Dokteronline logo

Dokteronline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dokteronline reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4725
Dokteronline logo
Website
dokteronline.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dokteronline

Wil je graag aan je gezondheid werken met de hulp van Dokteronline maar ben je niet zeker of deze website betrouwbaar is? Wil je graag de beoordelingen van Dokteronline lezen voor je bestelt? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de reviews van Dokteronline op deze pagina voor jou verzameld. Lees hier welke ervaringen andere klanten hebben en neem een goedgeïnformeerde beslissing om via Dokteronline jouw medische problemen aan te pakken.

Over Dokteronline

Dokteronline is een Nederlandse organisatie die sinds 2004 is uitgegroeid tot een internationaal e-healthplatform. Of je nu last hebt van een klein kwaaltje, een terugkerende aandoening of een klacht waarvoor je je schaamt; je kunt altijd bij Dokteronline terecht. Klanten worden op een verantwoordelijke en gemakkelijke manier geholpen. Het platform werkt samen met groot netwerk aan ervaren, Europees geregistreerde artsen en internationale apotheken. Voor Dokteronline moet gezondheidszorg toegankelijk zijn. Het proces van Dokteronline is gemakkelijk en discreet. Je vult online een medische vragenlijst in. Je geeft hier zelf aan welke behandeling je wenst en de arts beoordeelt of deze behandeling verantwoord is. Het is ook mogelijk dat er een alternatieve behandeling wordt voorgeschreven of dat de arts besluit dat de behandeling niet passend is. Zodra de arts de voorkeursbehandeling heeft goedgekeurd, schrijft hij of zij een recept uit dat naar je adres of Blueclinic verzonden wordt. Je rekent af met Blueclinic en je ontvangt het voorgeschreven product vanuit een van de aangesloten apotheken. De apotheken verstrekken enkel in de EU geregistreerde, originele medicijnen. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw gezondheid op de eerste plaats komt. Zijn er achteraf nog problemen of vragen, dan kun je ze via de nazorglink in 'Mijn-omgeving' doorsturen naar de behandelende arts.

Waarom kiezen voor Dokteronline?

Zelfregie is heel belangrijk volgens Dokteronline. Het platform vindt het belangrijk dat er geen drempel tussen jou en je zorgbehoeften zit. Heb je klachten die je liever niet met je huisarts bespreekt of zoek je gemak? Een consult bij Dokteronline zorgt voor zowel een discrete oplossing als een verantwoorde behandeling.

Is Dokteronline betrouwbaar?

Voordat je bestelt bij Dokteronline, wil je natuurlijk weten of het platform betrouwbaar is. Uit ons onderzoek blijkt dat Dokteronline een betrouwbare site is waar je originele medicijnen krijgt voorgeschreven. Langs de andere kant is er geen toezicht op het gebruik van de medicijnen, omdat alles online verloopt. Dit betekent dat je dokter geen idee heeft welke medicijnen je neemt zonder het hem of haar te vertellen. Daarnaast heeft Dokteronline geen volledige kennis van je medicatiehistorie en van je medisch dossier. Zodoende kan Dokteronline niet beoordelen of de medicijnen die worden voorgeschreven geen complicaties met zich meebrengen in combinatie met de medicijnen die je al neemt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht over Dokteronline of heb je een vraag? Er zijn meerdere manieren om in contact te treden met het e-healthplatform. Op de website kun je een formulier invullen met jouw probleem, vraag of klacht. Er is eveneens de mogelijkheid om te chatten met iemand van de klantenservice. De chat wordt vertaald vanuit het Engels en er wordt geen medische informatie verstrekt. Van maandag tot en met vrijdag tussen 11u00 en 22u00 kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantendienst.

Wil jij ook Dokteronline beoordelen?

Heb jij onlangs medicijnen gekocht via Dokteronline en ben je tevreden over de manier waarop je bent verder geholpen? Of werd je aanvraag bij het e-healthplatform afgekeurd en ben je niet te spreken over de werking van Dokteronline? Wij horen graag jouw mening over Dokteronline, zowel de positieve als de negatieve. Laat hier weten wat jouw ervaring met Dokteronline is en help zo andere klanten om de juiste beslissing te nemen.

Reviews over Dokteronline

Gerelateerde bedrijven

Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Optimaalwater.nl logo
Optimaalwater.nl
2 beoordelingen
9
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dokteronline

Het bedrijf Dokteronline is geverifieerd door ons. De webshop dokteronline.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dokteronline is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dokteronline maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van dokteronline.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dokteronline.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dokteronline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Optimaalwater.nl logo
Optimaalwater.nl
2 beoordelingen
9
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dokteronline een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dokteronline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dokteronline actief?

Dokteronline is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dokteronline reviews? Dan kun je naar de website van Dokteronline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie