FootLocker logo

FootLocker reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

FootLocker reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3118
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over FootLocker

Het bedrijf FootLocker is geverifieerd door ons. De webshop FootLocker is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. FootLocker is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FootLocker maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

FootLocker is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van FootLocker. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FootLocker.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

De schoenen die ik een aantal dagen geleden had besteld op de website zijn super snel binnen gekomen en ik ben er ook super blij mee aangezien ze erg goed zitten.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian M.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FootLocker


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
3 beoordelingen
9,7
Laimböck logo
Laimböck
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FootLocker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over FootLocker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FootLocker actief?

FootLocker is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FootLocker reviews? Dan kun je naar de website van FootLocker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie