Honingdirect.nl logo

Honingdirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Honingdirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4118
Honingdirect.nl logo
Website
Honingdirect.nl

Reviews en ervaringen Honingdirect.nl

Honing is het enige natuurlijke product ter wereld dat niet vervalt. Het is ook een ontzettend veelzijdig product dat heel wat toepassingen heeft. Een stuk meer dan je op het eerste zicht zou denken. Ben jij op zoek naar honing of naar producten op basis van honing? Dan is een webshop als Honingdirect.nl daar de ideale partner voor. Bij Honingdirect.nl vind je een ruim assortiment aan honingproducten. Maar is Honingdirect.nl wel de meest betrouwbare webwinkel? Om dat te weten te komen kan je even de reviews van echte klanten erop nalezen. Zo leer jij hun ervaringen kennen en hoef je je niet af te vragen of Honingdirect.nl iets voor jou is.

Over Honingdirect.nl

Honingdirect.nl is dus een webwinkel die gespecialiseerd is in alles wat met honing te maken heeft. Het team achter de webshop is ondertussen al meer dan vijf jaar gepassioneerd bezig met de leefwereld van de bijen. Honingdirect.nl werd dan ook opgericht door echte imkers. Die ervaring als bijenspecialist komt alleszins van pas bij het beantwoorden van vragen met professionele knowhow. Die ervaring vind je ook terug in de website waar er heel wat moeite gestoken wordt in het aanbieden van informatie over deze wonderbaarlijke wezens. Zo vind je op Honingdirect.nl een eigen blog met heel informatie over bijen en tips & tricks over de producten op basis van honing. Volg je graag de nieuwtjes van het bedrijf of van de sector op? Dan kan je de profielen op sociale media volgen!

Waarom kiezen voor Honingdirect.nl?

Honingdirect.nl is dus een webshop die gespecialiseerd is in tal van producten op basis van honing. De webwinkel is onderverdeeld in de volgende categorieën: honing, propolis, royal jelly, stuifmeel, verzorging, huisdier, glazen potjes en cadeaupakketten. Vind je niet meteen het juiste product? Dan kan je altijd nog gebruik maken van de zoekbalk op de website. Even de juiste term invullen en je komt goed terecht. Heb je een product gezien dat je absoluut in huis wilt halen? Dan geniet je bij Honingdirect.nl van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 49 euro. Erg lang hoef je ook niet te wachten op jouw aankoop. Bestellingen op werkdagen die geplaatst worden voor 15 uur worden in principe reeds de volgende dag geleverd. Ongebruikte producten kunnen ook tot 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd. Lekker handig!

Is Honingdirect.nl betrouwbaar?

Voor je ergens een bestelling plaatst kijk je natuurlijk eerst even na of de website wel betrouwbaar is. Bij Honingdirect.nl kan je er alleszins van op aan dat je goed en snel geholpen wordt. Zo vind je op de website zelf een eigen klantenservice en heel wat informatie over de producten. Bovendien beschikt Honingdirect.nl over diverse pagina’s op sociale media en vind je ook belangrijke bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer terug op de webpagina. Die webpagina werkt via een beveiligde verbinding op basis van wat we het SSL-certificaat noemen. Dat klinkt moeilijk maar betekent in de praktijk niets meer dan dat je veilig kunt surfen op Honingdirect.nl. Ten slotte kan je ook op een veilige manier betalen via gekende methodes als de kredietkaart, iDeal en Bancontact.

Klantenservice en klachten

Als je met een vraag zit staat het je altijd vrij om even contact op te nemen met Honingdirect.nl. Dat kan onder andere door het chatvenster op de website in te vullen. Ook kan je telefonisch contact opnemen of ervoor kiezen om een mail te sturen. In sommige gevallen kan je ook via Facebook of Instagram een berichtje sturen richting Honingdirect.nl. Heb je een klacht over één van de producten? Dat is natuurlijk vervelend. Bij klachten kan je per mail altijd de klantendienst contacteren. In principe krijg je binnen enkele werkdagen een antwoord van het team achter Honingdirect.nl. Laat het antwoord even op zich wachten? Weet dan dat je, zoals wettelijk vastgelegd, altijd ten laatste twee weken na versturen een antwoord ontvangt.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij jouw honing en honingproducten bij Honingdirect.nl? Dan ben jij de geknipte persoon voor het schrijven van een review over Honingdirect.nl. Wat is jouw ervaring met deze webshop? Hoe zou je de kwaliteit van de honing beoordelen? Is het aanbod uitgebreid? Is de webshop gemakkelijk in gebruik? Hoe lang duurt het voor jouw honingproduct bij de deur wordt geleverd? Zou je Honingdirect.nl aanraden aan vrienden en/of familie of net niet? Heb je misschien al eens contact gehad met de klantendienst? Misschien maakt jouw review wel het verschil!

Reviews over Honingdirect.nl

Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Nutrivian logo
Nutrivian
2 beoordelingen
8,5
Vitaepro logo
Vitaepro
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Honingdirect.nl

Het bedrijf Honingdirect.nl is geverifieerd door ons. De webshop Honingdirect.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Honingdirect.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Honingdirect.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Honingdirect.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Honingdirect.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Honingdirect.nl.

Geplaatst op: 25-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Honingdirect.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Nutrivian logo
Nutrivian
2 beoordelingen
8,5
Vitaepro logo
Vitaepro
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Honingdirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Honingdirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Honingdirect.nl actief?

Honingdirect.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Honingdirect.nl reviews? Dan kun je naar de website van Honingdirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie