Ledlampenfabriek.nl logo

Ledlampenfabriek.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ledlampenfabriek.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
861
Ledlampenfabriek.nl logo
Website
Ledlampenfabriek.nl
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Ledlampenfabriek.nl

Ledlampen hebben over het algemeen een lager energieverbruik dan andere lampen. Bovendien heb je daarbij ook heel wat opties qua dimmen, kleur en vorm. Ben jij op zoek naar leuke ledlampen voor bij jou thuis? Dan ben je misschien al eens op Ledlampenfabriek.nl gestoten. Op deze website kan je een breed scala aan ledlampen op de kop tikken. Maar is deze ledverlichting van Ledlampenfabriek.nl wel van een goede kwaliteit? Is de levering snel? Is de klantenservice vriendelijk? Op deze pagina vind je het antwoord op al deze vragen. Hier vind je reviews over, ervaringen met en beoordelingen van Ledlampenfabriek.nl geschreven door echte klanten. Zo start jij jouw zoektocht naar de perfecte lamp met voorkennis.

Over Ledlampenfabriek.nl

Ledlampenfabriek.nl is een webshop die, zoals je vast al had kunnen raden, gespecialiseerd is in de verkoop van ledlampen. De website richt zich zowel op consumenten als op de zakelijke markt en steunt vooral op een snelle en een goede service. Zo kan je elke werkdag bij de klantenservice terecht met eender welke vraag betreffende led verlichting of om advies in te winnen. Zo geniet je ook van een omruil garantie van maar liefst twee jaar. Niet toevallig vind je op Ledlampenfabriek.nl ook heel wat informatie over ledlampen en led verlichting terug net als nieuws uit de sector van de ledlampen. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf? Dan kan je de Facebook- of Twitterpagina van Ledlampenfabriek.nl volgen.

Waarom kiezen voor Ledlampenfabriek.nl?

Ledlampenfabriek.nl beschikt in de eerste plaats over een ruim assortimeent aan ledlampen. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: binnenverlichting, buitenverlichting, lampen, led strips, inbouw en accessoires. Daarnaast vind je er ook een sale pagina terug en is er een zoekbalk om meteen naar een specifiek type lamp op zoek te gaan. Bij Ledlampenfabriek.nl vind je een breed gamma aan lampen van topmerken terug zoals Philips, Calex, Verbatim, Grandi, Megaman, Osram en meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je tot een bestelling van 100 verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het pakketje. De gemiddelde levertijd bij Ledlampenfabriek.nl bedraagt twee werkdagen en je krijgt vanzelfsprekend een track & trace-code opgestuurd bij elke bestelling. Betalen kan via iDeal, PayPal, bankoverschrijving, Sofort en ook via AfterPay. Heb je onverhoopt jouw bestelling toch niet meer nodig? Dan kan je via het modelformulier jouw pakketje retour aanmelden binnen de veertien dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Is Ledlampenfabriek.nl betrouwbaar?

Maar is deze webshop wel een betrouwbare webshop? Eerst en vooral is Ledlampenfabriek.nl een Nederlandse website wat ook betekent dat ze de Nederlandse wetgeving moeten volgen. Je vindt op de thuispagina dan ook al meteen het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer terug. Even doorklikken brengt je bij het adres van de hoofdzetel. De verbinding met de website zelf is beveiligd op basis van het SSL-protocol en je vindt op de website ook algemene voorwaarden en een heuse privacy policy terug. Daarnaast beschikt Ledlampenfabriek.nl over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt. Ten slotte is Ledlampenfabriek.nl een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat ze ook aan alle voorwaarden van deze organisatie tegemoet komen. Je kunt dus vrij zeker zijn van de betrouwbaarheid van Ledlampenfabriek.nl.

Klantenservice en klachten

Een prangende vraag waarop je het antwoord niet meteen terug kunt vinden? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Ledlampenfabriek.nl. Dat kan per mail, dat kan via het contactformulier op de website, dat kan telefonisch of dat kan via een berichtje op één van de social media profielen van Ledlampenfabriek.nl. De klantenservice staat op werkdagen altijd voor je paraat om binnen afzienbare tijd een antwoord te geven. Heb je een klacht? Dan dien je die best in via het contactformulier of per mail. Alternatief kan je ook rechtstreeks klacht indienen bij Webshop keurmerk. Komt er geen oplossing uit de bus? Dan kan de dienst bemiddeling van het keurmerk eventueel helpen of kan jouw probleem aan de Geschillencommissie voorgelegd worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis enkele ledlampen van Ledlampenfabriek.nl geïnstalleerd? Of kocht je ooit een lampje en was dat gelijk de laatste keer? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar beoordelingen van en ervaringen met Ledlampenfabriek.nl. Viel de levertijd mee? Wat is jouw mening over de kwaliteit van de lampen? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Waarom wel of waarom niet? Laat je stem horen in de vorm van een review op deze pagina!

Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
Besselink Licht logo
Besselink Licht
2 beoordelingen
9
Leen Bakker logo
Leen Bakker
40 beoordelingen
4,2
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Ledlampenfabriek.nl

Ledlampenfabriek.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ledlampenfabriek.nl bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ledlampenfabriek.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ledlampenfabriek.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Ledlampenfabriek.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ledlampenfabriek.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen service

Lampjes worden snel geleverd, maar bij klacht geeft men “niet thuis”: geen reactie op mail, niet op contactformulier, bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.

Geplaatst op: 04-07-2023
Laatst bewerkt op: 06-07-2023
Geschreven door: Jankees R.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede product uitleg

De productuitleg die erbij zat was erg duidelijk. De belofte van de volgende dag bezorgen zijn ze zeker na gekomen. Erg snelle reactie op al mijn vragen die ik heb gesteld. Ik was er erg blij mee!

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guusje B.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ledlampenfabriek.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
Besselink Licht logo
Besselink Licht
2 beoordelingen
9
Leen Bakker logo
Leen Bakker
40 beoordelingen
4,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ledlampenfabriek.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Ledlampenfabriek.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ledlampenfabriek.nl actief?

Ledlampenfabriek.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ledlampenfabriek.nl reviews? Dan kun je naar de website van Ledlampenfabriek.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie