INTOLED logo

INTOLED reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
INTOLED reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
INTOLED logo
Website
into-led.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen INTOLED

Zoek je ledverlichting voor in huis of op kantoor? INTOLED kan je voorzien van alle soorten ledverlichting. Lees hier meer over deze webshop voor ledverlichting en doe inspiratie op uit de reviews. In deze reviews kunnen klanten hun ervaringen delen over de webshop INTOLED.

Over INTOLED

INTOLED is een Nederlandse webshop dat is opgericht met de passie om ledverlichting te verkopen. Het team van INTOLED is dan ook gepassioneerd en ambitieus over ledverlichting en hun aanbod. Je kunt hier standaard ledverlichting vinden, maar ook speciale en unieke vormen van verlichting met LED..

De webshop INTOLED verkoopt naast de bekende merken ledverlichting, ook minder bekende merken. Hun aanbod is riant en duidelijk ingedeeld. Je kunt via de webshop eenvoudig zoeken in categorieën. Zo vind je moeiteloos led spotjes, warme led verlichting, buiten verlichting met led en nog veel meer.

Waarom kiezen voor INTOLED

Je kiest eenvoudig voor de webshop INTOLED vanwege hun grote aanbod. Je kunt hier werkelijk alle mogelijke vormen van led verlichting vinden. Ben jij bijvoorbeeld jouw huidige verlichting aan het veranderen naar led verlichting? Dan is het wel zo fijn, dat je in één keer kunt slagen bij slechts één webshop. Ook helpt INTOLED je altijd bij het maken van de juiste keuze, dankzij de duidelijke productinformatie, specificaties en de mogelijkheid om een expert van INTOLED te spreken.

INTOLED is ook altijd een goede optie, wanneer je het financieel bekijkt. Je kunt bij INTOLED de grote merken vinden, maar ook minder bekende merken. Dankzij de grote inkoop bij INTOLED, kan deze webshop altijd de beste prijzen aanbieden aan haar klanten. Je shopt dus extra voordelig ledverlichting bij INTOLED. Bekijk ook de wekelijkse acties of kijk eens op de sale pagina van INTOLED om nog betere prijzen te krijgen voor jouw nieuwe ledverlichting.

Nieuwe verlichting wil je natuurlijk snel in huis hebben. Dat kan bij INTOLED. Zij zorgen er altijd voor dat jouw bestelling snel wordt behandeld en snel de deur uit is. Bij INTOLED is echt alles op voorraad en kan er dus direct worden verzonden. Dit betekent dus dat jouw pakketje de volgende dag al in huis kan zijn. INTOLED houdt je op de hoogte van de verzending per mail en stuurt je na de bevestiging van de bestelling altijd een traceercode om het pakketje te volgen.

Is INTOLED betrouwbaar?

INTOLED heeft jarenlange ervaring en wordt gerund door een team met passie voor ledverlichting. Je hebt dus zeker te maken met een betrouwbaar verkooppunt. Niet alleen kun je professioneel advies krijgen van INTOLED over jouw aankoop, ook geniet je van zeer goede voorwaarden. Zo heb je altijd bedenktijd en heb je maar liefst 30 dagen de tijd om te retourneren. Je zit dus nooit direct vast aan jouw aankoop en kunt altijd nog ruilen of annuleren.

INTOLED is ook als betrouwbaar te markeren, dankzij haar gunstige betaalvoorwaarden. Je kunt bij INTOLED jouw gewenste betalingsvoorkeuren opslaan en zo hoef je deze bij een volgende aankoop niet nogmaals in te voeren. De website is extra goed beveiligd tijdens het betalen en je kiest zelf het gewenste betaalmiddel. Dit kan bijvoorbeeld een directe en veilige betaling zijn per Ideal, maar het mag ook met creditcard, Paypal of via een veilige betaling achteraf.

Klantenservice en klachten

Kom in contact met INTOLED en neem contact op met de klantenservice. Zij kunnen je persoonlijk verder helpen bij het vinden van de juiste ledverlichting of helpen bij het online bestellen. De klantenservice van INTOLED kun je gewoon bellen en mailen op werkdagen. Je krijgt direct een professional aan de lijn en hij/zij helpt je op vriendelijke wijze verder.

Doet de ledverlichting het niet, heb je een verkeerde fitting gekocht of heb je een klacht over de service van INTOLED? Klachten kunnen bij INTOLED rechtstreeks via de klantenservice worden gemeld. De klantenservice komt voor je in actie en zal de klacht zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Wat is jouw ervaring met de webshop INTOLED? Schrijf hier in een review alles over jouw ervaringen en deel waarom je voor INTOLED hebt gekozen. Waarom heb je INTOLED gekozen voor jouw ledverlichting en zou je andere klanten dit ook kunnen aanraden? Jouw beoordeling over INTOLED kan op basis zijn van jouw aankoop, de service die je hebt ontvangen en jouw algehele ervaring bij deze webshop. Deel jouw mening en ervaringen over INTOLED en help nieuwe klanten bij het maken van een keuze voor ledverlichting.

Reviews over INTOLED

Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
3 beoordelingen
9,7
Lamptwist.com logo
Lamptwist.com
2 beoordelingen
10
Lightzey logo
Lightzey
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,2
34% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Ervaringen met INTOLED

INTOLED is geverifieerd door ons expert team. De webshop INTOLED bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is INTOLED lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via INTOLED. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

INTOLED is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van into-led.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
👍

Mooie led lampen en binnen 1a2 dagen geleverd ik ben tevreden zal zo weer bestellen 👍

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-01-2022
Geschreven door: Marko B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super sympathiek en goed bedrijf

Na 2 breedstralers te hebben gekocht in de november deal, willen wij nog 3 kopen voor dezelfde prijs, aangezien dit in december was, waren de prijzen een stuk omhoog gegaan, na een belletje met Amber hebben wij alsnog de november deal betaald. Wat voor ons een stuk scheelde.
Echt super! Ook levering was snel! Een aanbeveler voor licht etc.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 17-12-2021
Geschreven door: Monique G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fraude

Niet te vertrouwen

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 16-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Dikke bedrog, netsite

Factuur betaald en nog niets ontvangen is gelegen van 11 november.
Ze zeggen dat ze nog wachten op 1 artikel.
Maar is niet geloofwaardig.
Dikke maffia praktijken

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 16-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet beloften nakomen en geen reacties op vraag via mail

Juist hier besteld vanwege belofte volgende dag in huis mits voor 23:59 besteld.
Niets is minder waar
30-11 besteld en pas 2-12 verstuurd.
En dan ook nog via een pakket dienst die belofte ook niet nakomt.
Leveren al alleen in de avond vanaf 17:00 t/m 22:30. Handig als je wekker altijd om 03:00 gaat.
Vrijdag 3 dec mail van koerier dat ze tussen 20:45 en 21:45 zouden leveren.
Maar om 20:30 een mail dat ze verkeerd gesorteerd hadden en dus maar de volgende dag pas komen.
Dus na 5 werkdagen nog altijd niet ontvangen wat de volgende dag zou zijn geleverd.
Zeer jammer en zal absoluut nooit meer wat bestellen bij intoled.

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 04-12-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeker een aanrader!

Uitstekend kwaliteitsproduct. Een paar gekocht voor onze nachtkastjes in de slaapkamer. Ze leverden zoals beloofd en waren zeer netjes verpakt. Enige teleurstelling was dat de zwarte uitverkocht waren. We kochten de lampen met de witte voet. Erg tevreden. ik zou het aanbevelen!

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Joost W.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte naverkoop

Scherpe prijzen en correcte levering.
Klantendienst wel bijzonder slecht, communiceert op een arrogante manier.

Geplaatst op: 15-12-2021
Laatst bewerkt op: 15-12-2021
Geschreven door: Tom

7 / 10
3/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Inferieure kwaliteit en niet tot service bereid

Ik heb led tl armaturen besteld deze zijn goed. Ook 3 stuks wandlampen voor buiten de basis plaat waar tapboutjes in moet draaien om armatuur te sluiten houden niet doordat de basis plaat van de armatuur zo dun is dat een metrische draad daar niet in houd. na bellen krijg je te horen stuur foto's maar daar is niets op te zien, ja maak een filmpje en stuur deze op hoe doe je dat? zie je niets aan. ik heb zelf gevraagd je weet toch wat je verkoopt dan kan je het zelf ook zien. of lever dikkere rvs parkers met de juiste kop.
geen reactie. opnieuw een mail gestuurd dat ik deze 3 armaturen wil retour zenden maar heb na 2 weken nog geen reactie. schande. nooit hier kopen

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 14-12-2021
Geschreven door: Piet G.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren niet

4 dimmers besteld en betaald, slechts 2 geleverd, reageren nu nergens meer op.

Geplaatst op: 12-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-12-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet beloften nakomen en geen reacties op vraag via mail

Juist hier besteld vanwege belofte volgende dag in huis mits voor 23:59 besteld.
Niets is minder waar
30-11 besteld en pas 2-12 verstuurd.
Mail gestuurd met de vraag of en eventueel wanneer dan wel verstuurd.
Een automatisch antwoord met daarin de melding dat er binnen 2 en 5 werkdagen naar mijn mail gekeken zou worden.
En dan ook nog via een pakket dienst die belofte ook niet nakomt.
Leveren al alleen in de avond vanaf 17:00 t/m 22:30. Handig als je wekker altijd om 03:00 gaat.
Vrijdag 3 dec mail van koerier dat ze tussen 20:45 en 21:45 zouden leveren.
Maar om 20:30 een mail dat ze verkeerd gesorteerd hadden en dus maar de volgende dag pas komen.
Ook hun een mail met mening over de levering gestuurd en zou hier binnen 4 uur antwoord op krijgen.
Zijn nu dag verder maar antwoord blijft uit.
Dus na 5 werkdagen nog altijd niet ontvangen wat de volgende dag zou zijn geleverd.
Zeer jammer en zal absoluut nooit meer wat bestellen bij intoled.

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 04-12-2021
Geschreven door: Erik K.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Vandaag bezorgd morgen in huis pakket zat in auto om 17.17 uur en om 17.34 retour afzender geloof er niks van red je pakket ze kunnen beter zeggen weg pakket nooit weer en geen 1 te bereiken wegens drukte reageren we binnen 5 dagen

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 15-01-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

1 dec een bestelling gedaan(lampen twv 1600 euro!), 4 dec zouden die geleverd worden, is niet gebeurd. Direct gemaild, en krijg een standaard mail terug.

Ook de gestelde 3 tot 5 werkdagen om te reageren is niet gelukt. 2 weken na bestellen geen lampen, en m'n geld niet terug.

Ook verwijderen ze berichten van hun social media om te voorkomen dat andere slechte ervaringen meekrijgen.

T zou ze sieren hun shit op te lossen ipv te verduisteren.

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 16-12-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over INTOLED


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MegaGadgets logo
MegaGadgets
3 beoordelingen
9,7
Lamptwist.com logo
Lamptwist.com
2 beoordelingen
10
Lightzey logo
Lightzey
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is INTOLED een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over INTOLED. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is INTOLED actief?

INTOLED is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de INTOLED reviews? Dan kun je naar de website van INTOLED gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie