Optimaformula.nl logo

Optimaformula.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Optimaformula.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
578
Optimaformula.nl logo
Website
cannabiniodeshop.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Optimaformula.nl

Ben je op zoek naar voedingssupplementen of CBD-olie? Dan kom je bij een online zoektocht al snel uit bij Optimaformula.nl. Maar valt dat wel te vertrouwen zo’n webshop die online dergelijke producten verkoopt? Om het antwoord op die vraag te bepalen kan je er altijd wat reviews en beoordelingen van echte klanten op nalezen. En laat dat nu exact zijn wat je op deze webpagina terug kunt vinden. Hier vind je reviews, ervaringen en beoordelingen van Optimaformula.nl. Zo kan je een gefundeerde mening vormen over deze website en zijn producten.

Over Optimaformula.nl

Optimaformula.nl is een onderdeel van Optima Health VOF en is ontstaan vanuit een natuurgeneeskundige praktijk. In het begin waren deze producten een extra service voor de klanten, maar ze groeiden na verloop van tijd uit tot de core business van het bedrijf. Vanuit de achtergrond van een eigen praktijk ligt de focus ook vooral op het leveren van supplementen en CBD-olie van een hoge kwaliteit. Om dat te verzekeren doet Optimaformula.nl onderzoek naar de producten van leveranciers en brengen ze ook eigen middelen op de markt. Zo kan je het geheel eigen OptimaCBD op de markt terugvinden. Een product dat overigens genomineerd werd voor een Careality award. Optimaformula.nl gaat voor een verbetering van de levenskwaliteit van zijn klanten en toetst dan ook de producten in het assortiment aan daadwerkelijk gepubliceerde studies uit de medische sector.

Waarom kiezen voor Optimaformula.nl?

Bij Optimaformula.nl krijg je dus in de eerste plaats kwaliteitsvolle producten. Op de webshop kan je een breed aanbod aan diverse supplementen en aanverwanten terugvinden. Zo is deze verdeeld in categorieën als cannabinoïden, supplementen, etherische oliën, mondkapjes, waterzuivering, luchtzuivering en meer. Bij Optimaformula.nl kan je ook terecht voor een heus online consult, voor haaranalyse en zelfs voor Covid-19 test sets. Bij een bestelling geniet je van gratis levering vanaf een bedrag van 50 euro. Levertijden schommelen afhankelijk van het product en de situatie, maar worden in de regel binnen 1 werkdag verzonden. Wil je na aankoop toch een artikel retourneren? Dan heb je 14 dagen de tijd om dit te melden.

Is Optimaformula.nl betrouwbaar?

Optimaformula.nl is een webshop die is gegroeid uit een echt bestaande praktijk. Eentje die overigens nog altijd bestaat en dat geeft toch al een zeker niveau van vertrouwen. Daarnaast voldoet de online aanwezigheid van Optimaformula.nl aan alle vormelijke elementen waar het aan moet voldoen. Je vindt op de webshop meteen het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Ook is er een beveiligde SSL-verbinding die veilig betalen toelaat. Er is een eigen klantenservice om op vragen te antwoorden. Er zijn algemene voorwaarden die duidelijk beschrijven wat er in verschillende situaties moet gebeuren. Bovendien heeft het bedrijf ook meerdere social media profielen waar je terecht kunt. Zo is er een Facebook, een Instagram, een LinkedIn, een Twitter en een YouTube-kanaal. Optimaformula.nl is dus vast en zeker een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over een bepaald product? Heb je een probleem met de levering van een bestelling? Of wil je een klacht overbrengen over iets dat met Optimaformula.nl te maken heeft? In al deze gevallen kan je terecht bij de klantenservice van Optimaformula.nl. De klantenservice kan je bereiken per mail of via het contactformulier op de website. Daarnaast kan je er ook voor opteren om een berichtje te sturen op één van de vele social media profielen van Optimaformula.nl. Ten slotte kan je tijdens de werkuren op werkdagen ook telefonisch contact opnemen. Heb je een klacht? Dan maakt Optimaformula.nl zich sterk dat ze steevast binnen de twee werkdagen een inhoudelijke reactie geven op jouw klacht. Kom je niet tot een vergelijk? Dan kan je nog altijd je wenden tot de online geschillenbeslechting van de Europese Commissie, ook wel gekend als de ODR.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij al een tijdje één van de supplementen van Optimaformula.nl of kocht je in een ver verleden eens wat CBD-olie om het uit te proberen? Dan horen wij graag van jou, in de vorm van een review, hoe die ervaring voor jou verliep. Had je een goed contact met het team achter de webshop? Hielp de klantenservice je vlot verder? Was de levertijd zoals aangegeven? Is de prijs-kwaliteitsverhouding een goede? Schrijf op deze pagina een review met jouw ervaringen met en beoordelingen van Optimaformula.nl en je helpt er een mogelijke toekomstige klant van Optimaformula.nl mee verder.

Reviews over Optimaformula.nl
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5
Thehealthhouse logo
Thehealthhouse
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Optimaformula.nl

Het bedrijf Optimaformula.nl is geverifieerd door ons. De webshop cannabiniodeshop.nl is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Optimaformula.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Optimaformula.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Optimaformula.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van cannabiniodeshop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Optimaformula.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super goede ervaringen

De cdb olie die ik had besteld werkt echt super goed, beter dan de andere die ik had geprobeert. Heb er zelf niet al te veel ervaringen mee maar mijn vrouw is er erg tevreden mee. Over het algemeen een goede website dus.

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter L.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Optimaformula.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5
Thehealthhouse logo
Thehealthhouse
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Optimaformula.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Optimaformula.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Optimaformula.nl actief?

Optimaformula.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Optimaformula.nl reviews? Dan kun je naar de website van Optimaformula.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie