Fairytabs logo

Fairytabs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fairytabs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2285
Fairytabs logo
Website
Fairytabs
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fairytabs

Met Fairytabs wordt het tandenpoetsen weer echt een feestje. Dit tandpasta tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is vrij van chemicaliën en micro plastic. Niet alleen is dit goed voor de eigen gezondheid, maar ook voor het milieu. Er wordt een stuk minder gekliederd als je gebruik gaat maken van dit duurzame alternatief voor tandpasta. Ben jij benieuwd naar Fairytabs? Lees dan de beoordelingen van andere klanten om meer te weten te komen over Fairytabs. Door te lezen wat anderen vinden van Fairytabs, kan jij een weldoordachte keuze maken om hier te bestellen.

Over Fairytabs

Fairytabs is het eerste tandpastatablet voor kinderen. Deze duurzame tabletten zijn vegan en ecovriendelijk. Normale tandpasta kan chemicaliën bevatten die bij kinderen voor allergieën kunnen zorgen. Fairytabs zijn helemaal vrij van schadelijke stoffen en micro plastics. De tandpastatabletten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten voor het verwijderen van tandplak en ter voorkoming van gaatjes. Zo hou je de tandjes van je kinderen op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier stralend schoon. Er zijn twee verschillende smaken en je hebt de keuze uit tabletten met of zonder fluoride.

Waarom kiezen voor Fairytabs

Fairytabs is het gezonde en duurzame alternatief op tandpasta. Bij dit Nederlandse bedrijf is alles 100% duurzaam. Zo shop je hier naast de tabletten ook bamboe kindertandenborstels. Dit materiaal kan wel een meter per dag groeien en is bio-afbreekbaar. De nylon poetsharen van de tandenborstel zijn BPA-vrij. Voor het verpakkingsmateriaal, de brochure en de beker wordt gebruik gemaakt van biotop papier. Dit papier wordt gemaakt van gerecycled materiaal dat chloorvrij is gebleekt en FSC gecertificeerd is. Als je kiest voor een abonnement betaal je geen verzendkosten voor jouw Fairytabs. Bij een losse bestelling kun je deze binnen 2 tot 3 werkdagen thuis verwachten.

Is Fairytabs betrouwbaar?

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent Fairytabs raden wij je aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ook is Fairytabs actief op verschillende social media kanalen, waaronder Facebook en Instagram. Als er speciale aanbiedingen zijn hoor je hier direct van. Fairytabs werkt samen met Juttersgeluk en organiseert regelmatig gave kinderevenementen waarbij het strand wordt schoongemaakt en er heel veel lol wordt getrapt. Om meer te weten te komen over de producten van Fairytabs lees je de klantbeoordelingen op deze pagina. Er is ook een klantenservice die je kunt benaderen in het geval van vragen of opmerkingen. Fairytabs is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Haarlem. Op de website kun je alle bedrijfsgegevens terugvinden.

Klantenservice en klachten

In de sectie met veelgestelde vragen kun je wellicht het antwoord op jouw vraag al vinden. Als dit niet het geval is, neem je eenvoudig contact op met een medewerker van Fairytabs. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van Fairytabs? Heb jij een abonnement of neem je de tabletten los af? Wat vinden je kinderen van deze tandpasta? Is het eenvoudig in gebruik? En zou je het anderen aanraden? Waarom wel of niet? Des te meer jij weet te vertellen, des te meer anderen hebben aan jouw beoordeling over Fairytabs. Alvast bedankt!

Reviews over Fairytabs

Gerelateerde bedrijven

Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Mindscopic logo
Mindscopic
21 beoordelingen
9,1
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Fairytabs

Het bedrijf Fairytabs is geverifieerd door ons. De webshop Fairytabs is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Fairytabs is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fairytabs maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Fairytabs is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Fairytabs te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fairytabs.

Geplaatst op: 01-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen communicatie mogelijk met Fairytabs

27-10-2022 bestelling gedaan, niets gekregen. Geen reactie op mijn mails en berichten via Instagram.
02-03-2023 plotseling mijn bestelling ontvangen, na vier maanden. Geen uitleg waarom het zo lang duurde.

Geplaatst op: 03-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Geanne B.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne service

Ik heb hier een abonnement afgesloten voor mijn kinderen en het scheelt een hele hoop. Ik vind het ook erg fijn om te zien dat ze iets willen doen aan de natuur en het milieu.

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tycho V.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fairytabs


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Mindscopic logo
Mindscopic
21 beoordelingen
9,1
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fairytabs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Fairytabs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fairytabs actief?

Fairytabs is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fairytabs reviews? Dan kun je naar de website van Fairytabs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie