Maskerswinkel logo

Maskerswinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Maskerswinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
867
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Maskerswinkel

Ons team van experts heeft Maskerswinkel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Maskerswinkel bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Maskerswinkel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Maskerswinkel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Maskerswinkel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede mondkapjes

Dit zij echte kwaliteits mondkapjes die niet te groot zijn. Ze blijven erg goed zitten en ze zorgen ervoor dat mijn bril niet de hele tijd beslaat als ik ergens binnen loop.

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tamara E.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maskerswinkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
2 beoordelingen
9,5
KerstwinQel.nl logo
KerstwinQel.nl
3 beoordelingen
8
Sinterklaas-feestwinkel.nl logo
Sinterklaas-feestwinkel.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maskerswinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maskerswinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maskerswinkel actief?

Maskerswinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maskerswinkel reviews? Dan kun je naar de website van Maskerswinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie