Onkruidbrander.com logo

Onkruidbrander.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Onkruidbrander.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1379
Onkruidbrander.com logo
Website
onkruidbrander.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Onkruidbrander.com

Laten we eerlijk zijn, van onkruid wil je altijd zo snel mogelijk af. Het ontsiert en doet afbreuk aan tuin en terras. Om van het onkruid af te komen, zou je gebruik kunnen maken van de producten en diensten van Onkruidbrander.com. Om deze specialist nader aan je voor te stellen hebben we reviews en ervaringen onder de loep genomen en de belangrijkste zaken voor je samengevat. Zo kun je prima zelf beslissen of je ook kiest voor Onkruidbrander.com. of niet.

Over Onkruidbrander.com

Onkruidbrander is simpelweg dé specialist op het gebied van elektrische onkruidbranders en van uitvoeringen op gas. Ook biedt het infrarood onkruidbranders aan. Daarmee biedt Onkruidbrander.com een zeer effectieve maar ook nog eens milieuvriendelijke wijze voor het verwijderen, het beheren en bestrijden van onkruid. Onkruidbrander heeft een enorme dosis ervaring en kennis op het gebied van onkruidbranders. Ook biedt het productinformatie in zeer uitgebreide vorm aan. Bij elk product krijg je een volledige product omschrijving.

Waarom kiezen voor Onkruidbrander.com?

Het is onder meer het enorme aanbod dat van Onkruidbrander.com een interessante partij maakt. Daarnaast is er gratis verzending als je voor tenminste 75 euro aan producten bestelt en bestel je op een werkdag voor 19.00 uur, dan heb je het product al de volgende werkdag thuis. Bij Onkruidbrander.com koop je onder meer gas onkruidbranders, elektrische onkruidbranders, onkruidborstels, drukspuiten, professionele onkruidbestrijding, tuingereedschap en doe je ook al goede zaken op de koopjesmarkt.

Is Onkruidbrander.com betrouwbaar?

Onkruidbrander.com is volgens de mensen die zaken doen met deze aanbieder een zeer betrouwbare partij. Die betrouwbaarheid vertaalt zich ook in het Webwinkel Keur. Dit keurmerk krijgen alleen bedrijven die betrouwbaar zijn en zich aan de geldende wet- en regelgeving houden. Onkruidbrander.com is een dergelijke partij. Ook het feit dat het bedrijf van de klanten een 8,8 als rapportcijfer krijgt spreekt boekdelen. Het is een ongekend hoog cijfer voor de branche waarin Onkruidbrander.com actief is.

Klantenservice en klachten

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. En dus kan het een keer gebeuren dat je een klacht hebt. Welnu, die kun je op verschillende manieren indienen. Zo vind je op de webshop het adres en kun je dus prima een schriftelijke klacht indienen, je kunt echter ook een e-mail sturen en bellen met deze specialist. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen. Vaak word je probleem of vraag dan al opgelost en is contact zoeken met Onkruidbrander.com dus helemaal niet noodzakelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Het is bewezen dat je door reviews en ervaringen een betere beslissing kunt nemen. Dat komt omdat het om informatie uit de praktijk gaat. Met die extra informatie neem jij alleen nog de beste beslissingen en reduceer je de kans op een miskoop. In die wetenschap willen we je verzoeken om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen helpen om ook steeds de beste beslissing te nemen. En in de wetenschap dat het slechts een kleine moeite is, gaan we er vanuit dat jij dit voortaan ook doet. Ja toch?

Reviews over Onkruidbrander.com
Gerelateerde bedrijven
Lampen24 logo
Lampen24
6 beoordelingen
5,2
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Onkruidbrander.com

Onkruidbrander.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Onkruidbrander.com bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Onkruidbrander.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Onkruidbrander.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van onkruidbrander.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van onkruidbrander.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Onkruidbrander.com.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbereikbaar per telefoon

Kon niet aan kopen toekomen de telefoon wordt niet beantwoord je wordt in de wacht gezet en daar blijft het bij. Na 5 min wachten gestopt toen 15 min later nogmaals 15 min de wacht. Toen deze review maar geschreven.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel heel slecht

De bestelling was in een veel te kleine doos ingepakt die bij levering beschadigd bleek te zijn. Een onderdeel was er uit verdwenen. Dit gemaild met foto's en teruggestuurd. Bestelling werd door hun geannuleerd vanwege het niet meer leverbaar artikel. Er ging een terugbetaling volgen. Nu na drie maanden en diverse mails en telefoons met verontschuldigingen dat er iets mis was gegaan nog altijd geen geld teruggestort. was. Dit kan niet en is een totaal onbetrouwbaar bedrijf.

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan F.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Scherpe prijs

De onkruidbrander heeft een erg scherpe prijs en werkt ook erg goed. De vragen die ik heb gesteld aan de klantenservice zijn ook allemaal goed en snel beantwoord.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadia V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onkruidbrander.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampen24 logo
Lampen24
6 beoordelingen
5,2
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onkruidbrander.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Onkruidbrander.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onkruidbrander.com actief?

Onkruidbrander.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Onkruidbrander.com reviews? Dan kun je naar de website van Onkruidbrander.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie