LimeGreen logo

LimeGreen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

LimeGreen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2569
LimeGreen logo
Website
LimeGreen
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen LimeGreen

Wil je ook meer weten over het unieke kunstgras van LimeGreen? Lees dan gauw verder om meer te weten te komen over hun kunstgras, service en webshop. Je leest hier ook de persoonlijke ervaringen van klanten van LimeGreen. Lees in hun reviews meer over het kunstgras en hoe zij de webshop hebben ervaren.

Over LimeGreen

LimeGreen is een innovator op het gebied van kunstgras. Hun motto is om vier seizoenen lang per jaar een mooi gazon te bieden met hun kunstgras. Wat het kunstgras van LimeGreen zo bijzonder maakt, is dat het gemaakt is van 100% gerecyclede materialen, waaronder gras. Er wordt, in tegenstelling tot veel andere kunstgrasproducten, geen gebruik gemaakt van latex. Dit maakt jouw kunstgras ook nog eens duurzaam. Het kunstgras van LimeGreen is niet van echt gras te onderscheiden.

Het kunstgras van LimeGreen is 100% recyclebaar en daarmee streeft LimeGreen dan ook naar een betere toekomst. Zo kun jij genieten van een onderhoudsvrij gazon en toch bijdragen aan een groenere wereld.

Waarom kiezen voor LimeGreen

Wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt, is LimeGreen dé optie voor jouw om toch kunstgras te kunnen gebruiken. Door de duurzame productie en de mogelijkheden om LimeGreen kunstgras op natuurlijke wijze te recyclen, maakt dit tot een ultieme optie voor iedereen die kunstgras wilt.

Ook de kwaliteit is een reden om bij LimeGreen. Het kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Deze past daardoor perfect in iedere tuin en op elk balkon. Zo geniet je van een groene uitstraling. Wanneer je ook kijkt naar de prijzen bij LimeGreen, is dit perfect in balans met de kwaliteit. Bij LimeGreen krijg je waar voor je geld en geniet van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Je ontvangt ook altijd de beste service bij LimeGreen. Niet alleen kun je eenvoudig online bestellen, ook wordt jouw bestelling altijd snel verzonden. Zo kun je jouw tuin gelijk aanpakken. Wil eerst zeker weten over je de juiste grassoort hebt besteld bij LimeGreen? Vraag dan gratis samples aan. Deze worden naar jou opgestuurd en zo kun je gewoon thuis kijken, welke grassoort het beste past bij jouw tuin en jouw smaak.

Is LimeGreen betrouwbaar?

LimeGreen is een betrouwbare webshop. Het krijgt op de website Trustpilot dan ook niet voor niets maar liefst een beoordeling van 4,2 uit 5. Dit komt niet alleen door de veilige webshop en het grote aanbod, ook vanwege de goede producten en veilige manier om af te rekenen. Bij LimeGreen kun je bijvoorbeeld gewoon met Ideal betalen. Zo kies je altijd een veilige betaalmethode direct via jouw eigen bank.

Ook biedt LimeGreen de mogelijkheid om veilig te betalen middels een bankoverschrijving. De verzending zal dan wel iets langer duren, omdat de overschrijving eerst bij LimeGreen beschikbaar moet zijn. Wil je op nog een andere manier veilig kunnen betalen bij LimeGreen? Maak dan gebruik van jouw Paypal saldo. Je kunt bij LimeGreen namelijk ook gewoon met Paypal betalen.

Klantenservice en klachten

Wanneer je voor het eerst kunstgras gaat kopen, kun je natuurlijk nog met heel wat vragen zitten. Gelukkig biedt LimeGreen veel informatie aan in de webshop en kun je de meest gestelde vragen gewoon online lezen. Heb je toch een andere, specifieke vraag of kun je wel wat advies gebruiken, voordat je kunstgras koopt? Aarzel dan niet om gewoon even de klantenservice te contacteren. Zij weten alles over het kunstgras en kunnen je altijd een professioneel advies geven. Je kunt ze bereiken op werkdagen per telefoon, maar kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met een vraag. Je wordt altijd zo snel en goed mogelijk geholpen

Wil je een klacht melden over LimeGreen? Dan wordt het ook aangeraden om de klantenservice op de hoogte te brengen. Zij kunnen jouw klacht ontvangen en ook gelijk zoeken naar een geschikte oplossing voor jouw klacht. Zij gaan altijd vakkundig te werk en kijken hoe ze je het best mogelijk kunnen helpen. Met een klacht wordt aangeraden om de klantenservice te bellen. Zo kun je zo snel mogelijk worden geholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Ligt er bij jou in de tuin ook kunstgras van LimeGreen? Dan mag je hieronder een review achterlaten met jouw ervaringen over dit kunstgras, de webshop en de services van LimeGreen. Moest je lang op jouw bestelling wachten, heb je contact gehad met de klantenservice en zou je LimeGreen aanraden aan anderen? Laat het hieronder weten in jouw beoordeling van LimeGreen.

Reviews over LimeGreen

Gerelateerde bedrijven

MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
2 beoordelingen
10
Hangpot logo
Hangpot
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over LimeGreen

LimeGreen is geverifieerd door ons expert team. De webshop LimeGreen bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is LimeGreen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via LimeGreen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van LimeGreen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van LimeGreen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van LimeGreen.

Geplaatst op: 28-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onderhoudsvrij gras

We waren op zoek naar onderhoudsvrij gras voor in onze voortuin. Dit is zeker gelukt bij Limegreen. Het gras ziet er super natuurlijk uit en is ook recyclebaar. We hebben al veel complimenten gekregen over hoe netjes het erbij ligt. Super!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin J.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LimeGreen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
2 beoordelingen
10
Hangpot logo
Hangpot
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LimeGreen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over LimeGreen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LimeGreen actief?

LimeGreen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LimeGreen reviews? Dan kun je naar de website van LimeGreen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie