Oranjediscounter.nl logo

Oranjediscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Oranjediscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
903
Oranjediscounter.nl logo
Website
Oranjediscounter.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Oranjediscounter.nl

Niets is zo’n leuk fenomeen als de oranjegekte die tijdens elk WK of EK de kop opsteekt. Of die je ook gewoon op diverse feestdagen doorheen het jaar mee kunt maken. Natuurlijk hoort daar dan een hele resem aan oranje accessoires bij. Deze kan je onder andere bestellen bij Oranjediscounter.nl. Maar is deze webshop wel een betrouwbare website? Op deze pagina kan je alleszins al reviews en beoordelingen van echte klanten van Oranjediscounter.nl terugvinden. Zo kan jij op basis van die ervaringen van echte klanten een beter en een gefundeerd oordeel vellen over de betrouwbaarheid van Oranjediscounter.nl.

Over Oranjediscounter.nl

Oranjediscounter.nl is een webshop die gespecialiseerd is in allerhande producten die te maken hebben met feesten in het oranje-thema. De webshop is een onderdeel van het bekende en grote concern Shoppartners dat reeds sinds 1999 een voortrekkersrol speelt qua online winkelen. Niet toevallig heeft Shoppartners meer dan 100 verschillende websites in beheer met meer dan 100 000 producten in eigen voorraad. Om maar een kleine greep te nemen uit de vele zusterbedrijven van Oranjediscounter.nl: Bellatio.nl, Fun en Feest.nl, Knuffelparadijs.nl en nog veel meer. Door het grote bedrijf achter Oranjediscounter.nl kan er in de regel ontzettend snel geleverd worden. In principe ontvang je jouw bestelling altijd de volgende werkdag reeds in huis als je voor 15 uur hebt besteld. Naast België en Nederland levert Oranjediscounter.nl ook naar andere Europese landen enkel moet je dan wel rekening houden met een langere levertijd. Het verzenden zelf is gratis vanaf 199 euro. Onder dat bedrag betaal je binnen Nederland 4,5 euro verzendkosten en binnen België 5,99 euro verzendkosten.

Waarom kiezen voor Oranjediscounter.nl?

Oranjediscounter.nl heeft zonder enige twijfel het grootste assortiment aan feestspullen in zijn thema in de sector. Op de webshop vind je categorieën terug als kleding & accessoires, deco artikelen voor de auto, fietsversieringen, hoeden & bandana’s, supporter sjaals, geluidsartikelen, vlaggen, oranje pruiken, oranje tassen, klompen & schoenen, geluidsartikelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heb je een keuze uit het ruime aanbod kunnen maken? Dan kan je betalen met overschrijving, via iDeal, met een kredietkaart (Mastercard en Visa), met bancontact, Sofort of met PayPal. Heb je na jouw bestelling toch wat twijfel? Dan krijg je als klant van Oranjediscounter.nl maar liefst 30 dagen de tijd om te retourneren. Als je jouw aankopen binnen de 30 dagen na ontvangst eerst voor retour gaat aanmelden op de website krijg je hier zelfs nog eens 14 dagen extra bij!

Is Oranjediscounter.nl betrouwbaar?

Oranjediscounter.nl is een onderdeel van Shoppartners wat één van de bekendste en grootste bedrijven binnen de sector is. Dat geeft al enig vertrouwen en dat wordt bevestigd doordat je vlot het KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug kunt vinden. Bovendien is de webshop ook veilig verbonden met het zogenaamde SSL-protocol. Dit betekent dat je veilig kunt betalen en jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen. Ook vind je op de webshop tal van reviews en beoordelingen van echte klanten terug. Tevens beschikt Oranjediscounter.nl over een eigen klantenservice die je bij problemen kunt contacteren en zijn de algemene voorwaarden op de webshop duidelijk uitgeschreven. Ten slotte is het ook zo dat Oranjediscounter.nl een gecertificeerd lid is van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Bij vragen kan je best even de informatie bij de veelgestelde vragen doornemen. Helpt dit niet of wil je een klacht indienen? Dan kan je de klantenservice van Oranjediscounter.nl contacteren. Dit kan je doen door een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan van maandag tot vrijdag van 8 uur 30 tot 17 uur. Bij een klacht ontvang je altijd binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord en een eventueel voorstel tot bemiddeling. Is dit niet voldoende? Dan kan je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Ook kan een aanslepend geschil voor de Geschillencommissie terecht komen die hier vervolgens een uitspraak over doet.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij voor elk feestje slechts één adres voor jouw oranje spullen? Of kocht je ooit een product bij Oranjediscounter.nl en viel dat niet mee? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina jouw review van Oranjediscounter.nl en vertel ons jouw ervaringen met dit bedrijf. Beoordeel je de kwaliteit en de dienstverlening als goed? Werd alles op tijd geleverd? Zou je opnieuw bestellen? Laat het weten in de vorm van een review en help er ook een ander mee!

Reviews over Oranjediscounter.nl
Gerelateerde bedrijven
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
1 beoordeling
9
Pinkystyle.nl logo
Pinkystyle.nl
0 beoordelingen
10
Xmasdeco.nl logo
Xmasdeco.nl
4 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima webshop

De website ziet er prima uit en is wel overzichtelijk. Het bestellen ging erg gemakkelijk en alles was snel binnen. De levering was ook goed en stevig ingepakt. Goede service!

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tobias S.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oranjediscounter.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
1 beoordeling
9
Pinkystyle.nl logo
Pinkystyle.nl
0 beoordelingen
10
Xmasdeco.nl logo
Xmasdeco.nl
4 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oranjediscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Oranjediscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oranjediscounter.nl actief?

Oranjediscounter.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oranjediscounter.nl reviews? Dan kun je naar de website van Oranjediscounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie