Ecophant logo

Ecophant reviews, ervaringen en beoordelingen

Ecophant reviews, ervaringen en beoordelingen
2878
Ecophant logo
Website
Ecophant
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen Ecophant

Je kwam het tegen tijdens je zoektocht naar voedselsupplementen of omdat je bijvoorbeeld op een verantwoorde manier wilt afvallen: Ecophant. Je bent gevallen voor het mooie verhaal over gezond leven en goed bezig zijn voor het milieu. Maar je bent ook niet dom: je wil wel graag weten of hun toezeggingen waar zijn. En wat kan je dan beter doen dan reviews opzoeken? Gelukkig zijn die hier te vinden! En dat niet alleen, wij zetten ook meteen meer info over Ecophant overzichtelijk voor je op een rijtje. Zo heb jij niet alleen beoordelingen van anderen voor je neus, maar kan je ook meteen zien wanneer de klantenservice aanwezig is en bijvoorbeeld wat de voordelen zijn van Ecophant. Ga je over tot bestellen: mogen wij jou dan vragen om hier ook jouw recensie achter te laten?

Over Ecophant

Gezond leven én goed omgaan met het milieu: twee zaken die hoog in het vaandel staan bij Ecophant. Vanuit dit gedachtegoed zijn de mensen achter het bedrijf op zoek gegaan naar de juiste producten om jou te helpen met gezond leven op een eerlijke manier. Supplementen die je kunt gebruiken om op gewicht te komen of om je sportprestaties te verbeteren. Maar ook aanverwante artikelen, zoals waterflessen of weerstandsbanden. En uiteraard wordt er ook gekeken of wat ze verkopen ook wel echt werkt! Je kunt trouwens ook complete pakketten bestellen, zoals het afslank pakket of een work out pakket. Lekker handig! Het milieuvriendelijke maken ze waardoor bewust te kiezen voor de materialen die ze gebruiken én welke ingrediënten in de producten voorkomen.

Waarom kiezen voor Ecophant

Kiezen voor Ecophant is kiezen voor eerlijke producten. Producten die voor jou gezond zijn én ook voor het milieu vriendelijk zijn. De sport- en voedselsupplementen die ze verkopen zijn voor 100% plantaardig en natuurlijk. Waarbij er geen toegevoegde suikers of aspartaam in voor mag komen. Het bedrijf stelt hoge eisen aan de producten en werkt dan ook enkel en alleen samen met de beste farmaceutische bedrijven uit Europa. Producten die je hier koopt zijn geschikt voor: ”¢ Alle sporters (dus ook de beginners) ”¢ Zowel de harde werker als de gezonde levensgenieter ”¢ Mensen die door hun bezigheden wel eens een gezonde maaltijd missen ”¢ Mensen met een druk leven ”¢ Mensen die gewoon gezond willen leven ”¢ Zowel jong als oud, dus het hele gezin heeft er iets aan (uiteraard afhankelijk van het product) ”¢ Mensen die graag verantwoord willen afvallen

Is Ecophant betrouwbaar?

Ecophant is FSSC 22000 gecertificeerd. Het FSSC 22000 certificaat is het internationaal erkend certificaat voor voedselveiligheid, dus dat zit wel goed. Ook het betalen gaat op de betrouwbare manieren, via de bekende betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

De klantenservice kan je bereiken voor al je vragen of klachten via telefoon, Whats app en via mail. Meer over het bedrijf vind je op YouTube, Facebook en Instagram. Wil je iets retourneren? Dat kan, uiteraard, alleen als de verpakking nog ongeopend is (bij supplementen en vitaminen). De verzendkosten komen wel voor jouw rekening.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant van Ecophant? Zou je ons dan willen helpen door ook jouw ervaringen met anderen te delen? Wil je vertellen of je wel of niet tevreden bent en vooral ook: waarom dan wel of niet? Hoe snel was de levering? Zijn de producten echt van zo’n hoge kwaliteit? Hoe vind je de verhouding tussen de producten en wat je ervoor betaalt? Heb je het idee dat de producten ook werken? Als je een klacht had: hoe werd daarop gereageerd? Hoe meer en duidelijker jij jouw verhaal doet, hoe eerlijker het plaatje wordt over Ecophant. Fijn voor de consument, maar ook Ecophant kan hier iets mee! Zo leren zij ook waar hun zwakke en sterke kanten liggen. Wij bedanken je alvast voor je moeite!

Reviews over Ecophant

Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
COS logo
COS
1 beoordeling
10
Uwnieuwbouwwoning logo
Uwnieuwbouwwoning
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Ecophant

Het bedrijf Ecophant is geverifieerd door ons. De webshop Ecophant is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Ecophant is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ecophant maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Ecophant is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Ecophant. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ecophant.

Geplaatst op: 16-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vlotte levering

De levering is erg vlot en je krijgt precies waar je voor betaald. Met de maaltijdshakes kun je super lang doen en alles zit in een handige pot waardoor het niet zomaar over de datum kan gaan.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas K.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ecophant


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Red Letter Days logo
Red Letter Days
2 beoordelingen
9
COS logo
COS
1 beoordeling
10
Uwnieuwbouwwoning logo
Uwnieuwbouwwoning
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ecophant een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ecophant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ecophant actief?

Ecophant is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ecophant reviews? Dan kun je naar de website van Ecophant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie