Duorolgordijn.be logo

Duorolgordijn.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Duorolgordijn.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4294
Duorolgordijn.be logo
Website
Duorolgordijn.be
Categorie
Overige

Reviews en Ervaringen Duorolgordijn.be

Duo Rolgordijnen staan prachtig en jij ziet het wel zitten om dit als raamdecoratie te hebben. Tijdens je zoektocht op internet ben je vast en zeker Duorolgordijn.be tegengekomen. Misschien heb je al een keuze gemaakt uit het grote aanbod? Maar nu zit je nog met de vraag of Duorolgordijn.be wel betrouwbaar is. Wat is de kwaliteit van de producten? Hoe weet ik ooit of de kleur wel mooi is in het echt of hoe ik zeker weet dat de maat goed is en ik niet met een verkeerd product blijf zitten? En zo kwam je vervolgens hier. Want wat jij nodig hebt zijn reviews! Beoordelingen van mensen die je voor gingen en al ervaring hebben met Duorolgordijn.be. Lees dan ook maar snel verder! Naast deze recensies hebben wij nog meer info voor je opgezocht, zodat je ook weet wat je nu met die kleurenvraag aan moet en dat soort zaken! Mocht je beslissen de bestelling te plaatsen, zien wij je dan hier terug om ook jouw review hier achter te laten? Bedankt alvast!

Over Duorolgordijn.be

Duorolgordijn.be is een webshop welke hoort bij HEWO Raamdecoratie in Weert (Nederland). 35 jaar geleden begonnen als woningstoffeerder in een kleine garage en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een compleet raamdecoratie fabriek. HEWO Raamdecoratie is toonaangevend in zowel Nederland als Vlaanderen. In deze fabriek wordt raamdecoratie (en dus ook de duo rolgordijnen) op maat gemaakt en verkocht via diverse webshops. Hoewel ze zelf niet meer aan huis komen, blijft wel de klant centraal staan met al zijn wensen en eisen. In Weert is wel een showroom waar je op afspraak naar toe kunt komen.

Waarom kiezen voor Duorolgordijn.be

Hou je van duurzaam en toch een hoge kwaliteit? En oké, ook wel van betaalbare artikelen? Dan ben je bij HEWO Raamdecoratie aan het juiste adres. Door hun manier van werken wordt er een besparing gemaakt tot maar liefst 70%. Dit komt onder andere doordat er geleverd wordt rechtstreeks vanuit de fabriek. Er is geen overbodige voorraad omdat alles op maat gemaakt wordt én alles in eigen beheer in Weert geproduceerd wordt. Daarmee heb je dus niet te maken met akelige arbeidsomstandigheden in lageloonlanden en hoeft het niet helemaal vanuit die landen hierheen gehaald te worden. Dure winkelpanden ontbreken doordat de verkopen via webshops gebeurt. Andere pré’s: • Meetgarantie • Groot aanbod • Prettig zoeken via de site • Gratis bezorging • Gratis kleurstalen • Veel info over onderhoud te vinden op de site • Meetinstructies op de site • Garantie van 5 jaar, behalve op de motoren en losse onderdelen. Garantie hierop is 3 jaar.

Is Duorolgordijn.be betrouwbaar?

Duorolgordijn.be is CBW-erkend, hierdoor ben jij zeker van een nette afhandeling bij klachten, heb je meer garanties en weet je dus gewoon zeker dat alles veilig geregeld is voor jou als consument. Betalen doe je via een veilige verbinding en met de bekende betaalmethodes zoals met iDEAL, Bancontact, Visa, Mastercard, Klarna Betaal Later of via een overboeking. Achteraf kunnen betalen is al een teken van betrouwbaarheid. Tel daarbij op dat ze al 35 jaar werkzaam zijn in raamdecoratieland en dat ze op afspraak je ook live willen begroeten in hun showroom: dan weet je toch dat het wel goed zit. De ruime garantietermijnen die ze hanteren geeft eveneens een fijn gevoel. Kopen via een webshop wil zeggen dat je zelf zal moeten meten, maar ook daar hebben ze bij stil gestaan. Ze hanteren namelijk een gratis meetgarantie!

Klantenservice en klachten

De klantenservice staat graag voor je klaar. Of je nu gewoon advies nodig hebt over welk soort duo rolgordijn voor jouw wensen geschikt is, problemen hebt met het opmeten van je ramen of onverhoopt toch klachten hebt. Je kunt ze bellen, het contactformulier invullen op de site of zelf mailen. Heb je vragen rondom de kleuren van de gordijnen? Dan kan je heel handig kleurstalen aanvragen. Gewoon gratis! Wil je de producten graag zien voordat je koopt? Dan kom je op afspraak naar de showroom in Weert (Nederland).

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant van Duorolgordijn.be? Zou je dan jouw recensie ook hier willen vertellen? Door jouw review help je andere mensen om een goed beeld te krijgen van Duorolgordijn.be! Hierdoor kunnen ze goed bepalen of ze wel of niet hier zullen kopen. Wat vond je van de info op de site, was het eenvoudig om te bestellen en wat vind je van de kwaliteit van de producten? Daarnaast kan je jouw ervaring vertellen wat betreft de leveringstijd en als je contact het gehad met de klantenservice, hoe dat dan verliep. Hoe meer reviews wij kunnen laten zien, hoe beter het plaatje wordt!

Reviews over Duorolgordijn.be

Gerelateerde bedrijven

Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
4 beoordelingen
9,8
RED IVY logo
RED IVY
1 beoordeling
10
Daisycon logo
Daisycon
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Duorolgordijn.be

Duorolgordijn.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop Duorolgordijn.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Duorolgordijn.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Duorolgordijn.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Duorolgordijn.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Duorolgordijn.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Duorolgordijn.be.

Geplaatst op: 09-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Duorolgordijn.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
4 beoordelingen
9,8
RED IVY logo
RED IVY
1 beoordeling
10
Daisycon logo
Daisycon
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Duorolgordijn.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Duorolgordijn.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Duorolgordijn.be actief?

Duorolgordijn.be is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Duorolgordijn.be reviews? Dan kun je naar de website van Duorolgordijn.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie