Isa&Medina logo

Isa&Medina reviews, ervaringen en beoordelingen

Isa&Medina reviews, ervaringen en beoordelingen
2110
Isa&Medina logo
Website
Isa&Medina

Reviews en Ervaringen Isa&Medina

Isa&Medina is een 360° concept dat zowel online als offline projecten heeft en duurzame productlijnen ontwikkelt voor de 40+ vrouw. Isa&Medina biedt allerlei interessante content en producten op het gebied van lifestyle, beauty, health, food, body, mind, duurzaamheid en entertainment. Zo wil Isa&Medina de 40+ vrouw informeren en inspireren door anders naar alle facetten van het vrouw-zijn te leren kijken. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Isa&Medina voordat je bijvoorbeeld hun boek besteld? Wij hebben de reviews van Isa&Medina voor jou op een rij gezet. Lees direct wat de ervaringen zijn zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier te shoppen.

Over Isa&Medina

Isa&Medina is het platform van Isa Hoes & Medina Schuurman. De vriendinnen leerden elkaar kennen in 2001 op de set van de televisieserie “Rozengeur & Wodka Lime”. In 2017 besloten de vrouwen om hun krachten te bundelen, wat resulteerde in hun eerste boek Te Lijf. Met het online platform Isa&Medina delen ze veel relevante informatie op het gebied van mooi ouder worden. Isa&Medina is er voor de 40+ vrouw, vaak met een gezin en een drukke baan. Jij staat middenin het leven, maar zet jezelf meestal op de laatste plaats vanwege je vele zorgtaken. Hierdoor heb je moeite met tijd voor jezelf in te plannen. In de Isa&Medina webshop vind je producten die je helpen om goed voor jezelf te zorgen.

Waarom kiezen voor Isa&Medina

Wil jij minder last hebben van hormoonschommelingen en fijner door de overgang gaan? Dan vind je bij Isa&Medina producten die je kunnen helpen. Van voedingssupplementen speciaal gericht op de 40+ vrouw tot een online yogacursus of voedingscursus, alle diensten en producten helpen jou om mindful om te gaan met de veranderingen in jouw lichaam. Op het online platform vind je veel gratis informatie over onder andere het voorkomen van ziekteverzuim door de overgang, goed eten en het omgaan met stress.

Is Isa&Medina betrouwbaar?

Isa&Medina werkt samen met een groot aantal experts. De informatie die je terugvindt op de website is dus geschreven door betrouwbare bronnen, waaronder gynaecologen, een verpleegkundig overgangsconsulente en een medisch bioloog. Het valt aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en Isa&Medina te volgen op social media voor dagelijks interessante nieuwtjes.

Klantenservice en klachten

Heb jij een vraag voor Isa&Medina? Dan kun je contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kun je jouw vraag stellen aan de grote online community, bijvoorbeeld op Facebook. Andere gebruikers van de producten kunnen je dan verder helpen. Lees ook zeker de ervaringen met Isa&Medina voordat je besluit om een cursus te volgen of andere producten aan te schaffen in de webshop.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de yogacursus of een andere cursus van Isa&Medina gevolgd? Of maak jij gebruik van een van de producten die je in de webshop kunt bestellen? Dan zijn wij benieuwd wat jij hiervan vond. Deel jouw beoordeling over Isa&Medina zodat je anderen helpt bij het maken van hun keuze.

Gerelateerde bedrijven

NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitamins logo
Vitamins
2 beoordelingen
9
Alka logo
Alka
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Isa&Medina

Het bedrijf Isa&Medina is geverifieerd door ons. De webshop Isa&Medina is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Isa&Medina is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Isa&Medina maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Isa&Medina is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Isa&Medina. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Isa&Medina.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke blogs

Als oudere vrouw kom ik steeds meer problemen tegen die te maken hebben met mijn leeftijd maar de blogs op de website laten zien dat dit hartstikke normaal is en dat ik me nergens zorgen om hoef te maken.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Madelief O.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Isa&Medina


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NOWvitamins.nl logo
NOWvitamins.nl
2 beoordelingen
8,5
Vitamins logo
Vitamins
2 beoordelingen
9
Alka logo
Alka
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Isa&Medina een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Isa&Medina. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Isa&Medina actief?

Isa&Medina is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Isa&Medina reviews? Dan kun je naar de website van Isa&Medina gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie