KookComfort logo

KookComfort reviews, ervaringen en beoordelingen

KookComfort reviews, ervaringen en beoordelingen
849
KookComfort logo
Website
KookComfort
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Kookcomfort

Je kookt betere maaltijden, wanneer je beter keukengerei hebt. Shop daarom bij Kookcomfort kwalitatieve en unieke producten voor bij jou in de keuken. Hier kun je meer te weten komen over deze kookwebshop en lees je wat de ervaringen zijn van klanten die hier hebben geshopt in de reviews.

Over Kookcomfort

Kookcomfort.nl is de online webshop achter de succesvolle winkelformule Kookcomfort. Deze webshop biedt online een compleet aanbod van keukengerei aan. Denk hierbij aan messen, bestek, snijplanken, kommen en meer. Alles wat je nodig hebt om een goede maaltijd te kunnen bereiden, koop je snel en eenvoudig bij Kookcomfort.

De merken die Kookcomfort aanbiedt zijn unieke en veelal (middelgrote) familiebedrijven. Vaak produceren ze zelf aan huis en hebben allemaal roots in de EU. Je shopt dus als het ware via Kookcomfort van kleine ondernemers. Kookcomfort voert zelf de leveringen uit en kan zo ook altijd een goede service beloven aan haar klanten.

Waarom kiezen voor Kookcomfort

Voor Kookcomfort is kwaliteit ontzettend belangrijk. Ze werken niet zomaar samen met bedrijven, maar zoeken echt de bedrijven die unieke en kwalitatieve producten maken. De kwaliteit is zeker te garanderen, want veel producten van Kookcomfort hebben onderscheidingen ontvangen ontvangen. Denk hierbij aan onderscheidingen als: het IF Design Award of het Reddot Award.

Kookcomfort verzendt vanuit haar eigen opslag. Doordat ze een eigen voorraad hebben, kunnen ze altijd snel leveren. Wanneer de producten van jouw bestelling op voorraad zijn, kun je een levering binnen 24 uur verwachten. Online zie je ook bij alle producten de status en kun je zien of ze direct leverbaar zijn. Natuurlijk houdt Kookcomfort je ook altijd op de hoogte door middel van een traceercode. Hiermee kun je jouw bestelling op de voet volgen.

Alle producten zijn voorzien van uitvoerige beschrijvingen en meerdere foto's. Zo heb je altijd een goed idee van wat je koopt. Mocht je toch niet tevreden zijn over jouw aankoop. Dan zit je hier ook nog niet aan vast. Bij Kookcomfort heb je altijd een retourbeleid waarvan je gebruik kunt maken. Je kunt dan kosteloos retourneren en krijgt jouw betaling gewoon teruggestort.

Is Kookcomfort betrouwbaar?

Kookcomfort is een webshop met ervaring en een uniek specialisme. Hier shop je niet uit grote fabrieken, maar shop je van (middelgrote) familiebedrijven. Kookcomfort zorgt zelf voor de leveringen en kan zo altijd een veilige en snelle levering beloven. Ook is de webshop zelf een veilige plek om te bestellen, omdat het keurmerken heeft. Kookcomfort heeft onder meer het 'Webshop Keurmerk'.

Betalen kan veilig, snel en eventueel achteraf. Kookcomfort biedt namelijk een ruim aanbod aan veilige betaalopties aan. Zo kan de klant zelf kiezen of ze met Ideal willen betalen, gebruik willen maken van een overboeking of gewoon veilig met een creditcard willen afrekenen. Ook biedt Kookcomfort een achteraf betaling aan. Zo hoef je pas binnen een termijn te betalen en kan dit gewoon wanneer je jouw bestelling al in huis hebt.

Klantenservice en klachten

Bij een goede service hoort ook een goede en professionele klantenservice. Daarom heeft Kookcomfort een klantenservice die op alle werkdagen bereik is. Je kunt de klantenservice zowel per mail bereiken, als per telefoon. Stel jouw vraag aan de klantenservice en je kunt altijd een professioneel antwoord verwachten. Zij helpen je graag verder bij het doen van een geschikte aankoop.

De service van Kookcomfort gaat verder dan hulp voor en tijdens het bestellen. Ook na het doen van een bestelling, kun je nog altijd de klantenservice bereiken. Heb je bijvoorbeeld een klacht over jouw bestelling? Dan helpt Kookcomfort je graag verder en zal je informeren over jouw opties, denk bijvoorbeeld aan retourneren of het garantietermijn. Kookcomfort zal er alles aan doen om jouw klacht zo goed en zo snel mogelijk op te lossen naar wens.

Wil jij ook beoordelen?

Wat kun jij allemaal vertellen over de webshop Kookcomfort? Je mag hier een persoonlijke review met beoordeling schrijven over de webshop en winkel van Kookcomfort. Hoe heb jij deze webshop of de fysieke winkel, de producten en hun algehele service ervaren? Schrijf hierover in jouw review. Kun je jouw bestelling aanbevelen aan anderen en wil je hier zelf nog een keer bestellen? Deze informatie is belangrijk voor nieuwe klanten van Kookcomfort. Zo geef je een beter en completer beeld van deze webshop voor kookgerei en alles wat je nodig hebt in de keuken.

Reviews over KookComfort
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
KitchenetteOnline logo
KitchenetteOnline
4 beoordelingen
8,5
Westinghouse logo
Westinghouse
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met KookComfort

KookComfort is geverifieerd door ons expert team. De webshop KookComfort bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KookComfort lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KookComfort. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van KookComfort is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van KookComfort te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte kwaliteit met beroerde service

Gietijzeren pan besteld en gekregen.Bij gebruik sprong in de eerste week een stukje emaille los.Contact opgenomen met Kookcomfort en dit werd afgedaan als zijnde stootschade..Na drie weken van pan tot oud ijzer. Eerste en laatste bestelling bij Kookcomfort..

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit met beroerde service

Gietijzeren pan besteld en gekregen.Bij gebruik sprong in de eerste week een stukje emaille los.Contact opgenomen met Kookcomfort en di werd afgedaan met stootschade..Na drie weken van pan tot oud ijzer. Eerste en laatste bestelling bij Kookcomfort..

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super kwaliteit met snelle service

Prachtig mooi bestek voor goede prijs. Meestal zie je in Nederland nogal lompe bestekken, maar dit bestek van Kookcomfort is mooi en fijntjes uitgevoerd. Je hebt wat sierlijks in handen zonder dat het licht in gewicht is. https://www.kookcomfort.nl/hisar-bestek-bahama-12-persoons-84-delig

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlene J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KookComfort
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
KitchenetteOnline logo
KitchenetteOnline
4 beoordelingen
8,5
Westinghouse logo
Westinghouse
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KookComfort een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over KookComfort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KookComfort actief?

KookComfort is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KookComfort reviews? Dan kun je naar de website van KookComfort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie