Ekomenu logo

Ekomenu ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 8,0
Bezoek de website
Ekomenu logo
Ekomenu ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 8,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
8
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
6
10
6

Gerelateerde bedrijven

Dinnerly logo Dinnerly
1 beoordelingen
4
Timfit logo Timfit
0 beoordelingen
10
Mealhero.me logo Mealhero.me
1 beoordelingen
8

Reviews en Ervaringen Ekomenu

Gezonder eten hoeft niet moeilijk en duur te zijn. Ekomenu maakt het voor iedereen mogelijk om wekelijks gezond en biologisch te eten. Wil je meer weten over Ekomenu? Lees dan gauw verder voor meer informatie over deze maaltijdboxen en de ervaringen van gebruikers. Zij schrijven hier namelijk over hun ervaringen met de maaltijdboxen van Ekomenu. Lees hun reviews voor een beter beeld van Ekomenu.

Over Ekomenu

Ekomenu is ontstaan om gezond en biologisch eten eenvoudiger te maken. Niet iedereen heeft de tijd om zelf biologische producten te kopen en gezonde recepten te bedenken. Daarom helpt Ekomenu je graag verder. Zij bieden maaltijdboxen op maat naar jouw levensstijl. Kies online welke box bij jouw past, hoeveel personen er mee eten en wat jouw favoriete gerechten zijn. Je ontvangt dan een box van Ekomenu met daarin alle benodigdheden voor biologische maaltijden voor een week. Zo kun je eenvoudig gezonder en biologischer eten.

Ekomenu werkt samen met topchefs voor de realisatie van de beste menu's. De menu's zijn niet alleen lekker, maar ook eenvoudig om te bereiden. Je kunt Ekomenu wekelijks bestellen, maar ook gewoon los eens proberen.

Waarom kiezen voor Ekomenu

Dat biologisch eten duurder is dan niet biologisch, hoeft helemaal niet het geval te zijn. Ekomenu maakt biologisch eten niet alleen eenvoudiger, maar het is ook nog eens voordelig. Zo is het al mogelijk om voor iets meer dan €5,- per maaltijd per persoon te bestellen bij Ekomenu.

Ekomenu denkt met je mee. Je kunt zelf een levensstijl selecteren, denk aan vleeseter, veganist, allergieën en meer. Er zijn13 verschillende levensstijl om uit te kiezen. Daarna kun je zelf selecteren welke maaltijden je het lekkerst vindt of je kunt je door Ekomenu laten verrassen. Zo is lekker eten gezonder, afwisselend en altijd eenvoudig.

Ekomenu bezorgt standaard gratis. Het maakt niet uit of je een keer bij Ekomenu bestelt of wekelijks laat bezorgen. Bij Ekomenu hoef je niet te betalen voor de bezorgkosten. Ook kun je zelf aangeven wanneer de verzending het beste uitkomt. Zo ben je altijd thuis om jouw box aan verse producten te ontvangen.

Is Ekomenu betrouwbaar?

Ekomenu is een grote en bekende leverancier van gezonde maaltijdboxen. Je weet daarom altijd dat je te maken hebt met een betrouwbare leverancier. Ook weet je dat alle producten biologisch zijn. Deze worden namelijk altijd voorzien van het label Biologisch en veel producten hebben ook een label voor duurzaamheid. Zo weet je dus dat alle producten een goede en betrouwbare afkomst hebben.

Je kunt gratis een account aanmaken bij Ekomenu om te bestellen, menu's op te slaan en favoriete maaltijden te bewaren. Ook kun je met dit account jouw betalingsvoorkeuren opgeven. Zo kun je altijd makkelijk, snel en ook nog eens veilig betalen. Je kunt veilig met Ideal betalen voor jouw maaltijdbox of gebruik maken van Paypal. Ook kun je een creditcard koppelen aan jouw account of betalen met jouw telefoon via ApplePay of Googlepay.

Klantenservice en klachten

Wil je meer informatie over de maaltijdboxen van Ekomenu? Of heb je een specifieke vraag over een maaltijd vanwege allergieën of voedselintoleranties? Je kunt Ekomenu gratis en snel bereiken per telefoon. Je kunt de klantenservice van Ekomenu gewoon even bellen en zult altijd een vriendelijk antwoord ontvangen. De klantenservice is op de hoogte van alle maaltijden en kan je daarom goed informeren of adviseren. Heb je geen tijd om te bellen? Stuur jouw vraag dan gewoon per mail.

Het kan altijd gebeuren dat je niet tevreden bent over jouw maaltijdbox of dat je een klacht hebt over de inhoud van de box. Het is goed om jouw klacht duidelijk te maken aan Ekomenu. Zo kunnen zij niet alleen de maaltijdbox aanpassen, maar ook jou persoonlijk verder helpen. Bel daarom ook naar de klantenservice, wanneer je niet tevreden bent over jouw Ekomenu maaltijdbox.

Wil jij ook beoordelen?

Wat kun jij vertellen over Ekomenu? Heb je weleens een maaltijdbox hier besteld of ontvang je wekelijks jouw biologische producten van Ekomenu? Het is belangrijk om een review of beoordeling te schrijven over Ekomenu. Jouw ervaringen kunnen een beter beeld geven van Ekomenu en nieuwe klanten helpen. Schrijf daarom jouw ervaringen op en deel of je Ekomenu zou aanraden aan anderen? Waarom zou je wel of niet bij Ekomenu bestellen?

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ekomenu

profielfoto van Hendrik V.
Hendrik V.
03-06-2021
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Biologische maaltijdbox

Over het algemeen was alles goed. De bezorging van de box is erg fijn en van tevoren wordt je nog opgebeld zodat je weet wanneer ze voor je deur staan. Het menu was erg eukker en leuk om te maken. Ook fijn dat alles biologisch is.

Schrijf een review over Ekomenu

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Dinnerly logo Dinnerly
1 beoordelingen
4
Timfit logo Timfit
0 beoordelingen
10
Mealhero.me logo Mealhero.me
1 beoordelingen
8