Dyson logo

Dyson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dyson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Dyson logo
Website
shop.dyson.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dyson

Het Britse bedrijf staat al tientallen jaren bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de huishoudelijke apparaten. De oprichter van het bedrijf, James Dyson, is tot op de dag van vandaag de enige eigenaar. Wil jij meer weten over beoordelingen van Dyson? Wij hebben de recensies van Dyson voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van anderen zijn met de zakloze stofzuigers, luchtreinigers en stijltangen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij Dyson te kopen.

Over Dyson

In 1979 begon James Dyson zijn werk aan het prototype van een stofzuiger. De stofzuiger die hij thuis gebruikte werkte namelijk niet naar behoren. Het apparaat blies iedere keer een hoop stof terug de kamer in, in plaats van het stof op te zuigen en in het vacuüm te houden. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot de ontwikkeling van een stofzuiger met cyclonische separatortechniek. Dit zorgt ervoor dat de zakloze stofzuiger zijn zuigkracht niet verliest tijdens het schoonmaken. Pas in 1993 werd Dyson Company opgericht en kwam de eerste stofzuiger onder eigen merk op de markt. Hierna volgden nog veel meer huishoudelijke apparaten, waaronder hand- en haardrogers, kachels en luchtzuiveraars.

Waarom kiezen voor Dyson

Als je kiest voor Dyson, kies je voor kwaliteit. Het merk is innovatief en werkt vanuit een onvrede met de werking van bestaande producten. James Dyson is nooit van plan om iets bestaands te verbeteren, maar komt tot een nieuw product door een grondige analyse te doen van een probleem, de oplossing en de specifieke functionele eigenschappen die een nieuw product moet hebben. Dit heeft onder andere geleidt tot een handdroger die binnen 15 seconden met koude lucht je handen droogt en tegenwoordig niet meer weg te denken is uit veel horecagelegenheden.

Is Dyson betrouwbaar?

Dyson is wereldwijd een bekend merk, dat wordt verkocht in veel online winkels en fysieke winkels. Ondanks het hoge prijskaartje dat aan veel van de producten hangt, kiezen veel mensen voor een Dyson apparaat. Zonder al te groot marketingbudget weet het merk de producten als premium neer te zetten door een buzz te creëeren. Er zijn nagemaakte toestellen in omloop. Op de eigen website heeft Dyson informatie online gezet over hoe je deze apparaten kunt herkennen. Dyson werkt actief aan het bestrijden van nagemaakte apparaten en het is een prioriteit van het bedrijf om klanten te beschermen tegen het kopen van nagemaakte machines.

Klantenservice en klachten

Dyson staat op verschillende manieren klaar voor hun klanten. Zo kun je snel online hulp en advies krijgen. Er zijn onder andere ondersteuningspagina's voor probleemoplossing. Ook vind je praktische instructievideo's op de website van Dyson en een uitgebreide sectie waarin veelgestelde vragen worden beantwoord. Heb jij nog een vraag of opmerking? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door naar het gratis nummer te bellen of door een e-mail te sturen. De helpdesk is bereikbaar op maandag tot vrijdag van 8:00 - 20:00 en in het weekend van 9:00 - 18:00. Ook is het mogelijk om via Whatsapp contact op te nemen met de klantenservice. Ten slotte kun je een chat openen met de digitale assistent van Dyson.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een Dyson apparaat in huis? Deel jouw ervaringen met Dyson en help anderen bij het maken van de juiste keuze met jouw Dyson review! Vertel bijvoorbeeld welk apparaat jij gebruikt, wat je vindt van de werking en de kwaliteit en of je in de toekomst vaker bij Dyson wilt kopen. Heb je ervaring met de klantenservice van Dyson? Deel dan met anderen hoe jouw contact met de klantenservice is verlopen en wat je van de service van Dyson vindt. Alle informatie die jij over dit bedrijf kunt verstrekken is waardevol.

Reviews over Dyson

Gerelateerde bedrijven

Gezondmarkt.nl logo
Gezondmarkt.nl
2 beoordelingen
9
Dierplagenshop.nl logo
Dierplagenshop.nl
2 beoordelingen
9
Meubello logo
Meubello
2 beoordelingen
9,5
7,2
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Dyson

Ons team van experts heeft Dyson geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dyson bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dyson is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dyson is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shop.dyson.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte hulp i.v.m geld terug

Ik ben mijn pakket kwijt geraakt bij het terug sturen van het pakket naar Dyson. Door een verkeerd retour label wat ik van Dyson gehad heb. Ik heb contact opgenomen met dyson. Ik heb allemaal gegevens moeten invullen die ze al hadden. Heb super lang moeten wachten op e-mails. En uiteindelijk geen steek verder. Ik baal hier van ik heb een pakket gekocht van €450,00 en dat geld is nu weg.

Bedankt Dyson.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-09-2021
Geschreven door: Kevin B.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super goede klantenservice

De klantenservice is echt goed. We hadden de v11 besteld en binnen een paar weken was het schermpje kapot. We hebben hem toen terug gestuurd en kregen binnen 2 dagen weer een nieuwe. Super klantenservice die erg oplossingsgericht te werk gaan!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 19-06-2021
Geschreven door: Thijs B.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze veel te dure stofzuiger

Wij hebben een hond en daardoor gekozen voor twee dyson stofzuigers , een bol met snoer daar wel tevreden over , maar wordt voor bovenverdieping gebruikt dus maar 1 x per week.
De snierloze animal pro gebruikten wij dagegelijks, maar na een jaar liet fe accu heg al afweten, gemeld maar was te verwachten was hun antwoordt, een nieuwe kost bijna net zoveel als een goedkopere wel werkende stofzuiger, dus besloten wij via ali expres een niewe goedkope accu te kopen , deze heeft het nu 4 jaar goed gedaan, maaf ondertussen knapten de knoppen en sluitingen van de dyson i.v.m. het dagelijkse gebruik........wij zijn overgestapt naar een ander merk en die doet het beter vanaf dag 1 als dat de dyson ooit heeft gedaan.....voor on dus NOOIT meer een dyson , kijk op markplaats en ook daar zie je de klacht over de accu...en dan hebben ze het over dat dyson een duurzaam produckt is , denk inderdaad datt dat waar kan zijn als je hem ophangt als decoratie!!!!, MAAR ANNIMAL PRO BETEKEND VOLGENS MIJ DAT JE ER DAGELIJKS MEE MOET KUNNEN ZUIGEN EN DAT OOK DAN HIJ VOOR DAT GELD IN IEDERGEVAL EEN AANTAL JAREN MEE ZOU MOETEN GAAN!

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-08-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

Waardeloze service, wanneer je onderdelen in mijn geval een aan/uit schakelaar nodig hebt, wordt er gewoon gezegd koop maar een nieuwe stofzuiger wij leveren geen onderdelen. Ik ben dus helemaal klaar met die plastic zooi van dyson..

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Rene P.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Dyson


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gezondmarkt.nl logo
Gezondmarkt.nl
2 beoordelingen
9
Dierplagenshop.nl logo
Dierplagenshop.nl
2 beoordelingen
9
Meubello logo
Meubello
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dyson een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Dyson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dyson actief?

Dyson is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dyson reviews? Dan kun je naar de website van Dyson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie