De Betteld Zelhem logo

De Betteld Zelhem reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Betteld Zelhem reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4058
De Betteld Zelhem logo
Website
betteldzelhem.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Betteld Zelhem

Voor plezier moet je in De Betteld Zelhem zijn. Dit Christelijk vakantiepark is leuk om te vertoeven voor zowel jong als oud. Voordat je een uitstap boekt, ontdek je wel het best eerst de De Betteld Zelhem ervaringen. Zo weet je alvast wat je te wachten staat!

Over De Betteld Zelhem

De Betteld Zelhem is een Christelijk vakantiepark dat gelegen is in de Achterhoek. Het maakt deel uit van de Betteld Groep die nog enkele andere leuke parken heeft verspreid over Nederland. Er is ook een vakantiepark in België. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1972 en heeft dus heel wat ervaring. De sterke punten zijn vooral het uitgebreid animatieprogramma, de groepsaccommodaties en de zalen voor conferenties. Je kan er dus zowel terecht voor het organiseren van een conferentie als voor een lucratieve vakantie.

In het park vind je een zwembad, een meer, speeltuinen, een snackbar, een café en een beachbar op het strand. Je merkt dat het een Christelijk park is, want elke schoolvakantie kunnen kinderen er terecht voor bijbelstudies. Als je hier graag met grote groepen wilt verblijven kan dit ook. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor tot wel 140 personen. Het is dus een goede keuze voor scholen. In sommige accommodatietypes zijn er zelfs viervoeters toegestaan.

Waarom kiezen voor De Betteld Zelhem

De Betteld Zelhem is een sfeervol vakantiepark dat geschikt is voor grote groepen, gezinnen, scholen, families, kortom iedereen die graag een onvergetelijke vakantie wilt beleven. Het is helemaal op maat van kids, want er zijn zwembaden en speeltuinen. Het is dus vooral een aanrader als je reist met kinderen. In de schoolvakanties zijn er voor hen bovendien uitvoerige programma's.

Maar ook als natuurliefhebber kan je hier terecht. In de Achterhoek vind je namelijk allerlei mooie landschappen. Er valt dus genoeg natuurschoen te ontdekken! Daarnaast is het een goede plek om te vertoeven als je een conferentie wilt houden of bijwonen. Zoals je ziet, kan je er dus in verschillende situaties terecht.

Is De Betteld Zelhem betrouwbaar?

De Betteld Zelhem is betrouwbaar, dat merk je alleen al aan de positieve recensies. Ook aan de hand van de bekendheid en de talloze jaren ervaring, kan je er zeker van zijn dat het goed zit. Het bedrijf kan je daarnaast makkelijk volgen via allerlei sociale mediakanalen en je kan er betalen op verschillende veilige manieren. Je hoeft dus niet wakker te liggen van de betrouwbaarheid!

Klantenservice en klachten

Ben jij al verbleven op dit vakantiepark en heb je klachten? Dan kan je het bedrijf op verschillende manieren contacteren. Je kan een e-mail sturen, bellen of het contactformulier op de website invullen. Voor het aanvragen van het organiseren van conferenties, dien je op 'Offerte' en vervolgens op "Offerte aanvragen" te klikken. Je kan daarvoor dus niet het gewone contactformulier gebruiken. Houd daar rekening mee!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al naar De Betteld geweest en had jij een fijn verblijf of juist niet? Help dan andere door bij ons je review achter te laten. Schrijf neer wat je goed en minder goed vond en laat anderen zo weten wat ze mogen verwachten!

Reviews over De Betteld Zelhem

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
JetCamp.com logo
JetCamp.com
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over De Betteld Zelhem

Het bedrijf De Betteld Zelhem is geverifieerd door ons. De webshop betteldzelhem.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. De Betteld Zelhem is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Betteld Zelhem maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De Betteld Zelhem is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van betteldzelhem.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Betteld Zelhem.

Geplaatst op: 27-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Betteld Zelhem


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Worldwide Campers logo
Worldwide Campers
2 beoordelingen
9,5
JetCamp.com logo
JetCamp.com
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Betteld Zelhem een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Betteld Zelhem. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Betteld Zelhem actief?

De Betteld Zelhem is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Betteld Zelhem reviews? Dan kun je naar de website van De Betteld Zelhem gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie