Otazy logo

Otazy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Otazy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3027
Otazy logo
Website
Otazy
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Otazy

Nachtrust is cruciaal voor iedereen. Het zorgt voor vitaliteit, een optimale energiepeil en een versterkt immuunsysteem. Helaas kampen erg veel mensen met allerhande slaapproblematieken. Het heeft een weerslag op het dagelijkse gebeuren en dit zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Gelukkig bestaan er verschillende mogelijkheden deze klachten te verzachten, door balans te vinden in je slaap- en waakritme. Een verzwaringsdeken biedt een degelijke ondersteuning, zeker wanneer je moeizaam inslaapt. Vandaag introduceren we Otazy - een kenmerkende keten binnen het aanbod van verzwaringsdekens en -hoezen. Daarnaast biedt men slaapcoaching op maat. Vooraleer je op beide oren kan slapen, ontdek je uiteraard graag meer over Otazy's betrouwbaarheid. We lijsten verscheidene ervaringen voor je op - op basis hiervan kom je tot een onderbouwde conclusie.

Over Otazy

De cijfers liegen er niet om - meer dan drie miljoen Nederlanders kampen met slaapmoeilijkheden. Met een verzwaringsdeken slaap je binnenkort (weer) als een roos. Glasparels zorgen voor het nodige gewicht, dat op zijn beurt voor verhoogde melatonine zorgt. Alle dekens bestaan uit biologisch katoen en op deze manier draagt Otazy zorg voor je rust én die van de planeet. Wanneer je een specialist bezoekt, is de kans reëel dat hij of zij je doorverwijst naar het gebruik van Otazy. De formules stoelen op wetenschappelijk onderbouwde theorieën en worden erg geapprecieerd bij het ruimere publiek. Otazy biedt een snelle, efficiënte verlichting van je klachten.

Waarom kiezen voor Otazy

Otazy biedt oplossingen op maat en dit zowel voor volwassenen als kinderen. Specialisten werken nauw samen aan een voortdurend aangescherpt concept - wetenschap blijft voortdurend in beweging en bij Otazy is men hier steeds op ingesteld. Duizenden mensen maken reeds gebruik van Otazy's aanbod - vooral de verzwaringsdekens verlichten vele zorgen. Ben je benieuwd naar de exacte voordelen die het met zich meebrengt? Het gewicht van dekens plaatst een lichte druk op je lichaam - hierdoor maakt je lichaam automatisch meer melatonine aan. Melatonine is het slaaphormoon bij uitstek en zorgt voor de nodige signalen. Je slaapt er dieper van en doorloopt er alle cycli mee. Na een consistent gebruik krijgen je energie en productiviteit een zekere boost. Otazy's verzwaringsdekens zijn verkrijgbaar in verscheidene maten en gewichten. Deze werden allen afgesteld op basis van individuele lichaamsmaten. Ontdek het allemaal zelf.

Is Otazy betrouwbaar?

Otazy kijkt vooruit - men focust zich op een uitstekende slaap voor werkelijk iedereen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen - deze werden allen gecertificeerd met Oeke-Tex. Opgeleide, gespecialsieerde coaches luisteren aandachtig naar je hulpvraag en bieden oplossingen op maat van je specifieke noden en wensen. Probeer je het concept graag eerst uit? Dit kan zeker - hierbij krijg je 30 dagen tijd een idee te vormen. Het verzwaringsdeken wordt bovendien geleverd met enkele (gratis) extra's - een verzwaringsmasker, draagtas én een slaapconsult. Op basis van deze inzet stellen we vast dat je bij Otazy wel degelijk op beide oren slaapt.

Klantenservice en klachten

Zit je met verdere vragen of onduidelijkheden omtrent het aanbod, Otazy's service of dergelijke? Een team bestaande uit experts staat voor je klaar. Je bereikt hen via een contactformulier, alsook via mail en telefonische weg. Neem ook zeker een kijkje via Otazy's blog - hier vind je uitgebreide informatie inzake het belang van slaap, het verbeteren van je slaapkwaliteit en verdere uitdieping met betrekking tot verzwaringsdekens.

Wil jij ook beoordelen?

Huidige gebruikers lieten eigen ervaringen achter. Op basis hiervan kwam je tot een besluit. In welke mate kan Otazy iets voor je betekenen? Waarin maakt Otazy het verschil van een concurrent? Misschien ging je over tot een eerste aankoop of consult, en deel je graag je enthousiasme. Dit is meer dan welkom - het helpt anderen opnieuw verder.

Gerelateerde bedrijven

Emma Matras logo
Emma Matras
3 beoordelingen
9,7
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Otazy

Ons team van experts heeft Otazy geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Otazy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Otazy is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Otazy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Otazy te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Otazy reageert niet op een retour

Via Bol.com een tweepersoons verzwaringsdeken besteld.
Het bleek toch niet mijn ding, dus meteen de volgende ochtend retour gestuurd.
Het pakket kon echter niet bij Otazy worden afgeleverd, dus ging het naar een pakketpunt bij hun in de straat (Bruna).
Ik heb ze de volgende dag een mail gestuurd ter herinnering. Werd niet op gereageerd.
Gebeld, werd eerst niet opgenomen, maar wel twee minuten na een negatieve review.
Vriendelijke dame die zei dat ze direct zou regelen dat het pakket zou worden opgehaald.
En dat is nu nog steeds niet gebeurd.
Ze leveren snel, maar bij een retour geven ze niet thuis.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron H.

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Otazy


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Emma Matras logo
Emma Matras
3 beoordelingen
9,7
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Otazy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Otazy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Otazy actief?

Otazy is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Otazy reviews? Dan kun je naar de website van Otazy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie