Letsleds.nl logo

Letsleds.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Letsleds.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4980
Letsleds.nl logo
Website
letsleds.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Letsleds.nl

Het gebruik van LED lampen is steeds populairder. Niet alleen is het een duurzamere en dus milieuvriendelijkere manier van je verlichten, je bespaart er ook heel wat geld mee en dat is altijd mooi meegenomen. Voor wie op zoek is naar LED lampen kan het een hele opgave zijn om net die lampen te vinden die het best passen bij wat je nodig hebt. Ben je in je zoektocht op de website van Letsleds.nl terechtgekomen en wil je graag wat meer informatie over dit bedrijf, dan kun je er hier de vele reviews en ervaringen op nalezen. Klanten die al lampen aankochten bij Letsleds.nl en die al beroep deden op de service die Letsleds.nl biedt, geven je hier hun eerlijk mening over hoe zij het aankopen bij Letsleds.nl ervaren hebben en dat helpt jou om ook een goede en weloverwogen keuze te kunnen maken.

Over Letsleds.nl

Het Nederlandse bedrijf Letsleds.nl werd opgericht in 2011 en kan sinds die tijd terugkrijgen op een echt succesverhaal. Een gedreven team stelt alles in het werk om een aanbod samen te stellen van LED lampen die hoog scoren op het vlak van kwaliteit, die aan elke verlichtingsvraag tegemoetkomen en die passen binnen ieders budget. Het is het doel van het bedrijf om ervoor te zorgen dat mensen lampen kunnen aankopen die zichzelf op termijn terugverdienen door de gerealiseerde besparing. Omdat ze bij Letsleds.nl goed begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het enorme aanbod, bieden ze klanten ook de mogelijkheid om de showroom in Zeeland te bezoeken. Zo kan de verlichting in echte omstandigheden gezien worden en kan de klant rekenen op uitgebreid advies omtrent de aankoop.

Waarom kiezen voor Letsleds.nl?

Als je een kijkje gaat nemen in de webshop van Letsleds.nl merk je heel snel dat de keuze enorm is. Om het klanten makkelijker te maken, werd de webshop zo ingedeeld dat je op heel specifieke lampen kunt gaan zoeken. Zo kun je kiezen voor binnenverlichting, buitenverlichting en slimme verlichting. Voor de binnenverlichting kun je vervolgens nog filteren op de kamer waarvoor de verlichting bestemd is, voor de buitenverlichting kun je het doel van de verlichting opgeven en voor de slimme verlichting kun je een welbepaald merk gaan aanduiden. De filters in de categorieën zorgen ervoor dat je als klant uiteindelijk uitkomt op die lamp die precies voldoet aan je wensen en verwachtingen. Ook dimmers, schakelaars, armaturen en dergelijk meer ontbreken natuurlijk niet in het aanbod.

Is Letsleds.nl betrouwbaar?

Letsleds.nl werd opgericht in 2011 en dat lange bestaan en de gerealiseerde groei van het bedrijf tonen duidelijk aan dat je hier kiest voor een betrouwbare partner in LED lampen en toebehoren. Op de website kun je een link naar WebwinkelKeur terugvinden naar de beoordelingen die andere klanten gaven aan Letsleds.nl, wat je natuurlijk ook een goed beeld geeft van de verwachtingen die je over dit bedrijf mag hebben. De vele contactgegevens, de duidelijke algemene voorwaarden en het helder beschreven retourbeleid die op de website te vinden zijn, tonen aan dat Letsleds.nl het belangrijk vindt om in alle eerlijkheid te communiceren en samen te werken.

Klantenservice en klachten

Aan contactmogelijkheden heb je als klant of toekomstige klant bij Letsleds.nl geen gebrek. Zo kun je het bedrijf telefonisch of via e-mail bereiken tijden de kantooruren, maar kun je er evengoed voor kiezen om de showroom te bezoeken en daar je vragen te stellen of je eventuele klachten te uiten. Letsleds.nl is terug te vinden op tal van sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en YouTube, wat je ook nog mogelijkheden geeft om contact op te nemen. Omdat de website heel uitgebreid is opgebouwd, kun je bovendien heel veel van de antwoorden waar je naar op zoek bent zelf al terugvinden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaringen met de producten en dienstverlening van Letsleds.nl? Dan lezen we natuurlijk graag hoe de samenwerking bij jou verlopen is. Door het neerschrijven van jouw ervaring en door jouw beoordeling krijgen andere klanten een duidelijk beeld van de producten en service van Letsleds.nl en kunnen ook zij, net als jij, de goede keuze maken. Laat ons vandaag nog weten wat voor jou persoonlijk de ervaring met Letsleds.nl inhield en welke score jij hen geeft. We kijken alvast uit naar jouw bijdrage.

Reviews over Letsleds.nl

Gerelateerde bedrijven

LampenTotaal logo
LampenTotaal
2 beoordelingen
9
GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5
Ledstripkoning logo
Ledstripkoning
5 beoordelingen
8,2

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Letsleds.nl

Het bedrijf Letsleds.nl is geverifieerd door ons. De webshop letsleds.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Letsleds.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Letsleds.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van letsleds.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van letsleds.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Letsleds.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LampenTotaal logo
LampenTotaal
2 beoordelingen
9
GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5
Ledstripkoning logo
Ledstripkoning
5 beoordelingen
8,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Letsleds.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Letsleds.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Letsleds.nl actief?

Letsleds.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Letsleds.nl reviews? Dan kun je naar de website van Letsleds.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie