Oeteldonkstijl logo

Oeteldonkstijl reviews, ervaringen en beoordelingen

Oeteldonkstijl reviews, ervaringen en beoordelingen
591
Oeteldonkstijl logo
Website
Oeteldonkstijl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Oeteldonkstijl

Ben jij nieuwsgierig welke beoordelingen Oeteldonkstijl krijgt van andere mensen? Wij hebben de reviews van Oeteldonkstijl hier allemaal voor je op een rij gezet. Wanneer je een bedrijf nog niet kent en er voor de eerste keer iets wil bestellen, is het altijd raadzaam om de meningen en ervaringen van klanten te lezen. Ze geven je namelijk een goed beeld van het bedrijf. Lees de reviews dus eerst door en beslis daarna of je er iets wilt bestellen.

Over Oeteldonkstijl

Oeteldonkstijl is een bedrijf waar je diverse Oeteldonkse producten kunt kopen. Het is opgericht door meerdere ondernemers die woonachtig zijn in Den Bosch en bij wie het Oeteldonkse gevuul heel erg aanwezig is. Tijdens carnaval verandert Den Bosch in Oeteldonk en wordt het feest goed gevierd. Oeteldonkstijl is opgericht omdat ze het Oeteldonkse gevuul ook over willen dragen aan anderen. Carnaval vieren doe je in stijl en daar zijn producten in de Oeteldonkse kleuren wel een must voor. Het bedrijf belooft dat ze alle Oeteldonkse producten tegen de laagste prijs van Nederland aanbieden. Hoe dat mogelijk is? De transportkosten zijn heel laag, waardoor ze deze laagste prijs kunnen garanderen. Oeteldonkstijl is onderdeel van Brego Entertainment Group B.V.

Waarom kiezen voor Oeteldonkstijl

Staat carnaval weer bijna voor de deur en vier jij dit jaarlijks in Oeteldonk? Maak jouw outfit dan compleet en koop alles wat je leuk vindt in de stijl van Oeteldonk. In het assortiment van Oeteldonkstijl vind je niet alleen de traditionele producten, waaronder een Oeteldonkse sjaal of Oeteldonkse handschoenen, maar ze creëren ook unieke producten. Hierbij kun je denken aan Oeteldonkse feesthoedjes of een aanvoerdersband. Naast de Oeteldonkse producten verkopen ze ook andere carnavalsproducten. Schaf wat leuke make-up aan, ga voor andere carnvalskleding of maak je outfit compleet met leuke accessoires. Allemaal producten waar je jouw carnaval nóg gezelliger en feestelijker mee maakt. Mocht je heel last minute nog willen bestellen, dan is dat geen probleem. Bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur geplaatst zijn, heb je de volgende dag al in huis.

Is Oeteldonkstijl betrouwbaar?

Het bedrijf is te vinden in Liempde. Wil je het bedrijf volgen? Word dan lid van hun Instagram of Facebookpagina, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Er wordt een paar keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd met daarin handig tips en leuke nieuwtjes. Daarnaast kun je ook een online account aanmaken. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je vaker bestelt of wanneer je je bestelling wilt volgen. Oeteldonkstijl biedt meerdere betaalopties in waar je je bestelling mee kunt betalen. Kies bijvoorbeeld voor Sofort, iDeal of Bancontact.

Klantenservice en klachten

Wanneer je een vraag hebt, kun je contact met ze opnemen via de mail. Daarnaast zijn ze ook telefonisch te bereiken, kun je ze via Whatsapp een berichtje sturen of gebruikmaken van het online contactformulier. Er wordt niet bij vermeld na hoeveel tijd je een reactie van ze kunt verwachten. Naast de klantenservice kun je ook gebruikmaken van de FAQ. Hierin zijn alle veelgestelde vragen al voor je beantwoord. Je leest hier bijvoorbeeld of ze ook naar het buitenland verzenden, hoe je de status van je bestelling kunt volgen en of de prijzen op de website inclusief BTW zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Geef Oeteldonkstijl een beoordeling wanneer jij het bedrijf kent en al eerder iets bij ze besteld hebt. Als carnavalliefhebber help jij graag andere carnavalliefhebbers, toch? Mensen die het bedrijf nog niet kennen, kunnen de reviews namelijk lezen. Laat in de review weten hoe je het bedrijf ervaren hebt, in positieve en/of in negatieve zin. Laat bijvoorbeeld weten of je je bestelling tijdig geleverd hebt gekregen, of er duidelijk op je vraag werd gereageerd en wat je vond van de kwaliteit van de producten. Het voelt altijd fijn en vertrouwd om van andere mensen hun ervaring te lezen, dus deel jouw ervaring.

Reviews over Oeteldonkstijl
Gerelateerde bedrijven
Kerstpakketten idee logo
Kerstpakketten idee
1 beoordeling
9,5
Xmasdeco.nl logo
Xmasdeco.nl
4 beoordelingen
6,6
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooie kwaliteit

Ik had hier 2 truien bestled om de horeca mee te steunen. Er was een erg duidelijke communicatie over wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Ze zijn goed geleverd en waren van erg mooie kwaliteit.

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lise V.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oeteldonkstijl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kerstpakketten idee logo
Kerstpakketten idee
1 beoordeling
9,5
Xmasdeco.nl logo
Xmasdeco.nl
4 beoordelingen
6,6
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oeteldonkstijl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Oeteldonkstijl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oeteldonkstijl actief?

Oeteldonkstijl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oeteldonkstijl reviews? Dan kun je naar de website van Oeteldonkstijl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie