De Tuinwinkel Online logo

De Tuinwinkel Online reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Tuinwinkel Online reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3188
De Tuinwinkel Online logo
Website
detuinwinkelonline.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Tuinwinkel Online

In de webshop van De Tuinwinkel Online haalt iedere liefhebber van een groene tuin of een groen interieur zijn of haar hart op. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat veel mensen deze webshop al weten te vinden. De producten uit het assortiment zijn altijd erg scherp geprijsd en zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Op deze pagina verzamelden we de belangrijkste informatie voor je, samen met reviews van andere consumenten.

Over De Tuinwinkel Online

Bij De Tuinwinkel Online ben je aan het juiste adres op het gebied van alles wat met bloemen en planten te maken heeft. Het bedrijf informeert en inspireert al sinds het jaar 1934 consumenten en biedt tal van leuke tips om de tuin en het huis net even wat gezelliger te maken. Vandaag de dag staat inmiddels de vierde generatie aan het roer van het bedrijf. Wil je graag meer informatie over wat voor soort meubilair het beste bij jou in de tuin past? Of wil je juist weten hoe je je planten op de best mogelijke manier kunt verzorgen? Voor deze vragen en meer staat het team van De Tuinwinkel Online graag voor je klaar.

Waarom kiezen voor De Tuinwinkel Online

In de webshop van De Tuinwinkel Online ben je aan het juiste adres op het gebied van planten en trendy woonartikelen. Dankzij de jarenlange ervaring van meer dan 80 jaar, heeft het team van dit bedrijf de beste merken in het assortiment opgenomen die je je maar voor kunt stellen. Zo heb je de keuze uit onder meer kaarsen van het merk Woodwick en Cheetah vazen van Vase. Tijdens de decembermaanden heb je ook de keuze uit een mooie collectie kerstversiering, kerstverlichting, echte kerstbomen en nog veel meer!

Is De Tuinwinkel Online betrouwbaar?

Het plaatsen van een bestelling in de webshop van De Tuinwinkel Online gaat altijd erg eenvoudig en snel. Je hebt de keuze om je bestelling te betalen via iDEAL, Bancontact of met een VVV cadeaubon. Je bestelling ontvang je erg snel in huis, maar je kunt er ook altijd nog voor kiezen om je aankoop te doen in de fysieke winkel.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een van de tuinmeubelen, planten, producten voor dieren, cadeaus, tuinplanten of producten voor een barbecue uit de collectie? Neem in alle gevallen even contact op met de klantenservice van dit bedrijf. Je stelt je vragen aan het team van De Tuinwinkel Online door te bellen, door een bezoek te brengen aan de winkel of door een e-mail te sturen. Je kunt altijd vertrouwen op een uitstekende service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet je op dit moment al van een tuin of van een interieur met producten uit het assortiment van De Tuinwinkel Online? Laat dan je mening achter op deze pagina en beoordeel de collectie, de service en de levertijd van De Tuinwinkel Online.

Reviews over De Tuinwinkel Online

Gerelateerde bedrijven

MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
HastaManana logo
HastaManana
3 beoordelingen
6,7
Haxo.nl logo
Haxo.nl
7 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over De Tuinwinkel Online

Het bedrijf De Tuinwinkel Online is geverifieerd door ons. De webshop detuinwinkelonline.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. De Tuinwinkel Online is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Tuinwinkel Online maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De Tuinwinkel Online is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van detuinwinkelonline.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Tuinwinkel Online.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Tuinwinkel Online


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
HastaManana logo
HastaManana
3 beoordelingen
6,7
Haxo.nl logo
Haxo.nl
7 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Tuinwinkel Online een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Tuinwinkel Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Tuinwinkel Online actief?

De Tuinwinkel Online is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Tuinwinkel Online reviews? Dan kun je naar de website van De Tuinwinkel Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie