OvernameAdvies.nl logo

OvernameAdvies.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

OvernameAdvies.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4186
OvernameAdvies.nl logo
Website
OvernameAdvies.nl
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen OvernameAdvies.nl

Als je met het idee rondloopt om je bedrijf te verkopen, wil je uiteraard dat het hele verkoopproces volgens de geldende regelgeving verloopt en dat je een eerlijke en correcte prijs krijgt voor het bedrijf waar je zo hard voor gewerkt hebt. Op onze pagina kan je alle ervaringen vinden van ondernemers die voor de verkoop van hun bedrijf samenwerkten met OvernameAdvies.nl. Door het lezen van de ervaringen van anderen kan ook jij een weloverwogen keuze maken om met OvernameAdvies.nl samen te werken. Je kan op onze rekenen op eerlijke en ongecensureerde reviews van ondernemers die je voorgingen in de verkoop van hun bedrijf.

Over OvernameAdvies.nl

Sinds 2015 bundelen Ben Koppenens, Bernd Mintjes en Sander Scholten hun kennis en ervaring hun kennis en ervaring in bedrijfsovernames in hun eigen bedrijf OvernameAdvies.nl. Vanuit hun ervaring dat de meeste overnameadviseurs omwille van de hogere commissies zich uitsluitend richten op de grote bedrijven, wilden zij een antwoord bieden op kleine en middelgrote overnemers die hun bedrijf willen verkopen. Zij botsen vaak tegen torenhoge verkoopcommissies aan waardoor een samenwerking met een adviseur niet haalbaar is. Door het gebruik van onlinetools biedt OvernameAdvies.nl net die kleinere ondernemers de kans om hun bedrijf grotendeels zelf te verkopen, maar toch met de nodige ondersteuning en professioneel advies. Als ondernemer kies je zelf welke taken van het verkoopproces je zelf op jou neemt en welke je liever uitbesteedt aan de professionals van OvernameAdvies.nl.

Waarom kiezen voor OvernameAdvies.nl?

Samenwerken met OvernameAdvies.nl voor de verkoop van jouw bedrijf kan op twee manieren, de zogenaamde Managed Listing en de Premium Matching. Bij de Managed Listing gaan de adviseur samen met jou het verkoopproces opnemen. Jij bepaalt welke aspecten je voor jouw rekening wil nemen, zoals bijvoorbeeld de eerste gesprekken met geïnteresseerde kandidaat-overnemers en de andere aspecten worden voor jou gedaan. Je zou de Managed Listing kunnen zien als een zelf samen te stellen pakket waarbij je zo veel of zo weinig als je wil zelf doet. Bij de Premium Matching gaan de adviseurs de verkoop van jouw bedrijf voor jou doen. Het spreekt voor zich dat er steeds overleg is en dat jij de uiteindelijke beslissingen neemt, maar voor de rest hoef jij geen tijd en energie te investeren in de verschillende aspecten van de verkoop.

Is OvernameAdvies.nl betrouwbaar?

OvernameAdvies.nl heeft een transparante en overzichtelijke website waarop te lezen valt wat je van het bedrijf kan verwachten en waar ze voor staan. De algemene voorwaarden stellen heel duidelijk waar je als ondernemer wel of niet aanspraak kan op maken, waar de maatschappelijke zetel van het bedrijf gevestigd is en het ondernemingsnummer waaronder het bedrijf werd ingeschreven. De aanwezigheid op tal van social media kanalen geeft je ook een duidelijk beeld van de diensten en gerealiseerde projecten. Lees je er dan ook nog de reviews en ervaringen van anderen op na, dan kan je een doordachte beslissing nemen voor de verkoop van jouw bedrijf bij OvernameAdvies.nl.

Klantenservice en klachten

Via de website van OvernameAdvies.nl vind je het telefoonnummer en het e-mailadres waar je jouw vragen opmerkingen of klachten kan sturen. Ook op de social media zijn contactmogelijkheden voorzien waar je terecht kan. De contactgegevens voor klachten staan ook duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden alsook de mogelijkheid tot tussenkomst van de geschillencommissie of bevoegde rechtbank.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al samengewerkt met OvernameAdvies.nl en wil je graag jouw persoonlijke ervaringen hierover delen met anderen? Het nalaten van een eerlijke en objectieve review geeft andere ondernemers de kans om zich een beeld te vormen van het bedrijf waar ze willen mee samenwerken. Reviews en ervaringen zijn de perfecte manier om de service van een bedrijf in beeld te brengen en ook jij kan daar op die manier constructief je steentje aan bijdragen.

Reviews over OvernameAdvies.nl

Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over OvernameAdvies.nl

OvernameAdvies.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop OvernameAdvies.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is OvernameAdvies.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via OvernameAdvies.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

OvernameAdvies.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van OvernameAdvies.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van OvernameAdvies.nl.

Geplaatst op: 28-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over OvernameAdvies.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is OvernameAdvies.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over OvernameAdvies.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is OvernameAdvies.nl actief?

OvernameAdvies.nl is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen en beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de OvernameAdvies.nl reviews? Dan kun je naar de website van OvernameAdvies.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie