Isa&Medina logo

Isa&Medina reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Isa&Medina reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Isa&Medina

Het bedrijf Isa&Medina is geverifieerd door ons. De webshop Isa&Medina is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Isa&Medina is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Isa&Medina maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Isa&Medina is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Isa&Medina. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Isa&Medina.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke blogs

Als oudere vrouw kom ik steeds meer problemen tegen die te maken hebben met mijn leeftijd maar de blogs op de website laten zien dat dit hartstikke normaal is en dat ik me nergens zorgen om hoef te maken.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Madelief O.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Isa&Medina


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Biovoorjou.nl logo
Biovoorjou.nl
2 beoordelingen
9,5
NewDay Supplements logo
NewDay Supplements
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Isa&Medina een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Isa&Medina. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Isa&Medina actief?

Isa&Medina is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Isa&Medina reviews? Dan kun je naar de website van Isa&Medina gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie