KetoX24 logo

KetoX24 reviews, ervaringen en beoordelingen

KetoX24 reviews, ervaringen en beoordelingen
1326
KetoX24 logo
Website
KetoX24

Reviews en ervaringen KetoX24

Sneller afvallen met behulp van een supplement, kan dat? En dan hebben we het niet over pillen of capsules die je amper door kunt slikken. We hebben het over afslankdruppeltjes, zoals het dieetsupplement KetoX24. In Nederland is de helft van de bevolking te zwaar. Hoe geweldig zou het zijn als een middel als KetoX24 dé oplossing zou zijn voor het aanpakken van overgewicht. De fabrikant van KetoX24 claimt van wel. Of de klant er ook zo over denkt, lees je in onze reviews. Op de website van KetoX24 wordt het product uitstekend beoordeeld, maar hoe betrouwbaar is dat? Op onze site kun je rekenen op een eerlijke en betrouwbare recensie waarmee je goed geïnformeerd je beslissing neemt om wel of niet je bestelling online bij KetoX24 te plaatsen.

Over KetoX24

KetoX24 is een dieetsupplement, geschikt voor mannen en vrouwen. Het is verkrijgbaar in de vorm van druppels. Deze druppels bevatten 8 ingrediënten: maceraat van rhammusbast, guaranae zaad, hulstblad, orthisopon, ginsenoside met ginseng extract, kelp, colanoot en groene thee gunpowder. De eigenschappen van deze ingrediënten zorgen ervoor dat je sneller overtollig lichaamsvet kunt verliezen. Ze stimuleren de vetverbranding en geven je meer energie. Een flesje is goed voor een kuur van 24 dagen en wordt gebruikt in combinatie met een koolhydraatarm dieet. Bestel je KetoX24, dan krijg je er een receptenboekje bij en kun je desgewenst gebruik maken van gratis persoonlijke coaching via de mail, telefoon en chat.

Waarom kiezen voor KetoX24

KetoX24 is makkelijk in gebruik. Je lost de druppels in de ochtend op in een glas water. Tot 15 minuten na inname eet of drink je niets. KetoX24 wordt geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding. Het zijn geen wonderdruppels, je moet ze wel goed gebruiken. Dat betekent dat je ook je levensstijl moet aanpassen door gezond te eten en (meer) te bewegen. Kies bijvoorbeeld de eerste week voor de recepten uit de bijgeleverde receptenfolder om alvast een goed begin te maken. Ook kun je gebruik maken van de online persoonlijke begeleiding. Je kunt op verschillende manieren met KetoX24 starten. Naast de druppels zijn er namelijk ook combinatiepakketten te bestellen. Het vriendinpakket bestaat bijvoorbeeld uit KetoX24, TimFit aminozuren en TimFit SX-5 shakes. Daarnaast is er een Perfect Body Pakket dat bestaat uit een kuur van een maand met KetoX24 dat is aangevuld met aminozuren, CLA en L-Carnitine. Via Instagram en Facebook kun je de laatste nieuwtjes volgen en er worden regelmatig recepten geplaatst.

Is KetoX24 betrouwbaar?

KetoX24 is ontwikkeld in een Nederlands laboratorium en wordt in Nederland getest en geproduceerd. Het product voldoet aan de strenge HACCP/NVWA-wetgeving. Het is een 100% natuurlijk product en volgens de fabrikant volledig veilig in gebruik. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, maar niet voor kinderen of als je zwanger bent. Er zijn geen bijwerkingen bekend. Natuurlijk is het wel belangrijk om je goed aan de gebruiksaanwijzing te houden. Lees daarom zorgvuldig de bijsluiter voordat je de druppels inneemt.

Klantenservice en klachten KetoX24

De klantenservice van KetoX24 is bereikbaar per mail. Je kunt de klantenservice ook bellen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 09.00 tot 17.00 uur. Op de website vind je alle informatie over de algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, het privacy en retourbeleid en de verschillende betaalmogelijkheden.

Wil jij KetoX24 ook beoordelen?

Heb jij de afslankdruppels van KetoX24 gebruikt en heeft het je de gewenste resultaten gebracht? Heb je naast de druppels ook een dieet gevolgd? Laat het ons weten door een review te schrijven en hier te plaatsen. Met jouw beoordeling help je anderen een goed beeld te krijgen over wat zij kunnen verwachten als zij met hulp van KetoX24 gewicht willen verliezen.

Reviews over KetoX24
Gerelateerde bedrijven
Perfecthealth.nl logo
Perfecthealth.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitaepro logo
Vitaepro
2 beoordelingen
9
PurityLabs logo
PurityLabs
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met KetoX24

KetoX24 is geverifieerd door ons expert team. De webshop KetoX24 bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KetoX24 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KetoX24. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

KetoX24 is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van KetoX24 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg tegen gevallen

2 flesjes gekocht ondanks het vele water drinken en bewegen niets afgevallen terwijl je andere reviews leest na 1 flesje al weet niet hoeveel afgevallen zou het niet weer kopen
Aangezien het niet echt goedkoop is

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Content

zeer content, wel gezamelijk met de detoxkuur gebruiken.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Jolanda H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer content

Ik ben met ketox24 begonnen en heb via bol besteld. De druppels op zich geven je al een enorme boost bij het afvallen. Er zit een boekje bij met instructies en recepten. Het zijn inderdaad koolhydraatarme recepten. Ik heb de kuur twee keer gevolgd. De eerste keer zonder het boekje, toen ben ik 8 kilo afgevallen met 1 flesje. De tweede keer met de instructies en recepten uit het boekje. Toen ben ik 11 kilo afgevallen. Wat me meeviel, afgezien dat het afvallen beter ging, is dat ik minder honger had en meer energie door het volgen van de regels uit het boekje.

Maar het is dus niet verplicht.

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mariska S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zonde van mijn geld

Het is me pijnlijk duidelijk dat de druppels niks toevoegen. Ik voel me niet energieker of fitter. Het afvallen is eigenlijk gericht op een koolhydraatarm, vetvrij en calorie beperkte dieet wat je krijgt opgelegd. Als je je er niet strict aan houdt, val je dus niet 'effectief' af zoals geclaimd en kun je niets anders dan tegenspraak verwachten van je coach die duidelijk kennis en kunde mist. Ik mis een constructief advies(het summiere antwoord op mijn simpele vraag, bleek achteraf onjuist te zijn volgens een collega coach) de geboden richtlijnen meegegeven bij de druppels zijn minimaal en zorgen ervoor dat je al snel een tekort aan voedingsstoffen opbouwt. Als je wil afvallen met begeleiding, ga dan naar een erkende voedingsdeskundige of diëtist, want dit is 1 grote grap. Je geld hoef je niet terug te verwachten.

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefanie B.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede ondersteuning

Ik ben erg tevreden over de werking van dit product. Ik heb de dubbele kuur plus detox besteld en het is de eerste 24 dagen zonder richtlijnen. Het resultaat was echt op te merken.

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabelle V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KetoX24
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfecthealth.nl logo
Perfecthealth.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitaepro logo
Vitaepro
2 beoordelingen
9
PurityLabs logo
PurityLabs
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KetoX24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over KetoX24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KetoX24 actief?

KetoX24 is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KetoX24 reviews? Dan kun je naar de website van KetoX24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie