KampeerPerfect logo

KampeerPerfect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

KampeerPerfect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3938
KampeerPerfect logo
Website
KampeerPerfect
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen KampeerPerfect

Kampeerliefhebbers doen er goed aan om KampeerPerfect te ontdekken, want in deze webwinkel zijn er heel wat spullen verkrijgbaar die goed van pas komen tijdens het kamperen. Wil je KampeerPerfect grraag ontdekken? Bekijk hier dan eerst de KampeerPerfect ervaringen van anderen om je zo goed voor te bereiden!

Over KampeerPerfect

KampeerPerfect bestaat al sinds 2007, maar noemde eerst Marsman Shop. In 2010 veranderde de naam naar KampeerPerfect. Het bedrijf werd doorheen de jaren een groot succes. Vooral vanaf 2015, want in dat jaar nam KampeerPerfect de webshop Kampeergoed over, waardoor het aanbod heel wat groter werd. Tegenwoordig is het dus één van de populairste webshops voor kampeerspullen in Nederland en België!

KampeerPerfect garandeert klanttevredenheid door steeds scherpe prijzen aan te bieden en door de verzending gratis aan te bieden als je voor minstens 50 euro koopt. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat je je bestelde artikelen snel thuis geleverd krijgt. De artikelen die je voor 15:00 uur bestelt en op voorraad zijn, ontvang je zelfs de volgende dag al in huis!

Waarom kiezen voor KampeerPerfect

Ben je op zoek naar voortenten, kampeermeubelen of andere kampeerspullen? Dan is KampeerPerfect een goede optie. Deze winkel heeft namelijk een erg uitgebreid assortiment. Daardoor is de kans groot dat je er vindt wat je nodig hebt. Al je spullen op één plek kopen, is bovendien extra voordelig, want je vermijdt zo extra verzendkosten. Daarnaast spaar je op die manier ook gewoon erg veel tijd uit!

KampeerPerfect is vooral ook de perfecte winkel om te bezoeken als je geld wilt besparen. Zowel in de fysieke winkel als in de webshop zijn de prijzen namelijk erg scherp. De kampeerspullen zijn bovendien van de beste kwaliteit, dus je kan er lang van genieten. Je kan in deze webwinkel terecht voor camping servies, chemische toiletten, draagbare douches en nog zoveel meer. Twijfel niet om advies te vragen als je ergens niet zeker over bent, want het personeel staat graag voor je klaar!

Is KampeerPerfect betrouwbaar?

Er zijn verschillende dingen die erop wijzen dat KampeerPerfect betrouwbaar is. Zo heeft de webshop positieve beoordelingen. Daarnaast is het voorzien van enkele keurmerken, waaronder het Thuiswinkel-keurmerk.

Bij KampeerPerfect kan je je betaling bovendien veilig afronden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er te betalen via Visa en Mastercard. Zelfs achteraf betalen is een optie. Zo neem je al helemaal geen enkel risico!

Klantenservice en klachten

Heb jij al dingen gekocht bij KampeerPerfect en zit je nu met klachten? Aarzel dan niet om de klantenservice te contacteren. Dit kan via het contactformulier op de site, aan de hand van een e-mail of via telefoon. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf via Facebook of Twitter. Opties genoeg dus!

Wil jij ook beoordelen?

Vind jij het fijn om anderen te helpen beslissen of KampeerPerfect ook voor hen de beste optie is? Laat dan bij ons je beoordeling achter. Je hoeft er niet mee in te zitten dat je veel tijd verliest, want het schrijven van een review duurt slechts enkele minuutjes. Het is bovendien helemaal niet moeilijk!

Reviews over KampeerPerfect

Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over KampeerPerfect

Het bedrijf KampeerPerfect is geverifieerd door ons. De webshop KampeerPerfect is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. KampeerPerfect is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KampeerPerfect maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

KampeerPerfect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van KampeerPerfect te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KampeerPerfect.

Geplaatst op: 12-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over KampeerPerfect


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Corel logo
Corel
4 beoordelingen
8,5
Sfeerlampen.nl logo
Sfeerlampen.nl
1 beoordeling
10
JuiceXpress logo
JuiceXpress
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KampeerPerfect een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KampeerPerfect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KampeerPerfect actief?

KampeerPerfect is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KampeerPerfect reviews? Dan kun je naar de website van KampeerPerfect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie