft het bedrijf 'The Dutch Wedding Awards' gewonnen en is het voorzien van het Webwinkel keurmerk.

Betalen kan je er bovendien via allerhande veilige methoden, waaronder iDeal en Visa. Het is zelfs mogelijk om er achteraf te betalen via Afterpay. Zo neem je al helemaal geen risico!

Klantenservice en klachten

Heb jij klachten in verband met een eerdere aankoop bij Partydeco.nl? Dan kan je het bedrijf bereiken aan de hand van het contactformulier op de website. Daarnaast kan je bellen of een e-mail sturen. Belangrijk info vind je terug onder het kopje 'Informatie' onderaan de website. Het is interessant om dit eerst door te nemen als je vragen hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij graag anderen helpen bij het maken van de juiste keuze? Laat dan ook bij ons je Partydeco.nl review achter. Het schrijven van een recensie neemt nauwelijks tijd in beslag en is ook helemaal niet moeilijk. Twijfelen is dus niet nodig!

Reviews over Partydeco.nl
Gerelateerde bedrijven
Feestartikelen-winkel.nl logo
Feestartikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Ballony.nl logo
Ballony.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Partydeco.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Feestartikelen-winkel.nl logo
Feestartikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Ballony.nl logo
Ballony.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Partydeco.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Partydeco.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Partydeco.nl actief?

Partydeco.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Partydeco.nl reviews? Dan kun je naar de website van Partydeco.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie