GardenofLife logo

GardenofLife reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GardenofLife reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
GardenofLife logo
Website
gardenoflife.nl
Categorie
Vitamines en voedingssupplementen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GardenofLife

Je wilt echt gezond eten en dus kies je voor eten wat zo min mogelijk bewerkt is, zo puur natuur als maar mogelijk is. Maar waar vind je die? Gelukkig is internet geduldig en kan je thuis fijn op zoek gaan naar die producten die passen bij jouw overtuiging over gezond eten. Zo ben je waarschijnlijk dus uitgekomen bij GardenofLife. En dan is de volgende stap erachter zien te komen of het bedrijf ook wel doet wat het belooft. Zijn de producten echt zo gezond? En daarnaast: krijg je je artikelen wel, hoe snel gaat dat en als er iets is, is de klantenservice van GardenofLife dan wel te bereiken? Ervaringen heb je nodig, van anderen, om erachter te komen hoe GardenofLife dus werkt. En die recensies vind je hier! Heel simpel. Net als achterliggende informatie over GardenofLife. Zo kan jij heel eenvoudig bepalen aan de hand van deze beoordelingen (en overige info) of GardenofLife het helemaal voor jou is of dat je toch liever nog even verder kijkt.

Over GardenofLife

GardenofLife is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk en heeft een hart voor eerlijk voedsel en daarmee ook voor eerlijke voedingssupplementen. Eten wat niet gemanipuleerd wordt, wat puur en eerlijk is. Zonder pesticiden gekweekt of synthetische meststoffen. En dat is nog maar een kleine greep van alle eisen die GardenofLife stelt aan zijn producten. Gezond eten is eten zonder al die menselijke ingrepen om het voedsel langer houdbaar te maken of sneller te laten groeien. GardenofLife hanteert hierbij drie principes: de kracht van het voedsel, of traceerbeer is waar en hoe en waarmee de producten gemaakt worden en hoe schoon het product is (dus zonder die pesticiden e.d.). Op de hoogte blijven van het bedrijf kan door je in te laten schrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je direct welke leuke kortingen er zijn!

Waarom kiezen voor GardenofLife

GardenofLife heeft een duidelijke passie voor gezondheid en voedsel. De supplementen, vitaminen en andere producten zijn dan ook duidelijk aan een strenge selectie onderhevig. Je kunt op de site heel simpel aangeven bij welk dieet de artikelen moeten passen. Zo weet je zeker dat het past bij jouw eetovertuiging. Daarnaast kan je ook zoeken op welke behoeften je hebt. Zoek je bijvoorbeeld iets voor je immuunsysteem, dan kan je dit aangeven en komen de betreffende artikelen naar voren. Eveneens kan je onderscheid maken tussen kind, man of vrouw. Qua diëten kan je kiezen uit glutenvrij, veganistisch, zuivelvrij, suikervrij, sojavrij of vegetarisch.

Is GardenofLife betrouwbaar?

GardenofLife heeft een groot aantal certificeringen, waardoor het praktisch onmogelijk is dat ze niet betrouwbaar zouden zijn. Deze certificeringen zijn USDA organic, Non-GMO Project Verified, Certified Vegan, Informed-Choice, Certified B Corporations en NSF Gluten-Free. Een mond vol, maar ze hebben te maken met strenge regels ten aanzien van het eten. Maar bijvoorbeeld ook voor het milieu. Betalen gaat veilig via de bekende betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

Meer weten? Door voor de nieuwsbrief te kiezen, krijg je al een hoop info. Op de site zelf kan je veel vragen terugvinden, uiteraard met antwoord. Toch nog een vraag? Dan is daar de klantenservice. Deze is te bereiken via de live chat op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Of je mailt ze gewoon, natuurlijk. Retourneren kan gewoon binnen 14 dagen. Bij klachten vragen ze om zo snel mogelijk contact met ze op te nemen. Ontvang je het pakket maar niet? Meld dit binnen drie weken na de verzendbevestiging!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met GardenOfLife? Hoe vind je de producten? Maken ze het mooie verhaal op hun site ook werkelijk waar? Hoe verliep eventueel het contact met de klantenservice? Wat was er goed en wat zou er misschien beter kunnen? Jouw beoordeling is goud waard. Zo kunnen anderen immers besluiten of ze ook hun artikel bij GardenOfLife zullen bestellen. Schrijf daarom in jouw review duidelijk waarom je wel of niet tevreden bent. Met elkaar kan er dan een duidelijk plaatje gemaakt worden van GardenOfLife en kunnen toekomstige klanten een juist besluit nemen! Wij bedanken je alvast voor jouw beoordeling.

Gerelateerde bedrijven

Oxxio logo
Oxxio
13 beoordelingen
6,6
Vodafone logo
Vodafone
17 beoordelingen
3,5
Tele2 logo
Tele2
13 beoordelingen
6,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over GardenofLife

Het bedrijf GardenofLife is geverifieerd door ons. De webshop gardenoflife.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GardenofLife is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GardenofLife maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gardenoflife.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gardenoflife.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GardenofLife.

Geplaatst op: 19-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende producten

Uitstekende producten. Ik heb Raw Vit voor vrouwen gebruikt, stemmingsprobiotica waarvoor ik geen vervanging kon vinden en binnen enkele weken voordelen kon zien. Snelle levering, leuke touch met gratis geschenken plus constante kortingen.

Geplaatst op: 01-05-2021
Geschreven door: Maartje C.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GardenofLife


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oxxio logo
Oxxio
13 beoordelingen
6,6
Vodafone logo
Vodafone
17 beoordelingen
3,5
Tele2 logo
Tele2
13 beoordelingen
6,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GardenofLife een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GardenofLife. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GardenofLife actief?

GardenofLife is vooral actief in de categorie vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GardenofLife reviews? Dan kun je naar de website van GardenofLife gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie